Лидл ::15::

• 108 622
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Цитат на: Mimeto78
   raja_nikol, пускат детски бански. Аз купувах миналата година през май месец. Сега гледам, че от понеделник ги пускат в немския лидъл, значи до седмица-две трябва да дойдат и при нас.
  http://www.lidl.de/de/Ab-in-die-Sonne-ab-07-05
Само да допълня, че са много хубави и детските слънчеви очила.  Peace

# 121
  • София
Имат диоптър, според мен. Увеличават доста.

# 122
Да ! Миналата година в темата се дискутираше въпроса така , че без тях Stop

# 123

Кои, слънчевите ли  Shocked

# 124
  • Бургас
Не купувайте на децата си очила от супермаркет! Не купувайте и на вас очила от там! За целта има оптики. Вярно, по-скъпи, но очите на децата ви да не струват стотинки.  Stop

# 125
  • София
Аз, след като установих, че Лидълските увеличават изпробвах очилата на всички познати, които срещнах (в миналогодишната тема го коментирахме) - D&G, Christian Dior, Ray Ban, Diesel... Всички, без изключение + моя простичък Polaroid увеличават. Никога, преди това, не ми е правило впечатление. Някой беше споменал, че е носил Лидълските в оптика и при проверката се установил диоптър, но не помня точно какъв.

# 126
Аз купих от мексиканския сос и хем взех жълта капачка /среден/ за мен беше доста лютичък. Купих и две тениски да малкия, много добро трико - веднага ги врътнах в пералнята на 60С , дори на ярко-червената нямаше много пуснало.....аз слагам цвето улавящи кърпи...съвсеееем малко беше порозовяла.

# 127
Детските очички имали някаква защита и било по-добре да не купуваме слънчеви очила /поне на мен така ми каза собственик на оптика/
Детските пижамки, които в момента са на промоция, били много хубави, но леко умалени Peace

# 128
  • София
Консервата с риба тон- много добра. Peace
Сусамките- чудесни, за моя вкус малко прекалено сладки.
Маслото е на промоция- 2.22лв., заредихме. Grinning
Пижамките изглеждат много добре. Peace
Купихме от лидълското разтворимо кафе "Blue Eclipse"- 100% арабика. След няколко дена ще го дегустираме и ще дам отзиви.

# 129
И аз се гласях за маслото, но като видях срока на годност - 12.05 т.е след има няма седмица и се отказах Simple Smile

# 130
# 131
Майка си взе от бюстието и след като го пробва каза ,че за нищо на света не го сменя с друго  Peace.

# 132
  • София
И аз се гласях за маслото, но като видях срока на годност - 12.05 т.е след има няма седмица и се отказах Simple Smile

Сигурна съм, че ще е хубаво и някоя друга седмица след срока на годност. Wink

# 133
  • Пловдив

Взех боди, две бюстиета и клин.Още един глас за бюстиетата и от мен, супер удобни за голям бюст Peace

# 134
  • Стара Загора
Вчера исках да купя ортопедични чехли на баща ми, но са свършили при нас. Управителката обеща да провери по другите магазини и си записа телефона ми. След колко време се обаждат да потвърдят или за получаването им?

Общи условия

Активация на акаунт