139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 42 003
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Цонна, това което разбрах за починалата бъргарка е че е кремирана вече. Детето е при нейна приятелка ( предполагам, че парите са били за кремирането), предстои изпращане на ураната към България.
За детето ме учуди, че се събират пари за колеж, при условие, че то е с неясен статут в САЩ. По информация от нета майката е била с изтекла студенска виза, а бащата е задействал процедура за извеждането му от САЩ. Намесено е и немското посолство, защото бащата е немски гражданин

# 241
Титина, ако не ти е проблем би ли споделила източника си на инфо? Мерси.

Цонна, това което разбрах за починалата бъргарка е че е кремирана вече. Детето е при нейна приятелка ( предполагам, че парите са били за кремирането), предстои изпращане на ураната към България.
За детето ме учуди, че се събират пари за колеж, при условие, че то е с неясен статут в САЩ. По информация от нета майката е била с изтекла студенска виза, а бащата е задействал процедура за извеждането му от САЩ. Намесено е и немското посолство, защото бащата е немски гражданин

# 242
Пападнах на сайта на българите в Детройт, от където беше публикуваното съобщение. Другото  го четох из фейса. Сага ще потърся отново, да видим дали ще ги открия

Редактирам се:
ето от тук е съобщението: http://www.bulgariansindetroit.com/Index.html
интересното е че чековете са на името или на майката или на детето.
Другата информация съм я чела чрез фейсбук и ще ми отнеме доста докато я открия

http://dartsnews.bg/News/22008 - ето от тук, че парите се събират за погребението на жената.

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 20:24 от Titina

# 243
Пападнах на сайта на българите в Детройт, от където беше публикуваното съобщение. Другото  го четох из фейса. Сага ще потърся отново, да видим дали ще ги открия

Редактирам се:
ето от тук е съобщението: http://www.bulgariansindetroit.com/Index.html
интересното е че чековете са на името или на майката или на детето.
Другата информация съм я чела чрез фейсбук и ще ми отнеме доста докато я открия

http://dartsnews.bg/News/22008 - ето от тук, че парите се събират за погребението на жената.

Благодаря.
Чековете трябва да са на името на колежа, името на детето/майката е само мемо, не бива да се пишат те като получатели на плащането.

За информацията за статута на детето питам, защото никъде не попаднах на такава и информацията ми е, че детето остава в САЩ (май при кръстницата си) и никой не е правил постъпки да го връща.

# 244
Щом чековете са на името на колежа, как може да се осъществи контрол върху изразходването им ( както казваше баба ми малко афиф ми се струва работата).

Преди малко попаднах на статия във весник Труд ( не знам колко може да е достоверен като източник)- та - детето е родено в САЩ и в момента е при кръсницата си. Имаше интервю с дядото, като посочения приятел Вито беше наричан от него Иван ( уж го разпознал на снимката). Лично за мен много разминавания.
ето и от местната преса:
http://www.detroitnews.com/article/20120504/METRO01/205040369 - тук пък има съвсем др координати за донейшън

# 245
Колежът може да направи сметка на името на детето и да внася там всички получени пари, но ако чековете са изплатими на жената или детето ѝ, те не могат да се осребрят по никакъв начин. Детето няма как само да си ги внесе, защото е само на 11. Затова чековете се пишат на колежа. Това е легитимно учебно заведение, няма как някой ей така да си ги гепи, не се притеснявай. Ерин МакДоналд е секретарката на департамента, с който е била свързана Цвета Точева (не разбрах точно дали е работила или е учила там). Ето ѝ официалните координати:

Erin McDonald
Administrative Assistant
Institute for Arts Infused Education, Marygrove College
phone: 313-927-1538
email: emcdonald7972@marygrove.edu

# 246
в статията дадена по-горе координатите са съвсем различни:
http://www.detroitnews.com/article/20120504/METRO01/205040369

# 247
В статията са дадени координати на частно лице - приятел на жената, също свързан с колежа. Той не е много бърз с имейлите и гласовата поща, за съжаление. От четири дни чакам да ми каже точно как и къде събира пари, очаквам да чуя да си пратя чека на въпросната Ерин (както всъщност и направих).

# 248
Е гати и помията дето се е замесило това момиче.
Цитирание и приятел е акомудейшън адвайсор в същия колеж и учи там за социален работник. Но пък интересно 1997 е съден за обир и отвличане когато е бил на 16 години.

# 249
Досега си говорих по телефона с Ерин. Този фонд за Деница е направен  в университет,защот всеки може да отвори финасовите докумети на университета и да види къде отиват парите му.

Не искам да изнасям лична информация, но само ]е спомена ,е детето е добре.

Който има жеалние move да прати пари на  Дениза на името на този университет.

За тези които живеят в New York и оклията-ще има два фъндреизара за Дениза. Очаквам е-майл лза повече подробности.

# 250
Какво имаш превид?

# 251
убитото момиче/жена

# 252
Цитирание и приятел е акомудейшън адвайсор в същия колеж и учи там за социален работник. Но пък интересно 1997 е съден за обир и отвличане когато е бил на 16 години.

Това какво общо с Деница?

# 253
Mомичета, извинявам се че пак с моите проблеми ви занимавам и измествам темата. Струва ми се че има опасност с таткото да не успеем да съберем всички хартийки до 20 май  ooooh! , когато ми изтича разреяителното за престой. Това много голям проблем ли е? Ще изисква ли по-сериозна подготовка на петицията и добър имиграционен адвокат или това че бракът е сключен в срок е по-важното?

# 254
Какви хартийки липсват? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт