Последен месец с "р" отмина, лято чака октомврийската дружина!

• 33 474
  • 688
  •   1
Отговори
# 225
Цитат
Съни, едната е специално за теб!  Макар, че ще се радвам някой ден да си спретнем офлайн среща, за да видиш, че всъщност не са си чак такава лика прилика. Wink
Надявам се и аз за една такава среща Wink
Снмките са много готини...А Ая и Дани са много,много сладки! :love:10 разлики не можех да открия Laughing,но открих 5-блузката,панталончетата,чорапките,чорапогащника,жилетката hahaha
Шегата на страна...Според мен доста си приличат двамата.Вземете ги гаджосайте някой ден,много ще си пасват Wink,пък децата им ще са още по-прекрасни Laughing

# 226
  • Куциндрел
Петвалентната ваксина. Ако не се сложи втори прием до два месеца след първи трябвало да се започне отначало. Така каза гастроентероложката. Не съм търсила второ мнение, защото в момента ми е друго на главата. Като му дойде времето ще проучвам.
А педиатърът на детето какво казва?

# 227
  • Vaudreuil Canada
Лусин, кои ваксини ще почвате от начало?!? За първи път чувам такова нещо.

И аз за първи път чувам такова нещо - Лусин провери си нещата. Ние с баткото сме отлагали третата ваксина с 4 месеца заради пътуване и доктора каза че няма никакъв проблем. Тогава обясни, че е по-добре да се забави ваксина вместо да се слага по-рано и никога не са ни правили проблем за късната трета ваксина, а сменихме и педиатъра междувременно та ако имаше нещо куцо щях да знам поне от следващия такъв.

# 228
Да като му дойде времето 100% ще проверя. Сега няма да слагам така или иначе следващите две седмици, докато, не проядем оризовата каша и картофа без да повръща. И аз знам, че за ваксините по-рано не може по-късно може! Ама...Лекари, хвани единия, удари другия...Направо ми писна от тях.

# 229
♥elita82♥ на Яна не е само грапаво, направо си е изрината. Сутрин обрива от бузите и врата го няма, стоят само 2-3 петна, червени, грапави, после бузите й пламват и целият й врат, брадичка, бузи, че и към носа отива вече, стават на ситни пъпчици.
Доктора каза, че е атопичен дерматит  Sad Изписа й Атодерм на Биодерма и някакъв друг крем, който трябва да го купя, ако до 5 дни крема на Биодерма не подобри положението.
Спряла съм спанака и тиквата, които са ми домашни и вече давам само купешки, към които съм сигурна, че няма алергия.
Чудя се, след като дупето се обрива от зъбите, може ли и лицето да се е обринало от растежа на зъбки  newsm78
И да се похваля - имаме си зъбчета - цели две!  newsm44 Вчера ги нямаше! Аз й подавам кокалчето на пръста ми да проверя дали е гладна и днес вечерта като подадох и те ме одраскаха, обаче не мога хубаво да ги огледам, защото като си отвори устата си слага езика отгоре и ги крие  Joy
Днес водихме Яна на изследвания. С колектора въобще не можах да събера урина, не знам как става тази работа, явно не съм го залепила както трябва. Добре, че бях купила и шишенце, държах я половин час на повивалника, докато се изпишка и така в шишенцето  Crazy
Докато й вземаха кръв, не само че не плака, ами и се хилеше  Shocked
varol аз съм проспала, че си с близнаци  Hug Hug Hug Супер! Аз много исках да са две още отначало  Crazy Надявам се, да нямаш проблеми, дано има кой да ти помага с бебето и да не се натоварваш прекалено  Hug
Съни този бански, който си показала е на същата фирма, на която е банският който поръчах, само че нашият е цял. Точно за тези бански четох, че се ползват без памперси и не пропускат в басейна. Детски бански имат в Некст и H&M. От Некст може да се поръчат до БГ, доставката е безплатна, но са обикновенни, няма защита против протичане и отдолу трябва да е с пелени за плуване. Размерите са от 3 месеца нагоре.
http://search.nextdirect.com/shop/gatt2/4/gatt2/8/cat/498/cat/50 … ID=01_02_03_02_15

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 21:30 от anbibian

# 230
  • Някъде там
Хелоуууууу Hug
Варол Пожелавам ти най-безпроблемната бременост. Стискам ти палчета всичко да мине като по вода Hug
anbibian Благодаря ти много за инфото. Дано Яна се оправи по бързо миличка душичка. Hug.Честити ви зъбчета да се белички и здравички и следващите дано да излязат без да ги усети Hug
Съниии Откъде го изкопахте този грамаданския пипер  Laughing той колкото Алинка и каква китка има на главата сладурана. Ох тези сини очи мммммммммммммм Hug
Благодаря ти много за комплимента към Лили  Hug Тя се роди на 08.11 , 3,900 кг, 52 см
Ахилея Ехоооо пак се поизгубваш. Аз си купих на бейбилов ама те са няколко вида и аз взех актив плюс  Laughing
Лусин Дано Леда повече не повръща  Praynig
Petkova Снимките са много хубави големи бонбончета са всички Hug
 Лека вечер от мен  Hug  Hug  Hug

# 231
Каква беше традицията за зъбчетата? Трябва да й купя бяла дрешка ли?

# 232
  • Някъде там
anbibian Да и да раздаваш иглички или топлийки на майки за да са и остри зъбчетата  Laughing

# 233
А има ли значение каква е дрешката?

Излязла е новата брошура на ДМ и новите продукти в Бейбибонус.
Включили са този месец пюретата на Милупа.
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/cms/servlet/linkableblob/bg_homep … f?v=1336028682000

# 234
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, най-накрая успях да ви изчета... пописали сте хич да не е през уикенда  Crazy
Ние си изпратихме таткото днес сутринта и ще си чакаме петъка, за да се прибере  Whistling Междувременно АЯ "каза" - татата  Heart Eyes Heart Eyes Което направо разтопи ММ  Heart Eyes Heart Eyes
От няколко дни говори много нови неща " блаблабла" "ананана" и подобни и интонацията й се промени много Simple Smile Приказливката ми малка  Heart Eyes Heart Eyes
Като гледам всички пораснали РАЗКОШОТИИ в албума... не смея да кача снимка на моето бебе.. ами тя си изглежда все още бебе, докато вашите приличат на малки деца вече  Heart Eyes Heart Eyes Прекрасни са всички  Heart Eyes Алина с пипера ме усмихна много широко  Mr. Green
Бански не мисля да купувам  Thinking Не му виждам смисъла освен декоративен на бебе, а нашите пелени са красиви и ще играят роля на монокини  Joy
Ахилеа, моето майчинство не е мръднало също, но това най-вероятно е защото е минимално, просто няма на къде да мръдне  Peace
Ендира, това ,че плюе зеленчуците, не означава, че нищо не попада в коремчето му. Ая плюеше моркова, но след това намирах парченца в памперса... не вярвам Сами да не е готов за храна  Thinking
Съни, по снимките наистина и аз виждам прилика на бебоците, но на живо само цвета им е еднакъв  Peace А вашия път към Свети Влас не минава ли през Варна???? Дори и за няколко часа може да спретнем една срещичка  Wink
Зелда, юнак без рани не ходи, аз нямам навик да слагам коланите и да видим кога ще остана неприятно изненадана  ooooh! Голяма ми е сладура Стела как спи на плажа... да не е пийнала някоя бирица?  Laughing
В H&M като бяхме харесах сандали и шапка на Ая, съответно обух я с тях и слових шапката, след което бутнах количката към баща й и отидох на долния етаж.. След това като ги видях малката вече имаше нови придобивки  Mr. Green Mr. Green Мисля, че измислих най-лесния пазар с ММ  Mr. Green Mr. Green
Варол, стискам палци да няма никакви усложнения бременността  Hug Hug
Ах, Лусин , завидях ти за веселбата  Party А относно ваксината, изобщо не ми се струва логично да се започва отначало цялото ваксиниране...  Naughty

# 235
ееееееееееее мараба бе хора!!! хахаха  Crazy hahaha
Вие сигурно ме забравихте то аз не съм се вяснала! Simple Smile Няма как да ви изчета абсурдно е просто хаха Simple Smile) ще гледам по-често вече да се включвам Simple Smile Как сте мили мои момичета , такава носталгия ме удари като влязах в нашата групичка пак...  Simple Smile  Hug

Така на кратко да ви кажа за нас , хвърчим с паяка като луди хаха имаме два зъбака  newsm47 , Преди месец ( последната консултация ) бяхме 9,500 кг 71 см .... сега незнам колко ще сме хахаха  на 11 май правим 7 месеца еехх как лети това време Simple Smile)

Ядем пюрета , мюрета абе всичко попари каши ... аз я захраних на 3 месеца не по ново му както е от 6-стия , яде всичко пюрета купувам каквито ми харесат тя не подбира от марки и готвено да и правя пак го яде все и е тая общо взето само за плюскане да е хахах.

Хайде лека вечер от мен момичета много ви целувамм!!!!! Hug  love001

# 236
Варол- много е хубаво, че има кой да ти помага. Пожелавам ти всичко да мине по най-лекия начин и през есента да се гушкат всички вкъщи Hug Hug Hug
Вчера ходихме до аптеката  Ремдиум в Гео Милев, тази дето е на две нива. Все чета, 4е я хвалите тук... Има защо, невероятн оразнообразие има, много съм доволна, но е адски неудобно, 4е бебе6ките работи са на долния етаж. ММ и Кали ме 4акаха навън. Днес дадох на Кали за пръв път бисквитките Биберон на Плазмон с ечеми4ено нишесте, до сега съм и давала овесена каша и продължавам с глутена. Една бисквитка и натроших в половин бурканче пюре от банан и манго на Хип... мнооооого и хареса, едвам сварвах да пъхам лъжицата
Наистина всички бебчета в албумчето са сууупер сладки, много им се радвам Hug Hug Hug   
От днес Кали си има второ зъбче Grinning, горно е, точно над първото и като ги потраква е мног сладка, но почне ли да ги трие едно в друго полудявааааам,звукът ми прилича на скърцане с вилиза по метална чиния Shocked
Съни- честити зъбчета на Али
Това е за сега от мен Hug Hug Hug

# 237
Как поддържате зъбките?

# 238
'ола керидас!!!

Варол - много, много стиснати палчета!!!

Много, много сладки бебчета има в албумчето - супер сте се справили Simple Smile Simple Smile Simple Smile А варненските мами сте свежарки отвсякъде! Simple Smile

Grinning Марсика - тъкмо днес купих бански на голямото ми момиче... ама хей така за фасона инак мисля по голо дупе да си джара. На Косара сигурно ще взема едни такива хубавки пелени... и гърне Simple Smile

Да си я похваля - ака си в гърнето, че дори ме чака да я сложа на него, за да свърши работата. Аз я усещам де - става нервна, ако е гладна, не иска да суче... щом освободя дупето от памперса и го положа на гърнето в мигом се... освобождава Simple Smile

Зееелда Grinning Grinning Grinning И аз, и аз да се похваля с количкови сакатлъци...Grinning Сега ми е смешно ама тогава ми се изправиха косите... ами ако ги бях прекатурила на циментовия плочник...
Преди няколко дни, прибираме се ние от сутрешна разходка и Сузуки е толкова уморена, че просто си седна на една циментова саксия и забърбори нещо от сорта на "аз тука, нещо... крачетата". Хоп - сложих количката в полегнало положение и Косара разположих на облегалката, а Сузи на седалчицата... Съсипа се от радост това бебешорче - разпери ръцете, записука, задърпа косата на сестрата, разрита я Grinning Grinning Grinning a тя толкова изморена милата, че търпи и само от време на скимути - "ааа, не така бебе... пусни ми дрешката" Та слизам аз от едни стълби и понеже количката скърца вече от тежеста решавам да спусна първо предните колела и после задните... оообаче се оказва, че не съм закопчала предния борд и просто изсипах Сузи на плочките като от строителна количка Grinning Grinning. След нея можеше да полети и Косара ама на - спаси се някак Grinning Grinning нямаше да се понеса инак и направо щях да прехвърля майчинството на татко им Grinning Grinning

Лусин - поздравления за успешната акция! Simple Smile Много живо си представих въпросната сватба Simple Smile пожелах си и аз такова преживяване Simple Smile

Косара вече се изправя на кошарата - гордост сладка. Най се радва на самолета който виси от стената. Полудява, размахва ръце крака. Лази все така като ранен партизанин. Яде каквото й дам. Смука маруля, лук и дъвка чесън - според мен вкусово няма храна, която да я озадачи. Ммм, препечената елда я прие само за да не ме обиди... ама не беше най-вкусна на света да си призная... Като въведа домат ще й я предлагам като салата... Основно си суче обаче. Прочетох сумарно около 1500 страници докато я кърмя, последния месец и половина... И това само в моментите, когато има кой да забавлява Сузи. Леко се усетих, че живея само с историите от книгите... Май нямам особено интересен живот Grinning Grinning Grinning Ама пък последната книга си я биваше - "Тъмните му материи"

иии как се ядосвам на тъпигьозите от БТВ, че за да гледам стъклен дом трябва да си купувам абонамент!?!?! гайдарчета... Grinning Grinning

лека нощ

# 239
  • Куциндрел
Добро утро.
Днес сме много ранобудни.
Лусин, ако гастроентеролога ти е казал това за ваксините си го пусни между ушите. Той едва ли слага ваксини и следи вакс. програми, за да е компетентен. Ако педиатърът каже нещо подобно, тогава потърси и второ мнение.
Анбибиан, честити зъбчета. Продават по детските магазини един комплект четки за зъбчета. Ние имаме такъв, но зъбче още нямаме.
Видях снимките на бебчетата. Много са смешни вече, правят неща като големи хора. Алинка с чушката ме разсмя, тя чушката голяма колкото нея. hahaha Честит плаж на Стела.
Ахилея, къде се изгуби? и на мен ми залипсва. Дано да е наред всичко при вас. Hug

Вчера водих Йоан в офиса. Шефът го закача, колегите го закачаха, а той беше впечатлен от многото клавиатури и мишки. Сутринта се хилих много, излизаме с него и сядаме на Дънкина. Една циганка минава и го гледа. Вика - аууу, как ма гледаш с туй синьо око. Пу, пу, къф си черен и грозен. hahaha И после ми вика - ауу, ама ме гледа със сините очи, пу, пу. hahaha

Желаещите за среща около Скай Сити, хайде да се уговаряме вече. Ние със Смехоранка си се виждаме периодично, ама повече хора ще е по-забавно.

Сега изчезвам да приготвям обяд на маймунчо. Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт