139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 41 534
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
То и аз се кълнях в същуто Фейчка ( след градинарстване на село+ родителите ми гледаха зеленчуци и плодове), но ето заради детето това ми дойде на главата. Но пък с кеф си хапвам бг пиперки със сирене, отгледани в Хюстън

# 136
Фей, не ме питаш, ама да ти покажа дзвера Simple Smile, знам, че обичаш ДжУвотинки Simple Smile

Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 17:48 от vanhorne

# 137
Титина, вие сте в Тексас, там всичко е от 3000ск.фийт нагоре Simple Smile))

Да бе  Rolling Eyes , не и в хубавите райони...

А уж било "buyer's market" Вече ми писна от обикаляне и гледане.

Buyer's market ... my ass  ooooh! , то това ако е buyer's не знам какво е като е seller's  ooooh! . И на мен ми писна, направо ми се повръща вече.

Фея отдавна съм им хвърлила око на тези чепици, ама не знам как са на голяма жега, имаш ли впечатления?

# 138
Clairette , аз имам такива както им викам гуменки с пръсчета. В началото ми беше странно, но се свиква. регулират натоварването на различните кости на крака ( поне според брушурката им). Гледам, че отскоро ги пускат по сайтовете почти на 1/2 от нормалната цена

# 139
Ах, Ван, КРАСОТА! Знам ги аз овчарките - при тях електртическа ограда не работи. И да, обичам животни, ама кучетата са ми най-голямата слабост.

Клеър, Вайбрамките са си баш идеални за жегите, щото пръстите ти са разделени и кожата между тях не се спарва така. Па ако си топнеш крачката във вода, още по-кеф Simple Smile Да имаше край, и в офиса щях да си ходя с тях.

# 140
  • The QC to be!!!
Ванх. много ви е послушен кучо! Готов за игра изглежда обаче.

Е много сте пики за това ви се струва, че няма нищо на пазара. А това за хубав и лош квартал е мноооооого субективно, изключвам училищата тук като го пиша това.

За някой квадратурата е от значение, за други двора, за 3ти пък квартала, за 4ти разпределението, и т.н. Ние търсихме къща 1.5 год. Но си намерихме точно това което искахме, с малък компромис - количеството дървета.

# 141
Бейби, не е до пики. 90% от къщите са на банката, фронт и бак ярда е дизастър, вътре...ако не мирише е някаква радост за носа... трудно се поглежда зад мизерията, която са оставили тези, които са загубили къщата. Има и хубави разбира се, но дали са това, което търсиш?! А реал естейт ейджънта, ако може да си държи устата затворена докато разглеждаш...най- добре. Сори, ако има такива, ама ме изнервят  Laughing

# 142
  • Варна/Финикс
Фейчка, моите поздравления! Великолепна къща и с този необятен двор-мечта !

# 143
Феичка супер е дворчето, но и на мен ми трябва ограда, че и ние сме с четирикраки-два мопса, и женската е луда по цялата си глава, започна и на хора да налита, като казвам налита значи, че започва да лае, ръмжи, и прочите, интересното е, че като стигне до тях започва да ги души. Човек не би ухапала, ама ей така, само да ми стежнява живота.
Ванхорн, много е красива овчарката.
Титина и Кларет, пошегувах се за размерите на къщите. Факт е, че от това, което виждам по HGTV са значително по-големи от тукашните. Тук например къщи с размер 750 ск.ф. са си съвсем в реда на нещата. Но не претендирам, че знам как е при вас.
Това със земеделстването ми е много интересно и мен ме гърбеха лятото да помагам, копаехме една тъпа царевица по сума ти време на жегата, но въпреки това, имам страхотно желание да си ровичкам по градинката, а при идеята, че имам шанс да си откъсна собствени доматки и краставички, направо изпадам в екстаз.
Ние също се оглеждаме да купуваме скоро, след година, чакаме да съберем малко пари, че до сега само харчехме на поразия. Честно казано къщичката, в която отиваме под наем бих я купила от раз, но няма да я продават в скоро време Sad

# 144
Титина, вие сте в Тексас, там всичко е от 3000ск.фийт нагоре Simple Smile))

Да бе  Rolling Eyes , не и в хубавите райони...

Titina е в супер район и прогимназия Laughing+ свежа салата, но може би Хюстън е изключение.
Фея, пак ти изпуснах двора, метни го на лични ако е ок.
Ванхорн, много ви е красиво кучето!

Тези обувки са ми много весели, но не мога да ги нося, пробвах и като си погледнах краката се скъсах от смях. Аз не съм критерий, освен в флат балерини в друго не си виждам караката.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 00:32 от so what?

# 145
Хитруше, и с рент-ването е същата работа. Ако искаш нещо дето не е с прекрасни тайлс с обли ръбове, бяла талашитена кухня, и климатик със звука на излитащ самолет, с две думи, ако искаш да е модерно и наистина хубаво - 3-4 хил за 2-3 бедруум... Иначе хубавите сгради спретват някакви чутовни фоайета, лукс и дъхоспираща невероятност, обаче самите апартаменти ги правят колкото се може по-евтино и след 2-3 години почва силно да им личи.

Защо обаче хубавите училища са от толкова голямо значение. В смисъл не бихте ли купили по-евтино жилище където и да е, а със спестените пари - в частно училище. Сигурна съм, че има обяснение, просто ми е чудно...

Феичке, за втори път изпускам линка ти  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 02:00 от Лeни

# 146
Лени, частно училище е ужасно много пари на година, вече не си спомням сумата, понеже и ние го умувахме, та сметката никак не излиза. На първо гугълване ми излезе 20к годишно за хай скул, което значи малко под 2к на месец...за едно дете, не знам какви заплати взимате във Флорида, обаче тук .....при все, че не сме бедни, ще ни е трудно.

# 147
Защо обаче хубавите училища са от толкова голямо значение. В смисъл не бихте ли купили по-евтино жилище където и да е, а със спестените пари - в частно училище. Сигурна съм, че има обяснение, просто ми е чудно...

Не знам как е за другите, но в нашият случай училището, което сме харесали е на 45 минути от апартаментите, които скоро гледахме. Съучениците му ще са от същият район, което означава, че плей дейтс и подобни пак трябва да го карам. Децата, които посещават близките до дома паркове в повечето случаи ще са тези от училищата с много лош рейтинг...не искам да съм мийн, но не знам как биха се отразили на моето дете, за което имаме достатъчно други неща да се притесняваме.

Ще допиша по-късно по другите теми. Simple Smile

# 148
Прекрасен пес. Мечта за всеки.

Някоя киноманка да помогне-търся един стар български филм, но не се сещам как се казва. Спомням си че си прокарваха парно в блока и  всички апартаменти бяха с дупки по тавана и пода.  На един дядо му падна ченето през дупката на пода и молеше съседката си-малко момиченце да му ги върне като повтаряше през цялото  време "момиценце, вълни си ми зъбките" Laughing Ако някой има идея как се казава филма , моля да го сподели с мен.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 03:22 от Цонна

# 149
Цонна, филмът е "Топло"

Общи условия

Активация на акаунт