Лидл ::15::

• 108 684
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • София-Младост
Гледам, маскарпонето е на промоция - утре ще отскоча да видя дали има още и дали една кутийка ще ми стигне за едно тирамису, че имам една опаковка бишкоти.  newsm78
То маи е от 21.06 на промоция

Ами не е баш на промоция, все толкова съм го взимала, най-много 3,79 да е било, а сега е 3,59... по скоро има седмица на Италия и е включено като техен продукт в брошурата.
То зависи колко ти е голям пакета бишкоти, но ако говорим за пакет с две "редички" бишкоти вътре, поотделно опаковани, една кутия стига за половината. Т.е. около десетиа бишкоти. Аз правя така половин доза, то не че цяла няма да се изяде, но сега е и топло.

# 661
Гледам, маскарпонето е на промоция - утре ще отскоча да видя дали има още и дали една кутийка ще ми стигне за едно тирамису, че имам една опаковка бишкоти.  newsm78
То маи е от 21.06 на промоция

Ха, вярно! Нищо, че почакам.  Crazy

Не е на промоция, защото нормалната  му цена е такава и няма посочен % намаление.

Замразените рибни филенца и ние ги харесваме.

# 662
 моммичета, как са размерите там? банските имат размер 44С, но това на какво ще означава?

# 663
да, 15-те са мн хубави, другите не ми харесаха.
Ние само 15те купуваме, другите даже не сме ги опитвали, защото мъжът ми чете, че имат разлика в съдържанието Peace

# 664
  • Бургас
Каква е цената на заквасената сметана"Пилос"Hug
И има ли от 200 гр ?

# 665
И аз взех от тия 15 рибни хапки...Да не остана по-назад Wink

Искам да ви кажа,че пъпешът който кумих днес беше УНИКАЛЕН!! Ароматен,сладък...отдавна не бях яла такъв  Heart Eyes

# 666
  • Варна

Искам да ви кажа,че пъпешът който кумих днес беше УНИКАЛЕН!! Ароматен,сладък...отдавна не бях яла такъв  Heart Eyes

Колко пари излиза един пъпеш?  newsm78

Маскарпонето наистина не е на промоция, подведох се като го видях в брошурата - а това било просто един хитър маркетингов ход  Confused(повечето хора са свикнали, че щом продуктът е на брошура, значи е намален).

# 667
На мен ми излезе 1,60 лв пъпеша

# 668
  • софия
Много похвалвам краковският салам на Pikok - вътре е с цели парченца месо. На етикета пише - свинско и пуешко. Нещо подобно на Кракауер-а е.

# 669
Брейй каква прИмоция на пресни картофи Joy На пазара са по 50ст/кг,а в Лидъл тройно.ЧУдя се купуват ли ги newsm78 Че те когато току що излизаха рано на пролет,бях по евтини Party

моммичета, как са размерите там? банските имат размер 44С, но това на какво ще означава?
И мен това ме интересува Peace

# 670
  • София
според зависи от пазара, при нас пресните картофи се движеха между 5 и 3,50 за кг Wink

# 671
  • София
Maшинката за подстригване я видях - единия нож беше пластмасов #Crazy

# 672
  • София
 Crazy как ножа ще е пластмасов? да не е гребенчето? или да е имал някаква защита newsm78 или да бъркаш нещо керамичните ножчета с пластмасови?

# 673
  • 1st floor
Девойки, пак да питам  Embarassed, кажете нещо за резачката от 15 лв. Никой ли няма отзиви за нея? Много ми се ще да имам такава джунджурия, но да знам, че върши работа...все пак не е хич за без пари...

# 674
  • София-Младост
Да си кажа за тези http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-DEE6FC37-419A7BD1/lidl_bg/hs … l/index_16590.htm
маслини-никак не са хубави-меки и кисели.

Вчера си взех спрей 20-ти фактор, даже веднага в магазина след плащане се напръсках...Първо, ч епишеше без омазняване, а аз лъснах...второ се изринах по ръцете. Не знам дали има връзка или е само от слънцето... Друг с подобен проблем евентуално?
Само ще кажа, че днес върнах продукта в магазина им. Преди това обаче писах мейл с проблема, отнесоха се с внимание и хиляди извинения на място:)

Общи условия

Активация на акаунт