Лидл ::15::

• 108 612
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • София
   Аз видях консервите с кокосово мляко,но като не обичам кокос, нито рибен сос и не взех. В рекламата имаше повече сосове,исках да ги опитам, но там ги нямаше. Бамбука мирише ужасно, но като се изцеди водата, сложи се при другите зеленчуци, поема аромата на соевия сос и става за ядене.

# 91
  • София
А някой пробвал ли е от мексиканските предстоящи промоции тази бира с вкус на текила? мн ме заинтригува Simple Smile
И такото и тортилата дали са с пълнежа вътре или само питчената част? Някой ако ги е ял как са на вкус?

# 92
Искам да похваля чаените бисквити от суперсъбота и още едни на Тестино, които отдолу са шоколад, а отгоре имат нещо като мармелад, имат и нова тунквана вафла-литъл ман, на мен ми хареса

# 93
И мен много ме привлича да опитам супа с кокосово мляко, дано само фамилията го хареса...

# 94
  • София
Бамбука от промоцията направо го изхвърлих.Миришеше ужасно и то на някаква химия Close.Рецептата с кокосовото мляко ми допадна и преди съм се чудела дали да експериментирам нещо подобно.

# 95
  • София
Бамбука от промоцията направо го изхвърлих.Миришеше ужасно и то на някаква химия Close.Рецептата с кокосовото мляко ми допадна и преди съм се чудела дали да експериментирам нещо подобно.
Изядох си едно бурканче, с моркови и тиквички и соев сос, стана вкусно.

# 96
Ех как ме зарадва предпразнично новата брошура Simple Smile и маслото намалено и сметаната Simple Smile

# 97
Този път и аз мисля да пробвам маслото.

От "Лидъл", ако четат, да направят карти за редовни клиенти и да дават подаръци.Ние вече направо там спим. Joy

# 98
  • София
Аз днес на касата забърсах едно от десертчетата на Мистър Чок тип Twix и много ми хареса,ще ги пробвам и другите.А и от тази http://us.123rf.com/400wm/400/400/francesco83/francesco831104/fr … agliolo-rosso.jpg италианската инсалата валериана взех,но още не съм я пробвала.

# 99
Да, и аз искам карта...днес едвам се удържах да не ида за сладолед Simple Smile

# 100
Да, и аз искам карта...днес едвам се удържах да не ида за сладолед Simple Smile

А аз какво да кажа като си купих от ваниловото сладоледено руло с шоколадови платки отвътре и едва се възпирам да не го опукам цялото!  Embarassed

# 101
Тоя сладолед е уникален просто  Crazy 

# 102
Аз днес на касата забърсах едно от десертчетата на Мистър Чок тип Twix и много ми хареса,ще ги пробвам и другите.
О, и другите са мноооого вкусни Peace

# 103
Пускат ли детски бански в Лидл? Вчера ходихме до Кауфланд, но бяха ужасни там  Sad

# 104
  • София
миналата година имаше някакви, поне момчешки, значи сигурно и момичешки е имало..

Общи условия

Активация на акаунт