139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 41 532
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Както Джордж Карлин казва-A house is a pile of stuff, if we did not have so much stuff we would not need a house. Wink Laughing

За подобряване на настроението: Stuff
http://www.youtube.com/watch?v=MvgN5gCuLac

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 19:05 от Цонна

# 121
Аз определено и в такава малка къща не мога да живея - подтиска ме

зависи, какво разбираш под малка?

Фейо, изпуснах ти НДК-то и ме е яд, ама като си на кеф пак пусни  Peace. Аз също не разбирам тая грандомания. 3 деца и ние= 4 спални. Като има, ливинг,  дайнинг, добър сайз клозитс- достатъчно. Всичко над 2500 кв.фита си е яко чистене. Не мога да си позволя да плащам всяка седмица по 2 пъти поне да ми се чисти.
Антигравити йогата и хамака изглеждат много интересно.

# 122
Имах предвид тази от клипчето  Mr. Green на колелцата.
Иначе съм на мнение, че трудно се поддържа голяма къща ( утилитис, етс). При нас има доста излишни спални, но пък е ок за много гости. Търсихме малка къща, това беше най-малкото което намерихме

# 123
Титина, вие сте в Тексас, там всичко е от 3000ск.фийт нагоре Simple Smile))
Аз честно казано не искам да живея на повече от 2000ск.фийт, мразя от дъното на душата си да чистя, а още повече мразя да ми е мръсно и разхвърляно, и много трудно успявам да балансирам между двете. Сега се местим в къщурка, която е около 1500ск.ф. и е идеална, даже малко по-голяма, отколкото ни е нужно.

# 124
Не съм много съгласна Terminator, просто зависи. Забелязала съм обаче, че в новите райони къщите са все по-големи и по-големи ( т.е. за същите пари може да се купи 2 пъти по-голяма къща). Такава беше и тенденцията в Калгари

# 125
  • САЩ
Гледам на болната ми тема за къщите сте. От септември насам търсим и за сега нищо не сме харесали. А уж било "buyer's market" Вече ми писна от обикаляне и гледане. Не ме вълнуват ни магазини, ни тротоари, ни кръчми, ни плаж, само училища и толкоз, а то това по наше село най трудното. Някой писа за Флорида. Много е красиво и времето идеално, не се оплаквам, но стигне ли се до училищата, мъкаааа  Tired Сега осъзнавам що се местят тук след пенсия. Супер места има, в момента и по евтини и като не те вълнува училищната система е идеално.

Видях и аз люлката и не мисля че бих успяла да се покатеря на такова нещо особено с главата надолу като на първата снимка. А си е затворила малко краката мадамата и цоп по чело на пода.  Grinning

# 126
Hitrusha, вие още не сте търсили година  Mr. Green. Ние търсихме 3 години къща, докато не излезе тази- получих съобщение от мъжа ми "ей я нашата къща" и след месец беше наистина наша. Листът ни с изисквания освен училище ( то лимитира до 3 квартала), вкл и още куп други неща, като да има стрехи, контемпорари стайл и др подобни)

# 127
Ей го НДК-то, Ван Simple Smile Не, че е кой знае какво, пък и през пролетта, дори да е облачно, всичко изглежда по-красиво.
....
П.П. Личи си, че имам слабост към хамаци Wink

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 22:36 от Фея Кръстница

# 128
  • САЩ
О, изисквания и ние имаме, то е ясно, като асоциациите най ни мъчат. Ние искаме без и освен дето викаш за 3-те квартала, става даже още по тясно. Абе ще намерим, ама колко ще се образоваме до тогава по реал естейт не е истина просто.

Фея ей на това викам аз двор! Да му е яка гърбината на който го коси, но иначе е много красиво.  Peace

# 129
те поне само косят, ами такива като мен дето са хукнали и зеленчуци да гледат  Mr. Green са за убижане.

За стрехите, имам предвид въобще да нямат стрехи, че такива тук има бол

# 130
Фей, страхотно е  Heart Eyes, а хамака ти е чуден. Да се фотнеш и ти другия път Wink
Много е хубвао с отворени дворове, ама, ако имаш дзвер като нашия... дето не понася нищо дето има четири крака като него...

# 131
  • САЩ
Ние къща още не сме намерили, но мъжа ми има вече мерак да си сади тропически плодни дървета  Laughing Един домати, друг портокали, кой каквото му душа иска. Аз искам само да има сянка и шезлонг  Heart Eyes

# 132
Молим, молим ние и дървета имаме садени  Mr. Green не сме се огранияили само до зарзавата.
Онзи ден и малини и капини посях

# 133
и аз искам да градинарствам, но ако ми кажете как да добавя още един ден в седмицата, за да смогна  Simple Smile

# 134
Аз съм се наземеделила (на ви нова дума!) за два живота. Баба ми имаше градинище, в което се гърбехме през цялата лятна ваканция. Не ща нищо друго, освен трева, декоративни храсти/дървета и някое цъфнало цвеКе.

Общи условия

Активация на акаунт