опасна е гледам , че и за Вигантола пишете ами аз много отдавна съм го спряла още преди месец някъде
Марси да е жива и здрава
, та да я яде? В този ред на мисли, препоръчайте ми пюре от тиква . От картоф също търсих, но без резултат. Май нито един производител не предлага само картофи. Педи каза да не давам приготвени от мен пюрета, а да купувам, че нали е алергичен дребосъка, пък за зеленчуците от пазара не се знае колко вяра може да им има човек. Та сега се чудя как да вкарам пустия картоф???? 

И аз мисля да й взема такъв лаптоп, явно пак ще се посещава Джъмбо. Освен това мисля да й дам старата си клавиатура и мишка, само ще й махна кабела, да блъска и дъвче колкото иска

Много хард ми идва. Иначе 9 години бях вегетарианка, супер стриктна и не помислях, че някога ще проям месо отново. Но се случи. След дъщеричката ми имах да сваля 20 килца и единственият начин за мен беше режимът на Дюкан, та първо проядох риба, после и пиле. Като забременях с Жорчо пак ги проядох и така. Да видим сега докъде ще я докарам.
Може и аз да кача малко актуални снимки.
, та да я яде? В този ред на мисли, препоръчайте ми пюре от тиква . От картоф също търсих, но без резултат. Май нито един производител не предлага само картофи. Педи каза да не давам приготвени от мен пюрета, а да купувам, че нали е алергичен дребосъка, пък за зеленчуците от пазара не се знае колко вяра може да им има човек. Та сега се чудя как да вкарам пустия картоф???? 
казвам ви направо полудях само като си помислих къде съм спряла и как ще стигна до колата едва не се разплаках
оставих си количката на улицата пред един магазин помолих жената де ми е пази и тръгнах с Дарина на ръце към колата и после се е взех сега седи в багажника като дойде ММ де се оправя та така ми се провали парка на мен
Единствено като му правя попара се засища и не иска мляко. Като му давам пюре, независимо месно ли е, зеленчуково ли е, домашно или купено, в най-добрия и идеален случай изкарва 1-2 часа. Обикновено веднага след него си иска мляко. Давам вода, не е от жаждата. Гледах, че някои майки дават само някакъв десерт за следобедна закуска. Опитвам се и аз, но за Християн тези десертчета, кисели, каши в бурканчета и т.н. не са за наяждане, а са просто прелюдие към любимото му мляко. Може да се каже, че няма нито едно заместено хранене в момента. Освен единствено като му дам попара, само тогава не си търси мляко. След всичко друго си търси мляко и то не да пие по 50-100 мл ами докато не си изпие цялата порция, не спира да мрънка (или реве). Дали да не почна да му дробя сухарче и в другите пюрета?
Ще взема да си направя и този експеримент да видя дали иска хляб, за да се наяде.
че аман от тоя вятър
така съм се разготвила ако знаете три манджи готвя на Дарина спанак с ориз , пиле с картоф , морков и ориз , и тиквичка с картоф и морков направо съм гроги а ден сне стига че ми се счупи количката ама и любимото шише на Дарина счупих
идва ми да се гръмна изпуснах го пред блока и то понеже беше стъклено и .... до там сега трябва да купувам нова а хич не ми се дават пари излишно ама нямам избор
Шишето на Нук ли е? АЗ нали преди месец взех едно шише на НУк и съм много доволна от него. Като че ли най-много ми допадна като марка от тези, които пробвах. И самата биберона се захабява по-бавно от другите дето съм пробвала. А най-недоволна съм от Мам - дали има и месец и биберона се захаби. 
Да му се спи примерно... Или да иска внимание...Знам ли и аз 
Препоръчани теми