Лидл ::15::

• 108 701
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Пробвах толкова хваленият сладолед с орехи Ноблисима, но въобще не ми допадна. Прекалено сладък ми идва, въпреки че обичам сладко. Няма да повторя покупката.
Миналото лято бях взела от другия вид (не помня марката) с повечето ядки и определено много повече ми допадна.

А освен ролони има ли сухи стикове против изпотяване и ако да, добри ли са?

# 616
Да си кажа за тези http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-DEE6FC37-419A7BD1/lidl_bg/hs … l/index_16590.htm
маслини-никак не са хубави-меки и кисели.

# 617
  • София
на мен стандартните такива, 290 гр бурканче, които са мн ми харесват.... тези дали имат разлика?

# 618
Розовите домати са пълни с нитрати! Направо си разбихме стомасите с тях.

# 619
  • софия
Розовите домати са пълни с нитрати! Направо си разбихме стомасите с тях.

Как разбра?

# 620
Едната вечер аз ядох - обади ми се гастрита. На следващата вечер мъжът ми яде - не излезе от тоалетната....
А и честно казано не са от вкусните розови домати...

# 621
Преди няколко дни си купих от крем душ гел-а който ще е на промоция от понеделник. Стана ми тъпо като видях чак у нас в съдържанието, че има два вида парабени. Няма да си го купя пак именно заради това.

# 622
Ужас, днес купих кило розови домати! Дано не ми даде такъв ефект и на моя стомах, че колкото ми е капризен...

# 623
  • София
Преди няколко дни си купих от крем душ гел-а който ще е на промоция от понеделник. Стана ми тъпо като видях чак у нас в съдържанието, че има два вида парабени. Няма да си го купя пак именно заради това.

Те май повечето им козметични продукти съдържат парабени. Един път се загледах в кремовете и пилинга за лице и установих, че в съдържанието и на двата има.

# 624
Ужас, днес купих кило розови домати! Дано не ми даде такъв ефект и на моя стомах, че колкото ми е капризен...
Не ги яж вечерта, първо опитай през деня, че ако стане нещо да можеш да реагираш....
И аз от Бургас ги купих........

# 625
  • София
върни ги

# 626
  • Някъде на път....

Те май повечето им козметични продукти съдържат парабени. Един път се загледах в кремовете и пилинга за лице и установих, че в съдържанието и на двата има.
Всичките им продукти имат, за съжаление.... Аз затова спрях да ги ползвам!  Peace

# 627
  • Бургас
Няколко пъти вече ядем от въпросните розови домати вкъщи... живи сме, здрави сме, без болки в корема, без разтройство и прочее хубавини, а сме и двамата с кекави стомаси по принцип Rolling Eyes Не знам дали е точно от доматите и нитратите в тях, но не споря Peace

# 628
  • София-Младост
Да си кажа за тези http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-DEE6FC37-419A7BD1/lidl_bg/hs … l/index_16590.htm
маслини-никак не са хубави-меки и кисели.
Обаче пък маслините с аншоа са супер.  Heart Eyes
И си взех от потничетата, много са хубави...даже сега виждам, че имало и др.цветове, в Младост са супер активни и всичко явно бързо се изкупува Simple Smile

Вчера си взех спрей 20-ти фактор, даже веднага в магазина след плащане се напръсках...Първо, ч епишеше без омазняване, а аз лъснах...второ се изринах по ръцете. Не знам дали има връзка или е само от слънцето... Друг с подобен проблем евентуално?

# 629
  • Някъде на път....
......
Вчера си взех спрей 20-ти фактор, даже веднага в магазина след плащане се напръсках...Първо, ч епишеше без омазняване, а аз лъснах...второ се изринах по ръцете. Не знам дали има връзка или е само от слънцето... Друг с подобен проблем евентуално?
Да, моя приятелка също се обрина от спрея им.....
Какви парабени има в него?

Общи условия

Активация на акаунт