МАЙ 2012 - тема 15

• 38 888
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Честито бебче на мама Дундолина:) да са живи и здрави   bouquet

# 181
Честито на новородилите вчера и днес мами!Да са им живи и здрави бебоците.На мамите бързо възстановяеане  newsm68

# 182
Честити нови бебчета  newsm32!
Извинявайте, че не е поименно, но не успявам много да чета тук, и със сигурност бих изпуснала някое щастливо майче. Пък и те станаха много вече  Heart Eyes
Да са здрави и щастливи всичките сладки пухчета, мама и тате!

# 183
Еха с включването на компютъра и  хоп хубава новина! Честито на мама Дундолина, бързо възстановяване и малкият Михаил много да я радва!
Искам да попитам по-честите подготвителни контракции дали са предвестник на скорошно раждане? Вече две вечери имам доста чести такива през 5-10 мин,но без никакви болки.
Но това е само вечер, иначе през деня бебето е спокойно, побутваме когато съм седнала неудобно и контракциите са от време на време , по-чести когато се изморя.

# 184
Честит малък мъж Simple Smile  ето усмивката на деня Simple Smile чакаме още новини всеки един ден Simple Smile

# 185
Момичета искам да ви споделя притесненията си...от 4 през нощта имам болки ниско долу и най-вече в кръста,остри са и слизат на долу.Странното е,че корема ми постоянно се измества,сега е изцяло от ляво,бебето си мърда и вече незнам,ще раждам ли няма ли...термина ми е за 26 май,не е ли много рано?Обръщам се към вас за съвет защото ми е първо бебе и си нямам и идея какво ме чака сега и какви болки да очаквам,по принцип съм издръжлива на болка и тези болки са търпими,самичка съм в къщи и се обадих само на майка ми,тя естествено взе,че се панира и иска да ме води в болницата,но аз съм решила да изчакам още,докато станат нетърпими,а може и да ми мине...може да звучи глупаво но ме е страх да не се изложа,ако ида в болницата така при първата по силна болка.Какво ще ме посъветвате вие?

# 186
lilavka2323  при положение, че те притесняват и продължават болките се обади на лекаря си.  Няма лошо да се обадиш и да отидеш да те видят, в лошият случай ще се се разходиш. Недей чака да видиш колко можеш да търпиш.

# 187
Здравейте и от мен! Няколко дни нямах нет и затова се изчезнах и аз. Честито на всички нови мами и татковци, разбира се!!! Да са живи, здрави бебоците и много радост и любов да им носят!!!
Момичета аз имам 1 притеснение - вчера краката ми се подуха ужасно много - както никога до сега, странното обаче е, че през нощта не спаднаха  newsm78 и съм изпаднала в паника и днес направо отивам при доки, но все пак реших да споделя и тук... иначе ние сме добре, още не сме се завъртели, но ще чакаме до последно  Sunglasses хубав ден на всички Simple Smile

# 188
Честито на мама Дундолина за новия бебок! Живи и здрави да са цялото семейство и скоро да се гушкат в спокойна домашна обстановка!

lilavka2323, ако искаш можеш да си вземеш топъл душ, за да видиш дали ще се облекчат болките и ще престанат, или ще продължат. Ако продължат, може да се консултираш с наблюдаващия те лекар. Успех и да пишеш как си!

# 189
Честито бебче и от мен newsm44 newsm44 newsm44 дано всеки ден да започва стакива приятни новинки,момичета да ви попитам тъй като и на мен ми е първа бременност и си мисля че имам висок праг на търпимост към болка се чудя да ли това за мен леко стягане на корема може да се нарече подготвителна контракция,питам защото взе да се случва доста честичко не съм засичала,но си мислех че се дължи на движенията на бебка т.е че с въртенето и риткането си предизвиква това стягане на корема?

# 190
Честито бебче на мама дундолинa!!!
 newsm44 newsm44 newsm44

# 191
Момичета, вече трети ден ми трепери постоянно левия клепач, без да спре и за минута.
На някоя от вас случвало ли се е по време на бременността?

# 192
  • Точно където трябва
Ех, doxy, а не ти ли се е случвало и преди това...

# 193
Doxy,това ми прилича на нервен тик и може да е на нервна почва,на мен ми се е случвало но не съм била бременна тогава.Баба ми казва че в такива случаи трябва да го наречеш например :ако е за хубаво да спре или нещо такова нали знаеш бабени девитини Laughing Laughing Laughing ,не му се притеснявай малко е неприятно но и това ще отмине.

# 194
Да, и аз се надявам да е така, Iva27_81.
Чудя се дали не е свързано и с магнезия, че четох някъде нещо такова.
Ще си го нарека на хубаво. Моя приятелка, която е от Априлските мами днес влезе да ражда и много се вълнувам. Наричам го за здравето на бебчето й и на нея и чакам новинките!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт