Лакове за нокти- 59

• 57 311
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета, знаете ли до колко работи ДМ? Grinning
20h

# 571
Благодаря! Grinning

# 572
Най-после снимки на новите неони на Чайна Party Харесват ми розово-кораловите цветове и зеленото Heart Eyes
Аз вече 16-ти ден съм без лак #Puppy dog Освен това започнах да свиря пак на пиано и както се очертава цяло лято ще съм с много къси нокти.

# 573
Мацкии....незнам какво толкова има в този Сеш/освен формалдехидите  Mr. Green /,но ми се разслоиха ноктите от него  Close Close Close Close
Сега не смея да кажа на мъжа си,защото и без това искаше да го изхвърля моментално като чу какво съдържа  Rolling Eyes

Сложих си 2 пъти общо и тази сутрин видях раслоени два нокътя,буквално ми се обели един слой на върха.Това не ми се е случвало никога през живота  #Crazy Така,че съм асболютно сигурна,че е от Сеша.

Какво да правя сега  newsm78 Така си ги пазих,тъкмо ми порастнаха хубави и оформени и да се натреса така с тази гадост  ooooh!

Съвети?  #Puppy dog

# 574
Защо си без лак Жаки...по здравословни причини ли

# 575

Микросел и спри Сеша, щом си сигурна, че е от него Peace Странно обаче, за пръв път чувам или чета някой да има такива проблеми със Сеш  Thinking

# 576
  • София
Аз се сдобих с OPI Charged Up Cherry от магазина в Младост. Беше последният.
Купих си и Art de Lautrec 46, кафяв лак със скейл частици. Ето тук го има на нокти http://miranniesnails.blogspot.com/2011/08/art-de-lautrec-46.html

А магазина в Младост, не знам как да го обясня къде се намира точно, и мен ме заведоха днес за пръв път. По улицата на Стил 99 се продължава надолу и е в една жълта, нова кооперация. Има доста марки лакове, които не се срещат навсякъде. Много добре е зареден.

Аз праз ден си поя ноктите със Сеш и нищо им няма, че и без база си ходя. Уж минералите на Ейвън за основа ги взех, но така си стоят. Слагам ги само в неделя.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 14:30 от Мацата

# 577
elfi4ka, и на други момичета ноктите от Сеш се разслояват. Много неприятно наистина Sad. Слагаш ли основа под лака?
Маце, честито Опи! С нетърпение чакам да видя снимки. Ноктите ти са ми едни от любимите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 578
Защо си без лак Жаки...по здравословни причини ли
Не, бяха ми се счупили много кофти и ги отрязах напълно. Сега горе долу се оправиха, самата плочка си израстна отново. Оформих ги със стъклената пила и може би до няколко дни ще мога да сложа вече лак.

Elfi4ka, аз до колкото знам формалдехида ги прави даже по-здрави. Нали за това го има  в повечето заздравители Thinking

# 579
  • София
О, Пелагия, много благодаря! Непременно ще покажа съвсем скоро, и сандалки си купих сега и ще го сложа и на краката  Heart Eyes

# 580
Не,не ползвам основа,никога не съм.Просто се лакирам и толкова.Не обичам да имам по 5 пласта лакове,защото съхнат трудно.

Да го спра,да го спра...ама пак си сложих  Mr. Green Лакирах се с червен лак и сега се притеснявам да не ми влезе между слоевете на нокътя и да се оцвети отвътре  Rolling Eyes Ужас,не трябваше май  Thinking

Да взема от минералния заздравител на Ейвън?Дали ще има ефект?От къде да си го поръчам и на каква цена е  newsm78

# 581
Не,не ползвам основа,никога не съм.Просто се лакирам и толкова.Не обичам да имам по 5 пласта лакове,защото съхнат трудно.
Да взема от минералния заздравител на Ейвън?Дали ще има ефект?От къде да си го поръчам и на каква цена е  newsm78
Сеш е химическа лаборатория направо, така че за мен проблемът с разслоените ти нокти идва точно от това, че не слагаш основа. Не мога да го обясня по - научно, но прониква директно под нокътя и става беля.
Заздравителят на Ейвън можеш да поръчаш от представител на марката. Има тема в този подфорум, в която можеш да намериш жени, занимаващи се с това, от твоя град.

# 582
Да взема от минералния заздравител на Ейвън?Дали ще има ефект?От къде да си го поръчам и на каква цена е  newsm78
Сеш е химическа лаборатория направо, така че за мен проблемът с разслоените ти нокти идва точно от това, че не слагаш основа. Не мога да го обясня по - научно, но прониква директно под нокътя и става беля.
Заздравителят на Ейвън можеш да поръчаш от представител на марката. Има тема в този подфорум, в която можеш да намериш жени, занимаващи се с това, от твоя град.

Много ти благодаря  Hug
Явно е от него  Tired

Иначе като отчет:
Флормар 45 Супершайн

Не искам да си ги загубя  Sad

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 15:09 от elfi4ka

# 583
  • София

Да го спра,да го спра...ама пак си сложих  Mr. Green Лакирах се с червен лак и сега се притеснявам да не ми влезе между слоевете на нокътя и да се оцвети отвътре  Rolling Eyes Ужас,не трябваше май  Thinking

Не трябваше, elfi4ka  Stop
Момичета, не си правете тоя експеримент. Аз го направих преди няколко месеца - имах чудесен маникюр за няколко седмици и после - вече 2 месеца, съм с нокти до живеца, грозно оцветени при това Мажа заздравители, ноктите се люспят и така..до безкрай. Сега, от понеделник, съм с някакъв немски заздравител - LCN, и той - с формалдехид, да видим. Оцветяването го махнах с една пила на Опи - flex, мека такава, люспенето сякаш и то попрекъсна, но нокти още нямам, де.

# 584
karimma ,ужас  Shocked
Направо лошо ми стана  Whistling
Това от колко слагания на Сеш ти се получи?

Общи условия

Активация на акаунт