Лакове за нокти- 59

• 57 264
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Вчера се сдобих с Prismatic White на Есенс от колекцията Holographic Grinning

Но не харесвам бели лакове и не мога да се възприема с него, колкото и красиви отблясъци да има. Мисля да му капна някакъв друг лак, нещо по-цветничко- мислите ли, че ще го разваля и какво е най-подходящо да се добави ?  Laughing

Моят е такъв:

# 481
IL. според мен нещо в червената гама ще му стои добре  Heart Eyes

Аз пък се направих малко  металик, че рязко ми се приноси нещо такова Sunglasses

Интервюто мина страшно добре, ако някой се интересува

# 482
Здравейте,искам да си взема Strawberry Fizz от ароматизираната серия на Rimmel,беше показан в темата Simple Smile
Та ? ми е има ли ги в ДМ и дали си има стикер ,че е ароматизиран,защото намирам снимки ,но на едните си имат стикер с ягодки ,на други не newsm78

# 483
Моя няма стикер, само пише I Love Fruits или нещо такова. Peace

# 484
HuntYouDown, с кой лак беше?   bouquet

# 485
  • USA, Steak State
Харесвам Точките на Линдерела / в уишлистата са ми от мнооооооого време/, както и Флоам / от кухнята да кажа, че ще има Флоам и в други разцветки Simple Smile. Като факт знам колко струват съставките да си направиш лак, а те не ги правят от стари лакове. Купуват си специална основа, неръждаеми топчета, различни глитъри, които не се разпадат в основата и т.н. Реално цената им е точно на място, предвид и че са уникати. Simple Smile
Всеки си преценява дали да даде такива пари за лак или не. Лично аз- не давам. Simple Smile Ако получа като подарък няма да се сърдя, но някак предпочитам масовите марки.

# 486
  • МАРС
Закупен днес art de Lautrec 448 и съответно веднага изпробван Simple Smile
На снимките е без топ, има чуден блясък и много добро покритие, отдавна търсех подобен цвят, много съм доволна:

# 487
IL, според мен пробвай първо да смесиш върху целофанче капка от лака с друг лак, да видиш какво ще се получи. Да не се пресече нещо и да развалиш лака/ефекта. После чакаме снимки да видим какво си сътворила  Hug.

# 488
  • Стара Загора
Закупен днес art de Lautrec 448 и съответно веднага изпробван Simple Smile
На снимките е без топ, има чуден блясък и много добро покритие, отдавна търсех подобен цвят, много съм доволна:

Страхотен е. Много добре ти стои.  Hug
Дано го открия и аз, че май е нов цвят. Дори на палитра не го откривам. Да не би има още други?
Ще си спестя Еси Навигейт хър.  Mr. Green

# 489
  • МАРС
И аз точно него си спестих Party
Нямаше палитра, бяха в едно панерче, имаше и един тъмен със скейл, също така един почти като Шрек.

# 490
sysko kid,страхотен е! Heart Eyes Откъде го купи? Praynig

# 491
  • Стара Загора
И аз точно него си спестих Party
Нямаше палитра, бяха в едно панерче, имаше и един тъмен със скейл, също така един почти като Шрек.

Какъв е този тъмния със скейла?  Mr. Green Имам само белия.  Shocked

# 492
  • МАРС
Sassie, вероятно знаеш парфюмерия Адриана на ъгъла срещу Пантеона, по-надолу до нея почти в посока хотел Дунав, има една малка парфюмерийка, за 4.60 го взех.
Ивче, и аз се изненадах, не ги бях виждала тези цветове.

# 493
Sassie, вероятно знаеш парфюмерия Адриана на ъгъла срещу Пантеона, по-надолу до нея почти в посока хотел Дунав, има една малка парфюмерийка, за 4.60 го взех.
Ивче, и аз се изненадах, не ги бях виждала тези цветове.

Благодаря! Hug  Сетих се,знам я.   Simple Smile
А имаше ли още от това зеленичко или беше само едно?

# 494
  • Стара Загора
Саси, ако отскокнеш моля те провери за номерче на този тъмния със скейла.  Praynig
Ще взема да ги поръчам тук заедно със 448, че напоследък не зареждат много Лотреци.  ooooh!

Сиско, 10х  Hug

Общи условия

Активация на акаунт