Лакове за нокти- 59

• 57 284
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • в Кошера
Момичета, влизам с въпросче, извинете ме за нахълтването.  Mr. Green

O.P.I. Red lights ahead...Where? по-скоро червен ли е или си е типичен корал в/у ноктите?
Търся и хубав плътен динен цвят... ако може да ми предложите нещо, откриваемо в магазинната мрежа?!

Мерси в аванс!   bouquet

# 526
Последният лак, който си купих е Еssie watermelon  Grinning
На мен много ми харесва и той ще е един от любимите ми лакове през това лято.  Heart Eyes
Покривен е и е доста издръжлив на моите нокти. Мога да го нося спокойно няколко дни  Grinning 

# 527
  • София
И аз искам да попитам за Опи. Charged Up Cherry трудно откриваем ли е? В Дъглас в Сердика Център го няма. В магазинчето в Младост дали ще го открия? До Гарибалди не мога да стигна скоро.  Embarassed

# 528
Да, Еssie watermelon е прекрасен лак Heart Eyes.
Маце, не, Charged up cherry не е труднооткриваем. Ще го намериш Peace. Ако не, свиркай да помагаме  Hug.

# 529
# 530
Влизам да направя един отчет и малко снимков материал.

Скрит текст:
Днес си купих това

Ето зеленото върху бяла основа

Ето и лилавото пак върху бяла основа. На първата снимка е на един пласт, на втората е на три пласта. Стори ми се интересно как се получи на един пласт и реших да го снимам. Прилича ми на мрамор отдалеч.

Ето и жълтичкото, което страшно много ми хареса и много често ще си го нося  Heart Eyes

Няколко страници по назад обсъждахме как стои бяло тип блажна боя на различна дължина нокти. Ето как ми стои на мен.

Това са ноктите на една комшийка, сама се лакира обаче комбинацията много ми хареса и си я запазих, че да се направя и аз така някой ден. За феновете на лъскавите работи  Crazy

И в крайна сметка съм така

Рапорт даден  newsm57

# 531
  • София
Да, Еssie watermelon е прекрасен лак Heart Eyes.
Маце, не, Charged up cherry не е труднооткриваем. Ще го намериш Peace. Ако не, свиркай да помагаме  Hug.

Благодаря, Пелагиа! Дано днес след работа ми остане време да отида до Младост.

# 532
Hunt, на тези нокти и красиви ръце каквото и да сложиш ти стои прекрасно Heart Eyes! А с бяло е приказка, наистина мнооого ти отива Hug.

# 533
  • София

Ето и жълтичкото, което страшно много ми хареса и много често ще си го нося  Heart Eyes

На колко пласта е тук? Аз си го взех преди няколко месеца-мноооого прозрачно, въобще не ми хареса, а му възлагах големи надежди-хубаво жълто, че и с шимър както обичам...

# 534
  • София

Ето и жълтичкото, което страшно много ми хареса и много често ще си го нося  Heart Eyes

На колко пласта е тук? Аз си го взех преди няколко месеца-мноооого прозрачно, въобще не ми хареса, а му възлагах големи надежди-хубаво жълто, че и с шимър както обичам...
desitka, пробвай това на Пастел.

# 535
Pelagia мерси мила   bouquet

desitka* на два пласта е, но съм съгласна с nad_tab ако можеш вземи си Пастела. Аз взех Перфект понеже няма от къде да се снабдя с Пастел затова

# 536
  • София
HuntYouDown зеленкото е страхотно , сега и ако някои ме светне къде в софия го има (в центъра)

# 537
Аз съм с две ръце и два крака за минералния заздравител на Ейвън.
Три пъти го ползвах в рамките на 1 седмица и дори вече разслоените ми нокти се оправиха.
Не знам как, но наистина действа.
Гледам, че и моя е Made in UK, както споменахте, че има значение явно къде е правен.

# 538
  • Ст Загора
Хънт , наистина свеки лак на теб ти стои супер.

# 539
Момичета, влизам с въпросче, извинете ме за нахълтването.  Mr. Green

O.P.I. Red lights ahead...Where? по-скоро червен ли е или си е типичен корал в/у ноктите?
Търся и хубав плътен динен цвят... ако може да ми предложите нещо, откриваемо в магазинната мрежа?!

Мерси в аванс!   bouquet
Чист корал си е този лак, няма нищо червено или динено в него  Peace
Покажи какво разбираш под динено, че е малко относително и ще те насочим към лак.

Общи условия

Активация на акаунт