МАЙ 2012 - тема 15

• 38 888
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
И  аз съм изненадана 2 дни без новини за бебоци,не е възможно..явно не са се похвалили....

Аз ставам банална,но още сме ''заедно''с бебе..след унищожителният секс,разходка към 6 часа в жегата и поредната интервенция отдолу.
Тъй като ми мина термина отдавана и не съм родила се получава едно много смешна ситуация...на моменти се усещам как си мисля....''абе аз бременна ли съм,теста не беше с много ясна втора чертичка?"...после идват моментите в които се стряскам като си набарам корема ""боже ама аз съм бременна???!!!!''....и моментите в които съм извън кожата си,че е още в мен..

http://vbox7.com/play:2f96d087 много ме радва тази песен,нека бъде поздрав и за тези като мен които са на сухо доста месеци...(+18г.)  Rolling Eyes  Wink

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 12:13 от little_didi4

# 346
little_didi4, и аз бях сигурна, че с тази огромна ярка луна ще има много бебета, а то точно обратното  Crossing Arms
На теб явно нищо не ти помага, май по-добре се примири. Какъв избор имаш, какво казва док?

# 347
Как сте, дами? Simple Smile

little_didi4, според мене в събота ще си родила!  Laughing Стискам палци!  Hug

Аз пък да ви кажа ама изобщо не се притеснявам за раждането. Даже чак някво любоапитство ме гложди какво ли е чувството...особено след като проплаче бебето. Нямам търпение! И аз съм супер положително настроена и смятам, че всичко ще мине прекрасно и лесно и бързо.

Утре пак ще ходя на очен преглед, да взема все пак още 1 мнение по въпроса, че се ми се искаше да си родя нормално. Жекова ме праща при една жена в 7ма поликлиника и каза, че ако тя каже секцио, значи 39286501% ще е такова.

Иначе бебче е активно и вече почнах на моменти болезнено да усещам как се врътка понякога.  Краката ми са на понички и да ви питам вас болят ли ви пръстите на ръцете? Не мога да разбера от чистенето ли е или от бремеността, но като ги свивам в юмрук ме наболяват. И още не разбирам имам ли контракции или не  Laughing Laughing Laughing

Днес е ден за пране на количката и на подреждане на гарбероба...дано да изпълня поне половината от това, което съм замислиля, че ме е хванал егати мързела!  Laughing

Хайде, хубав ден ви желая и  Hug за всички.

# 348
Здравейте и от мен в този прохладен(засега) ден!И ние сме си още в коремчето  preggo но аз си имам още 20-тина дни до термина и честно казано хем нямам търпение вече,хем пък искам да си стои вътре до термина,защото имам още толкова много неща за вършене и за докупуване за бебчо,че ме е страх да не ни изненада.
Иначе за разходките,стълбите и всякакви такива неща(за леко раждане) ги правя и аз ежедневно,само секс не давам на таткото(колкото и да ме гледа жално),защото до скоро когато правихме все още изпитвах болки и изобщо не ми беше хубаво,а и бебето като,че ли нарочно всеки път риташе в този момент,за да ни напомни,че не сме сами  Laughing
За гърдите аз от скоро ги мажа с GARMASTAN.

# 349
Примирих се вече..събота ще е краят на мъките ми...само ме тревожи сега как ще стане..аз като нямам разкритие и контракции как ще стане...дали ще се наложи секцио....ще видим..

# 350
Примирих се вече..събота ще е краят на мъките ми...само ме тревожи сега как ще стане..аз като нямам разкритие и контракции как ще стане...дали ще се наложи секцио....ще видим..
  Все си мисля, че термина не на всеки е изчислен точно... и е напълно нормално да има разминавания, я по - рано, я по-късно.  За моят термин съм сигурна, че датата би следвало да е друга, според това кога съм забременяла, а не според М.

Iva27_81 На мен ми се случва от време на време и единствено ми помага памук със студена вода... не знам на какво се дължи, но го имах и с предната бременност.

Сега се връщаме с Жани от изтощителна разходка. Общо ми се събира около 20 мин седене, за последните часове /излязохме в 9ч./ Лягам да спим, че съм пред припадък, на всичкото отгоре започна едно неприятно схващане на чатала, че болииии.
Утре съм на ден на отворените врати в нашата болница, та да започна и аз да стягам багажа имам още 22 дни до термин, а кой знае колко до идването на бебето.

# 351
  • София близо до Витоша
 Laughing

Май на никое бебе не му се излиза в тази жега....Схвана ми се крака , е то няма как след 3 часова разходка с малката , важното е че имам стабилен тренинг.
Дано и аз тези дни се похваля с новинка , утре съм на тонове , а до термина остават 5 дни....

# 352
Donita_bs при мен се знаеше и дните в които съм забременяла...не бях сигурна точно за деня на последна менструация(плюс,минус 2 дни може да е разликата).Но тъй като знаех кога съм правила секс беше лесно да се установи и термина...пък и датата на последна менстр. съвпадна с тази която аз си мислех че е.

объркано го написах...но при мен специално ,ако има грешка,ще е 2 дни и то назад..не напред..което би трябвало да измества по напред термина ми.

# 353
  • София ж.к. Надежда 1
За шиенето-Когато се роди Сияна и излезе плацентата казаха, че ще трябва да ми направят 2 шева.Като чух ги помолих за упойка, че много се страхувам от това.Доктора се усмихна и викна да ми сложат.Дойде анестезиолога и сложи нещо в системата ми.Чух да казват "лека нощ" и повече не помня.Когато се събудих и погледнах часовника беше минал половин час, а аз бях вече зашита PeaceПари не са ми искали.Ааааа, да кажа, че вчера ми махнаха конците.Отидох с много страх.Оказа се, че не боли изобщо.Дори нищо не усетих.Работа за около минута време.Пиша ви това за да не се страхувате като мен от махането Peace
Ние още се борим с кърменето от дясната гърда.През деня е кротка и само спи и яде, но вечер от 22:00 до към 02:00 е един рев.......Нищо не помага освен кърменето.Но, аз се побърквам да седи на мен толкова време SadВече 3-та вечер прави този номер ooooh!
за разходките-ние още не сме излизали.Не мога да се настроя и да си подредя времето.Надявам се до два, три дни да свикнем с новата обстановка и да почнем да излизаме по малко.

# 354
Мамчета, това с термина според мен е много относително и ориентировъчно. Ние сме след процедура ин-витро и знам с абсолютна точност момента на бебеправенето. Секциото ми беше една седмица преди това, като разкритието ми беше 0 см. Тъй че ако трябваше да раждам естествено, сигурно и аз като  little_didi4 щях все още да се питам дали съм бременна  Mr. Green

petq, на мен и двете ми гърди са болезнени при засукването, но се настройвам да не обръщам внимание на болката, стискам зъби и тя преминава през първите две-три минути. Ти и двете ли даваш или само едната?

# 355
  • София ж.к. Надежда 1
Мамчета, това с термина според мен е много относително и ориентировъчно. Ние сме след процедура ин-витро и знам с абсолютна точност момента на бебеправенето. Секциото ми беше една седмица преди това, като разкритието ми беше 0 см. Тъй че ако трябваше да раждам естествено, сигурно и аз като  little_didi4 щях все още да се питам дали съм бременна  Mr. Green

petq, на мен и двете ми гърди са болезнени при засукването, но се настройвам да не обръщам внимание на болката, стискам зъби и тя преминава през първите две-три минути. Ти и двете ли даваш или само едната?

Давам първо лявата, че тя не ме боли.След като я пусне я оригвам и давам другата.Но задължително първо тази която не ме боли, че като е гладна засуква много силно и не мога да го издържам на болната.А, когато тя е втора по се издържа, защото тя не дърпа толкова настървено Rolling Eyes

# 356
  • София - Младост 1А
Привет  Simple Smile Как сте днес?
...
И аз чета и ми е полезен споделения опит на вече родилите. Много ми е странно това с напъните. Нали уж природата трябва да го е измислила, защо тогава ти се напъва точно когато не е добре. Дано успея да се концентрирам в този момент.
...

Аз няма да пиша как сме днес. Направо не знам вече къде се намирам. Поне майка каза, че днес е най-тежкото и от утре ще почне да се оправя дечко.

Арлина, природата си го е измислила, ама ние сме се намесили и то сериозно. Едно време бабите са ходели без сутиени и не са имали нужда от Лансинох и Гармастан. Едно време не са ги карали да се обезкосмяват отдолу... и това природата си го е измислила и си има причина. Едно време жените са правили секс до последно, не са пили магнезий и но-шпа. Специално това за напъните - в днешно време със системите Окситоцин малко ускоряват процеса и се смята, че тялото няма време да се подготви. Но и от баба ми съм чувала, че трябва да се слуша бабата акушерка.

# 357
Здравейте мами.
уф как така няма бебки? Ние днес направихме една голяма разходка сутринта и следобед и двамата спахме доста изморени.
за шиенето: мен първият път ми сложиха местна упойка лидокаин чух думата ама до 30 та мин нямаше и помен от упойката и вече ме шиеха на живо. Сега не знам май беше без упойка и да ви кажа все същото като те шият продължително все боли ама се изтрайва. Даже в началото не боли не толкова от упойката а от това че всичко е изтръпнало там долу. ама мен пък ме е страх от пълна упойка и не бих си поискала колкото и да боли.
Както каза 1 акушерка в нашето отделение болките първите дни след раждането май са по-неприятни то гърдите, шевовете, матката
За гърдите мен ме боляха докато кърмех в болницата едва стоях но сега всичко е ОК. Мазах се с гермастан на няколко пъти когато сметнах че са поразранени и после спрях.

# 358
Да се отчета и аз днес след консултацията,всичко е ок.Докито направо ми каза''Ако ти е писнало от киселините и тежестта иди до вкъщи вземи си багажчето и ела да родиш днес''.Чудих се дали да приема офертата ама като се замислих за дребосъчка,че ще е с бабите си и се отказах,ще изчакам да се върне баща й пък тогава.Мисля,че не искам да раждам така със хапче или система или там каквото им дават,ще чакам да тръгне само Twisted Evil

# 359
Jia, аз взех козметика на Бюбхен, много хубаво миришат. Взехме крем против подсичане, мляко за тяло и душ-гел, този:
http://www.zabebo.bg/products/mek-bebeshki-gel-za-izmivane-ot-gl … tite-b%C3%BCbchen. Пише, че става и за коса...така с помпа мисля, че ще е по-удобно.
Аз тея дни вече трябва да влизам в болницата...имам само "менструални" болки...контракции рядко. Май ще се предизвиква раждане...
Краката са ми мечешки вече, имам чувството, че имам желе вътре и като ходя се мърда...ужас. И стрии си имам, достатъчно Sad

Общи условия

Активация на акаунт