Лидл ::15::

• 108 761
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • о`майна лунна нощ е
Аз съм замразявала. После я слагам направо във фурната. Намалям малко градусите, които са по указанието за печене и удължавам времето й във фурната. Категорично не се разводнява, въпреки че моята беше направила един слой лед отгоре си - между кашкавала и найлоновата й опаковка.

# 526
# 527
# 528
Взех си един омекотител на Doussy - зелен, страшно ми хареса! Но много се чудя на таблетките за съдомиялна, някой има ли отзиви?

# 529

И аз си купих, не сега, преди, още едно не, наистина не струва. Peace

# 530
# 531
# 532
Таблетките за съдомиялна са добри и на прилична цена. Аз много време купувам от тях и съм доволна.

# 533
Напазарувахме днес, покрай другото купих си най-после от покривките-мушами, чудя им се откакто ги пуснаха. Харесва ми как изглежда, дано да е по-качествена от нашите, върши ми работа за една масичка. И сладоледчетата да похваля, от плодовите взехме, имаше само портокал, кОлата беше свършил, в жегата ми се сториха разкошни! Heart Eyes

# 534
  • София-в сърцата на моите деца
Таблетките за съдомиялна са добри и на прилична цена. Аз много време купувам от тях и съм доволна.
+1 Peace

# 535
  • София
+1 Peace
Аз ги ползвам от години. Преди майка ми ми донасяше от Гърция, а откакто имаме Лидл тук си ги купувам само тях.
 Омекотителите, някой беше питал- не струват.
Лабрекс, каква е тази покривка, кръгла или правоъгълна?

# 536
  • София
+1 Peace
Аз ги ползвам от години. Преди майка ми ми донасяше от Гърция, а откакто имаме Лидл тук си ги купувам само тях.

Moята миялна машина е от малките, а таблетките са предназначени за големите и от гледна точка на икономичност (1/2 таблетка е достатъчна за нея, а не ми се чупят на половинки), предпочитам препаратът да е на прах. Не съм се заглеждала дали продават такъв в Лидл, но в ДМ е чудесен. С немско качество е и стига за дълго време. Последният път обаче бях неприятно изненадана, че са му вдигнали цената.

Сега ще ходя за лазаня. Дано не сте я изкупили вече!  Wink 

# 537
Купих доста неща вчера - да похваля корите им за баница  Peace Много ми харесаха .
Купих си пак Кианти - страхотно е , както и едно друго бяло италианско вино - също много ми хареса . Шунката Туинър е хубава наистина ...
Рибата тон в консерва - филе е с нова цена - 2.30 лв. но пак  по - хубава от почти всички останали и по - евтина .

# 538
Момичета, каква е тази лазаня, за която говорите? В смисъл някаква готова ли е, или сурова за допичане, или замразена  newsm78

# 539

Общи условия

Активация на акаунт