и 92

Нашето албумче:
Имаме си групичка и във Фейсбук:

Заглавието е много готино както винаги, жалко, че не помня кой го педложи 

Честита ви кравичка,много хубаво име сте й измислили 
Съни, както винаги си перфектна

Не се знае другия месец ние как ще сме с мерките.
Аз мисля, че активността е добър знак. Дано проблемът се окаже самата злоядост и да не доведе до по-големи проблеми освен ниско тегло.
А дано и то се коригира скоро. 

И той (свекър ми) стана и излезе в другата стая, че сигурно много се ядоса. Но на мен нали хич не ми дреме и продължих да си му давам от храната, дадох му и няколко трошки хляб - много сладко дъвчеше, чак му се смяхме как сладко и смешно ги дъвче. А свекървата взе да се бъзика с мъжа си, че според него децата до 5 години трябвало да ядат пюре.
А той свекър ми, ако знае, че на Християн от 6-месечен му давам пюрета с малки парченца.
А и вече му е време да се учи да дъвче - щом сам изявява желание и има такъв рефлекс, не виждам защо да чакам повече.

Свали я сама, без лекарства и не е вдигала повече. Най-вероятно е било от пробилото предния ден зъбче. А вчера и много добре си хапва6е- мляко 670 и ка6а и пюре- та общо и се събра 920 грма храна. А дан овсе така да продължи
Като гледам обаче какъв вятър духа тук се чудя да излизаме ли или е- абе ще го помисля още малко

Ще се радвам да имам такава сладичка снахичка
, а и такава приятна сватя/нали така се казваше/

Радвам се, че харесвате заглавието
Ще видим какво ще е настроението на ММ и как ще сме с финансите .. току виж сме натоварили колата. Не го знам колко дни си е дал почивка.. дано да са поне 3
Днес не съм давала нищо... но то има време до края на деня... 
Като те чета как яде Миа... тя си има хранене на едно по-голямо дете, но защо не наддава, дано скоро откриете причината и да не се притесняваш вече толкова

Препоръчани теми