Лакове за нокти- 59

• 57 337
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Аз сложих Конфетите върху черен лак и съм направо влюбена:
Скрит текст:
Довечера ще пусна още снимки. Heart Eyes

Да питам- някой от вас случайно да носи чисто бял лак върху целите нокти, без никаква декорация, просто така? Много се чудя дали да пробвам.. Thinking

# 181
Stardust* Много ми харесва да нося чисто бял лак без никакви ефекти, аз попринцип си обичам белия цвят и някой път ми е голям кеф да се облека цялата в бяло ОТ - ДО и с бял лак направо светиш отдалеч  Mr. Green

# 182
  • София
Бих носила бял лак, само ако е полупрозрачен, иначе, този тип блажна боя ми е крайно неприятен  Mr. Green

# 183
  • София
Сефтосах си Флормар Супершайн 04

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 12:02 от Мацата

# 184
  • Belgium

Да питам- някой от вас случайно да носи чисто бял лак върху целите нокти, без никаква декорация, просто така? Много се чудя дали да пробвам.. Thinking

Аз нося понякога  Laughing

Ето и снимка:

Скрит текст:

# 185
Аз също харесвам бял лак, но не тип блажна боя Wink. На младини носех такъв, особено на краката, но сега ми е леко грубово сякаш. Сега по-скоро предпочитам цвят разредено мляко  Mr. Green, ако мога така да се изразя.
Лу, на теб много добре ти стои бяло, но сякаш и твоето не "блажна боя" Wink.

# 186
Ето вариация на белия лак, която ми харесва- ще го пробвам този педикюр определено:

# 187
Не на всеки му отива бял лак, но на Лу определено ми харесва как ѝ стои  bouquet

Аз бих носила единствено шампанското на Орли без декорация, ако се приеме, че е бяло. Иначе блажна боя без декорация не бих. Laughing

Както казах по- рано, днес изпробвах този Color Club "Space Case", който имам отдавна, но сега слагам за пръв път

Тук можете да го видите и декориран вече какъв е сладък (буквално Mr. Green)- http://radi-d.blogspot.com/2012/05/sweet-nails.html

# 188
Леле, Ради, голяма си кулинарка  Mr. Green. Много сладко се е получило   food002

# 189
Radi както винаги невероятно красива декорация, направо ми се преяде нещо сладко  Crazy

# 190
  • Belgium
Благодаря ви, момичета, но си е точно "блажна боя" лака  hahaha

Рядко ми се носи такова бяло, наистина си е труден цвят.

Ради, страхотен лак и страхотна декорация   chef

# 191
Благодаря ви, момичета! Цяла сутрин ги "готвих" тези вкусотии Mr. Green

# 192
Използвате ли шаблончетата за маникюр...аз преди си бях купила на Конад , но нещо не ми се получаваше и се отказах да ги ползвам...може би е било в черния лак , с който ги запълвах Thinking

# 193
Използвате ли шаблончетата за маникюр...аз преди си бях купила на Конад , но нещо не ми се получаваше и се отказах да ги ползвам...може би е било в черния лак , с който ги запълвах Thinking
Има тема за печатите, заповядай- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=648491.new#new
Иначе аз лично ползвам шаблони много често Peace

# 194
  • София
Аз харесвам хубаво нанесен бял лак тип блажна боя, но на къси нокти....на дълги ми е малко  Sick. Така ми харесва, но така или така е ужасно  Sick. И докато търсех попаднах на това  #Crazy  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт