Лидл ::15::

• 108 755
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Най-сетне опитахме лазанята. Wink Не е лоша, за спешни случаи става. Simple Smile

# 556
Не просто ми се набиха няколко неща че са намалени киселото мляко 0.63 ( мисля беше ) 0.59, яйцата и те с 20 ст надолу,зеленчуците и те бяха намалени.

# 557
АА, може,може... При нас основно нехранителните чистят Simple Smile

# 558
Да похваля печеното свинско месо с подправки на Pikok - поне на двама ни с мъж ми много ни се услади, ще взимаме пак Peace

# 559
Днес в нашия магазин имаше доста неща които бяха с малко ,но все пак намаление  newsm78 чудя се дали навсякъде е така или само при нас и дали не се дължи на открития в четвъртък магазин Кауфлант в квартала?

Евтини трикове, за да привличат клиентите. Да не пазаруват в големите вериги, а в Лидл.

# 560
  • Ямбол
Пробвах ето този шоколад

И съм направо влюбена! Страхотен е.

# 561
ООО,да, черните им шоколади са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 562
Един глас от мен за крема сиренето, много хубаво е и в двата варианта.

# 563
  • Viena
Пробвах ето този шоколад

Пробвай с малините

# 564
Пробвах ето този шоколад

Пробвай с малините

Оооо и с портокал! Страхотни са! Аз съм много придричива към шоколад и не ям какъв да е, но тези са наистина много добри!
А я кажете кое е крема сиренето. моля? newsm78

# 565
За горните две кутийки става въпрос.

http://www.lidl.fi/static_content/lidl_fi/images/FI/fi_22807_01_b.jpg

# 566
Комплект LED-лампи
Дали светят достатъчно силно? newsm78Някой има ли такива?

# 567
При нас имаше само от Класик и взех, но още не съм го яла, но хората доста взимаха. Simple Smile
А за традиционното сирене Фета какво ще кажете - http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_32361_01_b.jpg?

# 568
Някой по напред беше питал за салатите дали са хубави-всичките са леко сладки,но ние ги харесваме и си вземаме.

# 569
Добро утро на всички,
искам да питам, ако някой е поглеждал-къде в София има от мрежите за врата-двойните. В люлинския няма, ако някой е обръщал внимание в другите много ще съм благодарна, за да не се разкарвам напразно. Мерси  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт