139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 41 521
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
абе от Маями по-хубаво за живот няма! Все едно си на курорт всеки уикенд... ама човек няма как да го разбере, докато не го изпита.

това вместо запис  Hug

# 106
 Къде гледате двора на Феята?
абе от Маями по-хубаво за живот няма!
И от Тексас по-голямо няма! Joy

# 107
Аз да дойда да се похваля с "нова" стара музика. Вчера се сдобих с толкова дискове на любими банди от детството, че докато ги купувах само се чувствах на седмото небе.  Сега остава и да седна и да ги прослушам. Laughing Viva  Goodwill!!!

И в заключителни слова ще кажа-от Искъро по длибоко нема и от Витоша по-високо нема! bowuu

# 108
@Atti, аз съм в Wright каунти. Тук явно бракуват след 4:30 следобяд. Въпросът ми беше по-скоро дали има някакви условия за свидетелите. Например може ли да натоварим майка му и сестра му да ни свидетелстват  Simple Smile Повярвай ми от списъка със съдии звъня няколко дни подред, по различно време, оставям съобщение и нищо. Или не се обаждат или точно тази седмица за на жури трайъл... В крайна сметка говорих с асистент на някакъв и днес уж чакам да ми звъни. Аааа и таксата им е една и съща ми казаха $150.

@Фея Кръстница, много красив двор  Heart Eyes

Относно програмите за медицински грижи, това може би е нещото което се оказва най-лесно и безпроблемно. Ние сме си виновни, че се забавихме толкова та още си нямам програма, но и да се наложи нещо те покриват разходите със задна дата до три месеца назад. Много ми помогна докторът който ми прави прегледа за имигрейшъните. Някакъв кениец с повече акцент и от мен. Все ме много присърце, набута ме в другата си клиника да ми попълнят документите без нищо да плащам, голям сладур. Бих му купила подарък, ама мъжо казва че нямало да се приеме добре.

И не на последно място, благодаря на всички за подкрепата  Hug

Май се отплеснах, дано не съм досадила  Blush

# 109
Coldasice, видя ли, че всяко нещо си идва на мястото?

Ако никой досега не го е правил, аз ще похваля обувките Vibram FiveFingers.

Изключително удобни са и с тях съм много по-стабилна отколкото с Keen дори. Ползвам си FiveFingers-ите от няколко месеца и само тях нося в извънработно време.

http://www.vibramfivefingers.com/index.htm

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 17:11 от Фея Кръстница

# 110
  • Boston, MA
Ехо! Да са ви живи и здрави Борисчетата!

Дами от Масачузетс - струва ли си да се ходи до Марта'з Винярд без кола? Какво ще видим?

И още, Фалмут интересен ли е?

На Марта'с с кола е трудно да идеш така или иначе, доколкото знам ферибота за коли е запазен отсега до края на лятото. Аз не съм била по островите изобщо, срам. Фалмут май нищо няма, Плимут е интересен за разглеждане (Мейфлауър, плантацията, камъка).

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 18:32 от Бубка

# 111
  • Boston, MA
абе от Маями по-хубаво за живот няма! Все едно си на курорт всеки уикенд... ама човек няма как да го разбере, докато не го изпита.

това вместо запис  Hug

За Маями и аз съм навита, но в Саут Бийч, нали?

Много мерак имах за местене из страната и чужбина, колкото повече порастват децата, толкова повече се вкореняваме тук, на студа свикнахме, лятото е страхотно, болниците и училищата най си харесваме. Не си харесваме, че на повече от 100 кв. няма да живеем (но то е state of mind), и за градини колко плащаме, но няма пълно щастие. Ще чакаме, като тръгнат в колеж, да се местим.

# 112
Аз преди да дойда тук изкрах един месец във Флорида. Влюбих се в това местенце, жалко че сигурно никога няма да живея там. Такава красота...Тампа бей..можех цял ден да изкарам на тие мостове. не успях да свикна с красотата. Не знам хората които живеят там дали са наясно колко е красиво около тях. Имам предвид тези дето там са родени.

# 113
мда, така е... от всичкото местене си потвърдих, че най-хубаво се живее там, където са семейството и приятелите.
Има и други сравнително ърбън места (с тротоари  Grinning) освен Саут Бийч, като дойдеш някогаси, ще те водя да си избираш местожителство за след-като-пораснат-децата.

не успях да свикна с красотата. Не знам хората които живеят там дали са наясно колко е красиво около тях. Имам предвид тези дето там са родени.
и при мене е така, аз съм много вижуъл и тази красота наоколо ми влияе много позитивно на настроението. Винаги я забелязвам, не съм свикнала досега.
След малко ще пусна една фоторазходка, която съм правила миналата година, като си тръгвах...

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 18:11 от Лeни

# 114
  • USA
И аз с годините все повече се вкоренявам и не ми се мести. Сега имам възможност за местене към Европа, но не искам. Преди години сигурно щях да се натоваря на първия полет.  Laughing
Абсолютно съгласна за семейството и приятелите. Принципно знам, че където и да ме посадят ще никна и ще ми харесва.

# 115
eй  ви на минималистично

http://www.cnn.com/video/#/video/us/2012/05/02/colorado-couple-l … ?iref=videosearch

*
Вибрам харесвам много.Ния си е заръчала чифт за края на уч.година,може и да я огрее.Аз лично нямам,но носих сума време едни и са супер удобни,особено за тичане/бързо ходене..
*
Бубка,и ти да си чуваш с добро само името на патерица..покрай децата те изпуснах
*
НДК -  Joy

# 116
Не виждам изисквания към свидетелите,освен да са на по 16 години, но все пак и ти си прочети:
https://www.revisor.mn.gov/statutes/?id=517&view=chapter& … arriage+witnesses

Нищо не знам за твойто каунти, съжалявам, а цените ме шашнаха. По принцип извън метрото не се скъсват от работа, та не знам защо не ти отговарят, проява на лоши маниери според мен,или не се занимават много с женитби.

# 117
Анет, а на  баща ми  лафа е " имат къща като прогимназия". Само радост и щастие в домовете ви. Peace

# 118
Анет, а на  баща ми  лафа е " имат къща като прогимназия".
Моят дядо казваше баш същото нещо. Разбрах какво има предвид чак като видях някои тукашни къщи. Как 4-членно семейство населява 8, та и повече спални?

# 119
Аз определено и в такава малка къща не мога да живея - подтиска ме

Общи условия

Активация на акаунт