Британците, британците! - тема 53

• 18 299
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Забравих да кажа, но мисля че заслужава двоен пост:

АХ, Гусин Бейл  smile3544
АХ, БАТМАНЕ мой!!!!  kiss

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже снощи гледах познайте какво, дойдох да ви залея с малко красота Heart Eyes

На който не е гледал още "Момичето с перлената обица", препоръчвам да поправи грешката (дори и на тези, които като мен имат непоносимост към измуцената физиономия на Йохансон Mr. Green)

# 647
  • срещу двата комина :)))
аууу, много яка екскурзия Плами  Heart Eyes
много як трейлър, и много як филм е Момичето  Joy

# 648
Ауу, и аз изгледах трейлъра. То Бейл, то Гари (Гари Shocked), Фрийман, Харди явно ще е мегаякия злодей, то визия като приказка, но аз искам да кажа само едно- Джоузииииииииии smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544. Леле, колко е красиииив kiss kiss kiss, майко мила dancing dancing dancing dancing dancing dancing

# 649
  • София
Джо, с тея емотки станахме като в романтиката!

# 650
Пречи ли Laughing?

# 651
  • София
а, не бе ти пък! стана ми смешно просто  Crazy

# 652
Че аз за какво мислиш го направих Joy? Освен да изразя графично скоростнотос и гащопадение Laughing
Между другото и аз надничам понякога при Зюмбюлите, знам как стават нещата Wink

# 653
  • КиТ
Ей айде настигнах ви  Crazy Joy Joy Joy Пуци после да докладва и тя къде ще хайманосва за 1 седмица  Mr. Green

Супер беше наистина,не исках да се пребирамммммммммммммм Blush

Абе Плами завърши и изчезна вдън земя newsm78.

Сетила си се любов моя за мен kiss kiss kiss kiss,много съм щастлива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тъй.....,гледам аз един сериал Missing(американски), действието се развива в Европа. Участват Ашли Джъд и пооознайте кой умря и възкръсна - ШОН Бийн  Wink  Laughing. Та с Пламка (къде се загуби т`ва момиче) искахме действие и в България и хооп познахме  Laughing . И сега най-важното ,тук Мури да вади черпялата и да праща цигари ,щот Шонито го арестува РОДНАТА ПОЛИЦИЯ  и е в брутален БГ ЗАТВОР  Mr. Green
Пуци  wavey

Сериознооооооооооо............ Mr. Green е супер,нямам търпение да наваксвам с всички сериали,ма малко по малко,че още не мога се осъзная къде съм Crazy Казах,че синчето долу горе бива,щото никой друг в каста не ми хвана толкова очото  newsm78

п.п и аз също съм Овца,както е видно отдавна bowuuплюс това бях на Ноу камп,ама отвън,че не съм толкова фен,обаче влезнах в магазина Sunglasses

# 654
  • в сърцето на един мъж...
Брей, хубав трейлър Mr. Green
Ооо, Пламито, добря дошла Simple Smile

# 655
И на мен много ми харесва каста на Батман, пък и съм му фенка още от край време. За Джоузи ще сложа и аз  Heart Eyes.
 Laughing

А за Гослинг   Heart Eyes smile3544  Heart Eyes smile3544  Heart Eyes smile3544  Heart Eyes smile3544

# 656
Ауу, и аз изгледах трейлъра. То Бейл, то Гари (Гари Shocked),

Гари в Батман? Олдман?  Shocked Ще се прежаля, явно.

Ко стаа, банда?  Mr. Green

ПП Гея, мерси за врътката с abv.   bouquet

Лигня!  hahaha

# 657
  • Ænima/Albuquerque
Гари в Батман? Олдман?  Shocked Ще се прежаля, явно.

Па той си е там и в "Черния рицар" и в "Батман в началото"hahaha

# 658
Май е време да си направя един преговор на Батманите.

Това е Гослинг, ма оууу! За него и повече бих припадала, но ме е страх от Сарказъма. Реших, че това е разумно количество емотки.  Mr. Green

# 659
  • Ænima/Albuquerque
Е, осем емотиконки, ако са разумно количество...  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт