Лидл ::15::

• 108 758
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Таблетките за съдомиялна са добри и на прилична цена. Аз много време купувам от тях и съм доволна.
+1 Peace
Аз ги ползвам от години, а откакто имаме Лидл тук си ги купувам само тях.

Аз също ползвам само такива, откакто ги пуснаха в Лидл. Устройва ме качеството и цената. Неприятно е, че по едно време вдигнаха цената, но засега са най-добрата алтернатива за мен.

# 541
  • Пловдив
Да кажа за сладоледа,че е страхооооотееен Heart Eyes Peace

# 542
Тази лазаня нова ли е? Аз преди време съм взимала, но не ми хареса вкуса. Пробвали ли сте я?

# 543
  • Бургас
Аз лично съм я пробвала и ми харесва. Пък и става бързо, което ми е огромен плюс, тъй като време за готвене нямам напоследък. Но пък си е въпрос на вкус Peace

Иначе оставих над 100лв в Лидл днес Embarassed Взех си бански ей тъй на майтап, пък той взе че ми залепна - все едно за мен е шит!!! Взех си пантофки домашни за 5 лв - адски мекички и удобни Crazy Половинчо се взе боксерки пък - и те изглеждат ОК. И много лазаня, много от любимото ни крема сирене, от топеното ми сиренце, сладоледчета и още туй-онуй Flutter

# 544
Аз взех от малсените бисквити и много ми харесаха Simple Smile

# 545
  • Бургас
О да, и от тях си взехме 3 кутии, че много ги папаме с благоверния Blush

# 546
  • София
И аз взех 3 кутии лазаня - една за тази вечер и 2 да замразя. Забелязахте ли, че е позволено до 2 лазани на касова бележка на промоционална цена? Навреме се усетих и си направих 2 сметки.  Grinning  Маркират се на редовна цена и се изважда отстъпката за съответния брой, но не по-голям от 2.

# 547
Лазанята във Велико Търново е развалена, мирише на мухъл  Sick В срок на годност е, проверих още в магазина. Усетих след изпичането. Няма да осигурявам вечеря на управителя Simple Smile, просто повече няма да купя.

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 19:29 от Чикита

# 548
  • София
Лазанята във Велико Търново е развалена, мирише на мухъл  Sick В срок на годност е, проверих още в магазина.

При отварянето ли се усеща или като се изпече?  Върни им я! Досега не са правили проблем с рекламациите.

п.п. Тествахме една. Няма мухъл. Wink

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 22:30 от Тaня67

# 549
Лабрекс, каква е тази покривка, кръгла или правоъгълна?

Валенцето, ето от тези, не са покривки, а мушами, бях харесала пъстрата на цветя, ама докато се накумя, тя се свършила, взех последната от малките снимки, на квадратите. Имаше и кръгли и правоъгълни.

# 550
Някой опитвал ли е салатите им и в частност, мисля, че са 2 нови- едната е картофена (нещо като в майонезен сос), а другата е някаква с колбас. И двете бяха с немски надписи мисля. Да кажете дали са прилични.

# 551
Забравих да похваля червено - зелените ябълки в мрежичка - леко киселички, много сочни и приятни!  Peace

# 552
Чудно е крема сиренето!!! Heart Eyes

# 553
Днес в нашия магазин имаше доста неща които бяха с малко ,но все пак намаление  newsm78 чудя се дали навсякъде е така или само при нас и дали не се дължи на открития в четвъртък магазин Кауфлант в квартала?

# 554
При нас всяка неделя изнасят разни нещица, които са били преди като артикули на малко по-ниска цена. Примерно цветните чаши, които взех на 5 лв днес бяха на 4 лв...Не е болка за умиране 1 лв Wink

Общи условия

Активация на акаунт