Лакове за нокти- 59

• 57 104
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Добре де , как се запазва лака ви ако се лакирате вечерта...аз като се направя 22-22.30 лягам в един(има доста време да изсъхне)и пак като стана сутрината някой пръст има едни гадни линиики по него ooooh!

# 661
Чаршафи ги наричаме. Grinning
Не се получават със специален супер бързосъхнещ топ лака, наречен Сеш Вит. Лакирам се и си лягам до 10 минути. Никога не съм имала чаршафи, откакто го ползвам. Peace

# 662
Някой път се ядосвам много като стане така...играя си да се направя стой доста и сутрината #Crazy и аз слагам топ лак , но не е кой знае каква марка явно затова не суши много иначе придава блясък и доста държи лака с него

# 663
Начините за справяне с чаршафите са два - или бързосъхнещ топ (Seche Vite, Poshe), или да не се лакираш вечер  Mr. Green Peace

# 664
# 665
  • Стара Загора

Първия от първата снимка 93 ли е?  Twisted Evil
Честити.  Hug

# 666
Мерси Ивче. 68 е първия- тюркоазчето. Забравих да си взема цвят праскова, сетих се чак вкъщи, че и такова исках, ама карай. Другия път, ако не свършат дотогава Mr. Green

# 667
Ради, честити!  Hug
Сега погледнах, че БЗ е пуснал лаковете от Спайдърмен за 10$ бройката. Crazy Crazy Crazy Честито на печелившите!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 668
  • Стара Загора
Мерси Ивче. 68 е първия- тюркоазчето. Забравих да си взема цвят праскова, сетих се чак вкъщи, че и такова исках, ама карай. Другия път, ако не свършат дотогава Mr. Green

Имам го него.  Mr. Green Ама искам 93.  Embarassed

Ради, честити!  Hug
Сега погледнах, че БЗ е пуснал лаковете от Спайдърмен за 10$ бройката. Crazy Crazy Crazy Честито на печелившите!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аха, той за втори път ги пуска, но 10 $ + 4,50 $ доставка.... ще ме прощава.  Mr. Green

# 669
  • София...........

Имам го него.  Mr. Green Ама искам 93.  Embarassed

Къде може в нет-а да се види 93? Видях го Wink

Утре Колет работят ли?

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 15:16 от divna_

# 670
  • Стара Загора

Имам го него.  Mr. Green Ама искам 93.  Embarassed

Къде може в нет-а да се види 93?

Преди няколко дни го показах:

# 671
хаха аз се чудех дали и него да не взема, но го оставих... А защо ли? Сега да го умувам и него newsm78

# 672
  • Стара Загора
хаха аз се чудех дали и него да не взема, но го оставих... А защо ли? Сега да го умувам и него newsm78

Усещам, че идните дни ще наминеш още веднъж през магазина.  Mr. Green

# 673
Ох, къде беше този Колет? И само там ли ги има?

# 674

Усещам, че идните дни ще наминеш още веднъж през магазина.  Mr. Green
не те е срам Naughty Mr. Green Може и така да стане. Laughing Че като се разрових пак на Надето в албумааа.... Blush

Общи условия

Активация на акаунт