С какво ви дразнят свекървите- 16 тема

• 72 948
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • Fort Worth, TX
Едиствения вариант е да се махнете и напълно спиране на всякакви контакти с тези особи.Щом мъжа ти те подкрепя не виждам защо си тровите живота и нервите????.Вместо да се радвате на детето и да си гледате младоста вие се занимавате с тотално изперкали хора.Вярвам, че не сте мазохисти, за да си го причинявате.Седнете и си поговорете и , ако намарите една наистина основателна причина да седите там останете, ако ли не беж да ви няма.според прочетеното такава няма/Дори и да ви подпират парите не вярвам твоето семейство да не ти помогне, след като са наясно с какви изроди ти се налага да живееш.Спокойствието е най-важно.

# 691
  че може ли секцио на живо, нали ще умреш...

Колкото до другото - чак не ми се вярва да има такива хора, ако всичко това е вярно, беж оттам бързо.

# 692
  • Fort Worth, TX
Не знам защо не вярвате , че има такива хора?И по-лоши от тези има.Повярвайте ми.По-въпроса за секциото е възможно да не я е хванала упойката, но мен пък мен учудва факта, че не е припаднала от болка.В такива случаи се припада.

# 693
Точно заради финансовото положение винаги се връщаме.Аз съм на минималното майчонство,а мъжът ми работи на 2 работи,но в малкия гард 2 работи са ти 1 заплата.Той предпочита да се избие с тях,но да плаща квартира не!!!Майка ми и баща ми много ни помагат,но и те не са милионери.постоянно се опитвам да обедя мъжа си,че тук не се живее,но...той е категоричен ,че на квартира няма да отиде.Търпелива съм,защото гледам много,много да не се засичам с тях..(живеем в къща,но в различни етажи).положението е  много объркано,защото мъжът ми много държи на тях,(макар постоянно да се карат...така е възпитан)той постоянно омаловажава действията им...Понякога имам чувството,че се кара с тях,не защото мисли,че съм права,а колкотто да ми затвори устата.Търпя,най-много заради детето,защото стане ли време тати да си идва и сяда пред вратата да го чака,иначе да  съм теглила по една м... на всички.Вичко до сега продължава от около 2 години...но не знам до кога щее е тъка.Майка ми все ми казва важното е да си добре с мъжа си,остави ги онези да си живеят мизерния живот.Но понякога не е толкова лесно Sad

# 694
  • Бургас
Влязох си в любимата темичка да видя какво правят моите момичета,а сякаш се озовах в "Зоната на здрача!" Rolling Eyes
Това ако е истинска история....нямам думи!
Как ще оперират без упойка?
Знам за случаи наистина не хваща,пациентът чувства всичко,но не може да мръдне и да каже нищо.Е,знам ги от ТВ!
За свекървата ти също нямам думи.Толкова проста жена!

# 695
Да изпаднах в шок и започнах да повръщам,след като детето ми изпалак загубих съзнание,но аз раждането го преживях...важното е,че детенцето ми е живо и здраво след всички заплахи за живота му.А за хората,който не вярват,защо да седна да си пиша глупости,да си убивам времето ли?

# 696
  • Fort Worth, TX
Точно заради финансовото положение винаги се връщаме.Аз съм на минималното майчонство,а мъжът ми работи на 2 работи,но в малкия гард 2 работи са ти 1 заплата.Той предпочита да се избие с тях,но да плаща квартира не!!!Майка ми и баща ми много ни помагат,но и те не са милионери.постоянно се опитвам да обедя мъжа си,че тук не се живее,но...той е категоричен ,че на квартира няма да отиде.Търпелива съм,защото гледам много,много да не се засичам с тях..(живеем в къща,но в различни етажи).положението е  много объркано,защото мъжът ми много държи на тях,(макар постоянно да се карат...така е възпитан)той постоянно омаловажава действията им...Понякога имам чувството,че се кара с тях,не защото мисли,че съм права,а колкотто да ми затвори устата.Търпя,най-много заради детето,защото стане ли време тати да си идва и сяда пред вратата да го чака,иначе да  съм теглила по една м... на всички.Вичко до сега продължава от около 2 години...но не знам до кога щее е тъка.Майка ми все ми казва важното е да си добре с мъжа си,остави ги онези да си живеят мизерния живот.Но понякога не е толкова лесно Sad
Нали не сте в 1 апартамент>Имам предвид, че сте в 1 къща на 2 етажа?Ако е така какъв ви е проблема .Сменяте брави от,които само вие имате ключ и никакво пускане.Подминавате като малки гари и готово.,

# 697
е как ще ми каже- няма да се роди, и аз ще вися по болници и после ще иска да ми вземе детето !!!!!
Май наистина си много млада.
Тегля и една и не ми дреме, че мъжо държи на тях.

# 698
Да аз подминавам,ама тя като ми грабне детето на стълбите и почваме да се гоним докато си го взема обратно....Тя все му се кара,че той и вика баба,а не мама...

# 699
Да аз подминавам,ама тя като ми грабне детето на стълбите и почваме да се гоним докато си го взема обратно....Тя все му се кара,че той и вика баба,а не мама...
ау, ужас
и нашето бабе (бабата на муж ми) искаше дребната да и вика МАЙЧЕ
а познайте дали и вика така.
/майката е една

# 700
много ме боли от факта,че не ми вярвате,защото повярвайте ми наистина съм много млада и се опитвам да разбера как да постъпя вече...Ограничавам посещенията на детето си с тези хора,но те са неизбежни.Не исках да разказвам това пред вас,защото знаех,че едвали ще повярвате...но накрая се престраших...и ...сега като чета собствените си редове,ако бях читател като вас и аз не бих повярвала.Наистина е много страшно ...но това е моята история

# 701
Сякаш чета Железният светилник. Това накрай света ми звучи като някое откъснато от света място.
Той накрая  и Лазар даже направи къща.

# 702
  • София
Сякаш чета Железният светилник. Това накрай света ми звучи като някое откъснато от света място.
Той накрая  и Лазар даже направи къща.
А, бая далеч е. Султана поне превъзмогна себе си и замина да помага в новата къща на болнавата снаха.

# 703
  • Fort Worth, TX
много ме боли от факта,че не ми вярвате,защото повярвайте ми наистина съм много млада и се опитвам да разбера как да постъпя вече...Ограничавам посещенията на детето си с тези хора,но те са неизбежни.Не исках да разказвам това пред вас,защото знаех,че едвали ще повярвате...но накрая се престраших...и ...сега като чета собствените си редове,ако бях читател като вас и аз не бих повярвала.Наистина е много страшно ...но това е моята история
Момиче ние не можем да ти решим проблема.Вие с мъжа ти трябва да оправите всичко.Съвета ми е да си пазиш нервите и здравето.В крайна сметка , ако е мн зле положението винаги можеш да се прибереш при вашите завинаги.Аз ти вярвам, ако все още не си го разбрала.

# 704
Благодаря за подигравките,а мислех,че мога да намеря приятели тук.Изтривам постовете си и повече няма да ви занимавам...Съжалявам,че се престраших да пиша...май бях права
Креми Анев,благодаря ти

Общи условия

Активация на акаунт