Лидл ::15::

• 108 784
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Аз пък се сдобих с чаршаф с ластик - с 2 надърпани места, една малка бримка и една голяма бримка, зашита на ръка Shocked ooooh! Ха познайте дали не е ползван и връщан от някой друг този чаршаф, а Sick

# 151
Ами,точно за това,като се връща стока,би трябвало управителя да ви попита,каква е причината за връщането-не се харесва/дефектно е/не сте доволни от продукта и т.н.-за да знаят от персонала дали тази стока може да се върне обратно в продажба или да се бракува.За бельото-естествено,че не може ползвано да бъде заменено......,но пробвано-да.И предвид голямото ровене,което пада по количките-няма как и не мерените да не изглеждат малко мърляви/пък и да не изглеждат-бельо,задължително се пере преди да се вкара в употреба,нали/.
Брадата,в твоя случай-можеш с пълно основание да върнеш чаршафа-не би трябвало да ти откажат замяна или връщане на парите....

# 152
Май ще трябва да започнат да преглеждат стоките, които се връщат...
От кой магазин си взе този чаршаф? Вчера ходих в Славйков и беше ракошно - никакви хора, спокойно
Да ви похваля един сладолед в кутия /не можах да намеря снимки да ви го покажа/
Nobilissima - Crema di Nocciolato 900ml

# 153
  • София
Като чета отзиви тук виждам, че нещата са доста субективни Grinning

Аз си взех 2 чифта гащи, от тези най - дълбоките и много ми харесват. След като родих пак бяха пуснали стягащи, но не бяха безшевни и след секциото ми дойдоха супер.

Взех и мексикански неща, но все още не съм ги пробвала.

# 154
  • Пловдив
Аз също съм много доволна от безшевното бельо.
Сега като се замисля, почти не съм си купувала дреха от ЛИДЛ и тя да е била опакована.Винаги е отваряна, изваждана и прочие.Затова оглеждам първо  за евентуални дефекти и тогава взимам.

# 155
  • Бургас
Май ще трябва да започнат да преглеждат стоките, които се връщат...
От кой магазин си взе този чаршаф? Вчера ходих в Славйков и беше ракошно - никакви хора, спокойно
Точно от Славейков ми е чаршафът. Писах им, ама да видим - все пак опаковката е на боклука, чаршафът е изпран (като го прибирах тогава видях "екстрите"), та не знам Tired

Кофти впечатления имам и от последната опаковка свински врат с кост, която ползвах - отгоре имаше 2 хубави големи пържолки, а отдолу 2 малки прозрачни разпокъсани парчета Tired Сефте ми се случва и дано не попадам пак на такава тарелка!

# 156
  • София
здравейте тези пижамки как са като качество http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-E5C7BAC2-467B4A53/lidl_bg/hs … l/index_15807.htm  bouquet

# 157
  • София

Гледах тези за момичета. Толкова ми харесаха, че едва се въздържах да купя най-големия размер за слабичката ми 18-годишна дъщеря. Само картинката ме спря, че е прекалено бебешка за нея.

# 158
  • виртуално

много добро качество, леко умалени

# 159
  • София

много добро качество, леко умалени

има ли ги още в софийските Лидъли  Rolling Eyes

# 160
Сутринта купих парти бутчета отворих ги у дома - смрад !!!!!!!
Това ми се случва за първи път с пилешко , купувам само от "Лидл".
Опаковката беше в срок - върнах ги без проблем,
но ако ще трябва да връщам всеки път ....
Все по-малко неща останаха в списъкът ми от там, за съжаление !

# 161
Белла, какви бутчета?Охладени? Купихме някакви холандски замразени и са ок.Дори ми прави впечатление, че вносното пилешко не мирише на лекарства.Явно са по-качествени антибиотиците им. Laughing

# 162
Хари , охладени "Порция свежест" , производител - не се чете !
Избягвам да кукувам замразени меса.
В магазин "Европа" редовно вмирисаните,охладени ги замразяват и продават.Личен опит !

# 163
Егати подигравката вмирисана "Порция Свежест" Joy Joy Joy

# 164
Да,то е същото като с банските,например!Как да купя,бе да знам как ще ми стои?Че и сутиен,без да съм го пробвала,не купувам!
Пижамките са много добри,взех на сина ми и в къщи я огледах за дефекти!
Аз се дразня,когато има фини чорапогащи с ликра и някой е отварял наред кутиите,вадил и натъпквал обратно!Харесвам ги,но веднъж запомнила кой номер ми става,не разопаковам нищо!
Преди време каймата ми понамириса странно,но мъжът ми с неговото обоняние я одобри,наготвих я,ама повече не взех от нея.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 19:14 от desi_max

Общи условия

Активация на акаунт