Лидл ::15::

• 108 766
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Аз се чудя за бодито и клина -ако се облекат заедно под рокля например дали ще се има ефект или ще се виждат?И дали няма да запарват в това време?

# 136
  • Пловдив
Аз се чудя за бодито и клина -ако се облекат заедно под рокля например дали ще се има ефект или ще се виждат?И дали няма да запарват в това време?

Според мен са за студено време, доста плътни ми изглеждат и не бих ги сложила в тези жеги .

# 137
  • София
тортили http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-928208A4-33B2722C/lidl_bg/hs … l/index_15754.htm опитани Simple Smile
пиле салса, леко люто, приятно, риба тон, не люта, много приятно, другите 2  тези дни Simple Smile

# 138
Голяма излагация с агнешкото месо за Гергьовден- изобщо не го заредиха в София!!! Mr. Green

# 139
Приятелката ми си взе бюстие /с голям бюст е/, но не го хареса и го върна без проблем. Всъщност го замени за детска пижамка Peace

# 140
  • София
Ако разчиташ с тях да заприличаш на манекенка, при положение, че сега си по-скоро от клас желета, забрави.  Laughing Ако трябва мъъъничко да стегнеш коремчето, да.  Hug

# 141
В четвъртък надникнах при вас да видя какви са промоциите(така ми е по-удобно,че чета и коментари  Flutter) и като го видях това стягащо бельо,направо се изстрелях към магазина.Взех си клин.Първо размер 44-46,но след като са прибрах и го пробвах,го замених с 40-42.Харесва ми много,за лятото не става,ще спарва доста,но за по-хладно време си е ОК.Преди два месеца много исках да си купя такъв стягащ клин,даце ходих в една специализирана аптека,ама 40 лева ми се видяха множко и се отказах.Така че сега изобщо не се поколебах!Стяга и дупето и корема и бедрата!Е,за моите 10 излишни килограма е добре,не знам за някоя по заоблена дама как ще е!Коланите бяха свършили,имаше само малки размери,иначе и колан бих си взела!
Синът ми е на зелено училище в края на месеца и имаше нужда от пижама.Взех му със Спондж Боб за 11 лева.Много си я хареса!

# 142
  • Бургас
Мъжа ми пък купи един унгарски луканков салам  много ни хареса! Но не е на промоция, някъде към 16 лв/кг

# 143
  • София
А пък от бельото аз си взех боди и бикини, с по-ниската талия. А на половинката боксерки. Е, всичко върнах.
Бикините, вярно не бях уцелила номера, по-големи трябваше, но така се очертават оттзад, че все едно някоя баба дето се е огащила здраво гледам.
Бодито като размер беше ОК, но и то отзад същата работа. Ако беше прашка, щях поне него да си задържа. Даже се чудих, дали под плетена туника с клин зимата ще си личи на дупето, как го прещипва. А за под панталон, както аз исках, за да ми стяга корема, просто е невъзможно да се носи.
А милия не хареса боксерките, че им били прекалено къси крачолчетата  Rolling Eyes иначе като материя мъжкото по-става за топло време. Но дамското е абсурд да се носи на топло време.
И така върнах всичко и взех тениска на детето.

# 144
Днес децата си взеха от гризините по 59 ст - много ги харесаха. Simple Smile
На мен ми хареса пушеният кашкавал- вакуумиран,прилича на делвичка. Гледам,че е на редовна цена от 3.99 за 300 гр ,но аз уцелих намален с 30% на 2.79. СТрахотен е ! Simple Smile

# 145
Купих страхотно топено сирене за мазане - 1.99лв. марката е Tenery - много ми хареса .
Зехтинът им е добър , редовно го купувам . Бадеми взех отново , но не ми харесаха , че са толкова препечени .

# 146
Добре де, те (Лидъл) като позволяват да се връща бельо и то ползвано, какво го правят после?  Confused Едва ли го унищожават... Не че съм се засилила да купувам бельо от там, просто ми стана интересен казусът.

# 147
Добре де, те (Лидъл) като позволяват да се връща бельо и то ползвано, какво го правят после?  Confused Едва ли го унищожават... Не че съм се засилила да купувам бельо от там, просто ми стана интересен казусът.

Връщат го отново в продажба..... В петък пред очите ми се случи 2 пъти.

# 148
  • София
Все пак между ползвано и пробвано бельо има лека разлика.  Wink
По същата логика какво правят пробваните сутиени по другите
магазини? Надали някое от момичетата, които писаха, че са
върнали бельото, са го пробвали в къщи на голо. Както и не
допускам, че някоя от нас ще си купи бельо и ще го сложи
без да е изпрано.

# 149
  • София
Естествено, че не се пробва бельото на голо  Naughty
А какво значи ползвано? Купувам го, отивам си до вкъщи с колата на 5 минути път, пробвам го и се връщам веднага в магазина.
А и като пишат, че бельото е безшевно и не се вижда под дрехи по тялото, а то всъщност има брутални шевове, и не само че се вижда, но е и грозно, ще се връща и още как.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт