Днес захранихме, с картоф и зелен фасул. В началото си помислих, че няма да яде, но малко, по малко прояде. накрая дори отваряше широко уста за още.
Имаме обаче проблем с акито. Тези два дни е доста жълто. Незнам дали е притеснително. Днес четох че е, ако е много воднисто, но то не е чак толкова. Или пък памперса го попива и за това на мен ми се струва така. Също акото е едно слузесто. На предните ваксини питах тая дето ни ги би, дали е нормално, а тя каза да. Знам че по принцип ако кърмя, опастноста от инфекции намалява, но аз кърмя само 2-3 пъти на ден. Точно заради такива неща не искам да спирам да го правя.
Днес ми докараха и столчето за хранене. Много ми хареса. Само една забележка имам, че таблата не се регулира на височина. Всичко останало е 6.
Оф, това детенце няма да заспи скоро.
Нещо си мрънка.
Вече два пъти имах, макaр че кърмя, но аз кърмя малко. Не съм забелязала да се е отразило.

Дори не смея да го прибера, стои си в готовност на бюрото....
Аз всеки ден чистя нослето с физиологичен разтвор. Всеки ден изкарвам засъхнали сополи. Може така да избегна разпространяването на баkтерии там. Следя гардусите в стаята, ако е необходимо преобличам. Тези дни особено, Т много варира. За два дни се е била между 22 и 27ºC (в момента е толкова в стаята).

Умори се май и най-накрая ще спим.
Накратко вторник ходихме прии нашата лекарка и тя кказа, че чува хрипове в гърдичките и слава богу че не е привърженик на антибиотиците, та направо ни прати с талон за хоспитализация на място да преценят какво е положението
После ако остане време пак ще пиша