До кога мога да отложа въвеждането на закуска?

• 667
  • 3
  •   1
Отговори
Колебах се тук ли да пиша или в раздел "Захранване", но понеже въпроса ми е към мамите кърмачки, затова питам тук: Имаме 2-3 хранения с твърда храна, но всичките са от обяд нататък. Сутрин само суче. Искам максимално дълго да е така, но докога ще му стига само моето мляко за закуска?

# 1
Ако не изгладнява до другото ядене, значи й стига Simple Smile
Можете преди кърмата да предлагате по малко някаква закуска, каша, попара, няколко лъжици, за да свикне, че ще има и закуска. И след това да предложите кърма пак Simple Smile Така, когато решите да имате закуска, няма да е толкова стресиращо за детето.

аз и сега кърмя към 6 ч. преди да стане в 7-7.10 малката.
после й предлагам закуска, в градината я яде, я не, различно е, ми казват лелите.
9тия месец предлагах закуска и сутрин, и в 10:30 някакво плодче помня, но когато поиска съм я кърмила. До годинката всяко ядене й беше млечно като изключвам обяда, когато давах месо.

така че, освен че сте избрала схема на захранване, следете и детето какво иска и кога Simple Smile

# 2
Ако не изгладнява до другото ядене, значи й стига Simple Smile

Peace

Зависи си изцяло от бебето..ситния бе само на кърма до 8-ия мес.; не помня кога започнах закуските, но е било към годинката..
Сега (2г и 4мес.) сутрешното кърмене ми дава аванс, да направя закуска Wink

# 3
  • Пловдив
Дребния е на година и почти 8 месеца и все още не закусва винаги Whistling
Предлагам му закуска, а ако откаже - знае че може да суче по всяко време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт