139 Американски дами тъкмят ваканции (да вадят Европата от кризата)

• 42 003
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Ами този човек е толкова бавнодействащ и безинициативен (тежка форма на телец...да ме прощават другите), че дори не си е оправил данъците за 2010 година. За последната няма копие от такс ритърна, няма му диворс агиймънта от предишния брак..., нищо не прави. Американска му работа, никой за нищо не бърза, времето е наше. На мене нерви не ми останаха вече.   ooooh!

# 256
Ами този човек е толкова бавнодействащ и безинициативен (тежка форма на телец...да ме прощават другите), че дори не си е оправил данъците за 2010 година. За последната няма копие от такс ритърна, няма му диворс агиймънта от предишния брак..., нищо не прави. Американска му работа, никой за нищо не бърза, времето е наше. На мене нерви не ми останаха вече.   ooooh!

Копия от такс ритърнз могат да се получат от данъчните. Мисля, че по факса ги пращаха. Диворс агриймент не знам.

# 257
Жуже, нема да се нервиш. Laughing Хващаш и  взимаш нещата в свои ръце.

# 258
Ама аз това съм направила. Надеждата ми, че ще преминем заедно през това умря отдавна. както ме беше срам да говоря на английски преди, да видите сега праскам по телефона и не ми пука. Въпросът е, че има неща, които просто той трябва да свърши. Аз съм толкова експедитивна и толкова мразя някой да ми се мотка и влачи и да ме бави и в живота и в работата и въобще. Как ни събра Господ и с този и с бившия ми, един дол дренки. Ама късно ,либе, за китка, нямам време да се тюхкам. Ох, поолекна ми с няколко грама, мерси.   Tired

Та възможно ли е в някакъв момент да стана по-нелегална от нелегална и да си затрудня още повече нещата? Сега късно ли е да се подава за такс ритърн за 2010? Колко време отнема?

# 259
Здравей Игъл, исках да се свържа по телефона с тази жена Ерин МакДоналд, но начинанието ми не бе увенчано с успех. Този телефон е центрланият номер на университета, споменът от теб. Има ли някакъв друг начин да се съврва с тази жена Ерин? Коя е тя? Защо няма директен начин за вързка с нея. Как е детето, къде е в момента?Ако имаш някава допълнителбна иформация, моля те сподели.

Пиша през някакъв транслеитър, извинявам се за гръцкия. Laughing

Честито на всички ,които са имали поводи.

Цонна, виждам вече си се свързала с колежа, но не съм влизала тук по-рано. Нямам никаква допълнителна информация. Търсих начин да даря пари и това ми беше изпратено от моя позната. Иначе не познавам никого свързан с покойната Цвета . Реших да препратя инфото където мога. Стори ми се сериозно, защото все пак колеж събира парите и за това си позволих да пусна инфото тук. Надявам се, че не съм подвела никого.
Дано детето е добре и да има късмет.

# 260
Та възможно ли е в някакъв момент да стана по-нелегална от нелегална и да си затрудня още повече нещата? Сега късно ли е да се подава за такс ритърн за 2010? Колко време отнема?

Подавате колкото се може по-бързо. Laughing Ти си назначена за ръководител на проекта. Дерзай.

Игъл, мерси.

# 261
Coldasice, и пак, в Америка си, тук няма да те застрелят или екстрадират за неспазен срок. А сега спокойно, имаш един месец отсрочка, на мен I94 ми изтече юни, ние подадохме юли месец документите, адвокатката каза, че имаме месец в повече, защоито сме сключили брак. Относно такс ретърните, можеш да ги подадеш и сега, ако ще му връщат, просто ще му върнат парите, ако той има да внася, вероятно ще го и глобят. Моят съпруг също не беше подавал, но ние не можахме да съберем документите навреме и майка му ми стана ....не мога да се сетя за думичката, но нещо като гарант. Престани да се ядосваш и да си хабиш нервите за глупости, всичко ще е наред. И аз така се бях шашнала и една приятелка ми разказа, как един нейн познат мексиканец, след 10 години нелегалност тук са му дали зелена карта. Зелени карти дават лесно, веднъж влезеш ли в страната, не е толкова голям проблем (естествено, освен ако ен става въпрос за очевадна измама).

# 262
Coldasice, престоят извън статут е простен на половинките на американски граждани. Нелегалното пребиваване не е основание за отказ на промяна на статута. Проблем би било ако по някаква причина напуснеш страната след като ти изтече визата и преди да си взела зелена карта. Тогава има бан за влизане в страната и се подава waiver. Срокове за сключване на брак има само при K1 виза, така че кога сте сключили брак няма никакво отношение към петицията. Няма такива нещо като месец отсрочка, което е споменала Terminator, просто престоят извън статут се пренебрегва. Дали ще се заядат на интервюто за нещо зависи и от настроението на офицера.   Laughing  За мен услугите на адвокат са напълно излишни и дори в някои случаи могат да забавят процеса, освен ако не става въпрос за свръх сложни и заплетени случаи.

# 263
Лена, благодаря, че си ме пояснила, аз не си спомням обяснението на адвокатката по въпроса, че не сме в срок, но ми се въртеше в главата нещо като един месец.

# 264
  • У дома
The Eating Disorders of Steve Jobs - http://www.westonaprice.org/blogs/kdaniel/2011/12/27/ivegetarian … rs-of-steve-jobs/  това във връзка с темата за вегетарианството. Вчера моя натуропат ми обясни как хората са родени месоядни и колко е важно качественото месо в диетата на човек.

Титина е написала всичко, което аз знам за случая в Детройт. Чакам от по-информираните да кажат как можем да помогнем и ние.

# 265
The Eating Disorders of Steve Jobs - http://www.westonaprice.org/blogs/kdaniel/2011/12/27/ivegetarian … rs-of-steve-jobs/  това във връзка с темата за вегетарианството. Вчера моя натуропат ми обясни как хората са родени месоядни и колко е важно качественото месо в диетата на човек.

А стига вече с простотиите.  Stop Като че Ст Дж е единствения вегетарианец и като че всички вегс са с итинг дизордърс. ooooh! А дизордърс на месоядните брОи ли ги някой? Ст Дж бе кукувица, кво му гледат зъбите като на кон...  Tired
И така? Колко точно е важно месото? Thinking

# 266
The Eating Disorders of Steve Jobs - http://www.westonaprice.org/blogs/kdaniel/2011/12/27/ivegetarian … rs-of-steve-jobs/  това във връзка с темата за вегетарианството.
Аз лично "връзка"  не виждам.
Работя всекидневно с пациенти с хранителни разстройства и в около 60% от случаите предпочитаната "безопасна" храна (наред с целина,моркови и ябълки)е пуйка и/или риба тон.
Пряка, доказуема причинно-следствена връзка м-у рак на панкресата (от който почина и Павароти-"иронията" базирана на вид и тегло е ясна)и вегетарианство няма.

# 267

Дами, препоръчайте боди лоушън за застаряващата ми кожа. Ама да е ефективен, демек да хиратира бръчкопредпазващо.

Не съм се интересувала и не мога нищо конкретно да кажа, затова няколко общи насоки само, щом държиш да е действащо:
На твоите географски ширини аз лично бих избягвала гликолова киселина(АХА, плодови киселини), ретинол, витамин Ц, арбутин  като активни съставки в какъвто и да е анти ейдж продукт  - правят кожата фоточувствителна, дори и да нямаш проблем със слънцето сега, не бих дърпала дявола за опашката и рискувала пигментни петна.
Хиларуонова к-на и колаген  ако се рекламират, не са антиейдж съставка, само хидратираща, молекулите им са прекалено големи и не проникват в кожата, само стоят отгоре и задържат вода. За разлика от тях Кю10 е, но има смисъл да се внася допълнително чак след поне 35.
Освен някаква антиейдж съставка е хубаво да има и антиоксиданти, поне вит Е ако не някакви екстракти, за да се бори с вредата нанесена от слънчевите лъчи.
И фактора трябва да е най-добрия ти приятел, подчертано и удебелено!
На Олей винаги може да се разчита  за антиейдж, слагат  в почти всичко, което правят ниамицин, който е не-реактивен, и е антиейдж съставка с  реално действие и много добра репутация. Вярно, не е много иновативен, и не си 'говори' с клетките на ДНК ниво,в момента има доста по-интересни новости, но ползван редовно в дългосрочен план има добри резултати също.

# 268
Според мен вече прекаляват с това кое и как влияе и винаги е свързано с рак. Знае се за страха от това заболяване и сериозно се спекулира.

Господ да ни пази, има ли да се случва- случва се и на най- невинни и неяли месо и яли... На който както му е сладко и което го кара да се чувства по- добре. Приятел на големия ни син е виган, останалата част от семейството са месоядни. Няма драма. Дъщеря ми вегетарианства 4 месеца, в началото бях малко затруднена, по прочетох и пак без драма. Сега яде риба повече, избягва месото, но не го е спряла напълно. Не смятам да налагам обаче, мое мнение!

# 269
  • Boston, MA
МисНели е рожденичка, май! Честито, да си жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт