Отговори
# 645
Видео за сериала ни от днес.
За  какво ли става на въпрос? newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=WhPclhTkivY&feature=g-all-u

Клюки. Дано не са стари.

Rüya kabusunun bitmesiyle huzura kavuşan Emir ve Feriha çiftinin,mutlulukları yaklaşırken Cansu'nun hastahaneden çıkması ortalığı karıştırır.Feriha'ya dost gibi görünen Cansu Feriha'nın hamile haberini aldığında elinden geleni ardına koymayacak,Feriha'nın bebeğini düşürmeye yönelik planlar yapacaktır.Öte yandan Feriha'nın hamilelik müjdesini alan aşıklar mutluluktan Cansu'yu farketmemişlerdir.Emir'in Feriha'yı Cansu konusunda uyarmasıyla Feriha,Cansu'yakarşı inanılmaz tepkiler verecektir.Aysun'n bir süre Emir ve Feriha arasından çekilmesi ise,onları rahata erdirecektir.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 17:52 от Neidjal

# 646
  ٠•Snejka•٠·

Слилистката на серияла.Мисля,че се казва Илкнур Айканат.

на втората снимка е: тази жена с пола и бяла плетена блуза/или от ляво, на дясно 3-тата/

Стилистката на сериала? Shocked  Симпатична е иначе. Peace

Аууууууууууууу и после се чудим за фейса на Фери, то откъде дошло  newsm78 newsm78 newsm78

Поздравления и за нея и за двете баби сценаристки smile3501 smile3501 smile3501

# 647
SETTEN

Hazal İngilizce şarkılara çok düşkün Özellikle Hazalımızın En sevdiği Şarkı I Love you Baby..Hazal bu Şarkıyı hep Melih Selçukla söylüyorlardı..Artık o kadar çok Söylüyorki çağatayda alışmış Sette Çağatay Hazala hadi Şarkımızı söyleyelim I Love you Baby.
-Bu Süper Haberi Kesinlikle Beğenmeyene Yuhhh derim.

# 648
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
......
Въпросът не е в понякога сляпата подкрепа на героинята, повечето от момичетата тука са на такава позиция, но тя си е нещо стабилно и не прави впечатление. Коментирай си както искаш, същото се отнася и за мене.
Ферда, не знам дали имаш предвид и мен, но тъй като не си конкретизирала точно кого имаш предвид, а аз съм една от тези, които подкрепят Фери..... Но в никакъв случай не приемам такава характеризация за мнението ми относно сериала и героите. Всеки има право да мисли каквото си иска, но не и да съди другите затова, че мнението му не съвпада с тяхното. Peace

Здравей Еси, струва ми се, че доста подробно съм се обяснявала днес и нито виждам смисъл в безкрайните повторения (особено, ако хората са с различна настройка, то тогава е съвсем безсмислено), нито пък ми се занимава повече... Така че - ако мисълта ми е била неясна и ти така си я разбрала - твое право, приемай го както искаш!

П.П. Идеята Фериха да остане сама накрая ми се струва много логична - напр. филмът да има отворен завършек с потенциалната перспектива героинята да се развива и тепърва да срещне подходящия за нея човек...

Мери, извинявай, но ако можеш, би ли погледнала това и да кажеш как се познава дали е  фотошоп, или не?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 19:10 от Ferda Mravenec

# 649
  Ферда ,въпроса ти е неправилно зададен.Фотошопа е програма с много възможности и голяма гама от опции за обработка на дигитални изображения.Има и други по-опростени програми за обработка като "Пикаса" например.А и самите производители, особенно "Канон" и "Никон",които поддържат професионалма техника с апарата продават и диск, с програма за обработка на така наречения RAW-формат/които е професионален/,защото са различни фирми, са различните ,а старите версии на Фотошопа не ги четат,а и Ундолса не ги отваря.
  За тази снимка-ДА има фотощоп,но не е като монтаж,а за обработка на самото фотоизображение:контрас и по-четлив рисунък,но май са прекалили с обработката на дясната ръка на модела,че е нещо доста тъничка.Да има фотощоп и за прикриване на недостатъци Laughing Laughing Laughingпъпки,бръчки,оформяне на дупета,гърди,пооголемяване на мускули.
     Доста от фотографите използват хора,които им обработват снимките и те не си вадят очите,но разбира се са грамотни ,за да могат да си направят изискванията, за това какъв трябва да е крайния резултат.Повечето фотографи посочват и този,който е направил графичната обработна.
    Графичните дизайнери-които работят с няколко графични програми,а не само фотошоп ,са доста добре платени по белия свят,а и ценени.
   Ако съм помогнала Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 19:45 от mariola_sha

# 650
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
 spam2

Мери,
Скрит текст:
Много благодаря за подробното обяснение!   bouquet
Всъщност, друго питах, но разбирам, че не съм се изразила добре - интересуваше ме, дали има начин, по който непрофесионалист би могъл "с просто око" да усети, че в снимката има измама. Въпросната снимка я взех от друга тема и там коментираха това, че моделът от снимката (който всъщност е актьор от друг сериал) сам бил казал, че снимката била плод на фотошоп, но в смисъл, че само главата е негова, а другото било монтаж... Понеже изглежда много убедително направена ми стана любопитно - гледам, гледам за резка, където би била снаждана главата, но не виждам... И затова реших да се допитам до тебе. Използвах израза "фотошоп", защото и в другата тема са го използвали (за мен това е вече обобщено понятие за обработена, снаждана и т.н. измамна снимка)...

Ето линка, в който стана въпрос за това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651532.420

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 20:20 от Ferda Mravenec

# 651
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug Hug

# 652
......
Въпросът не е в понякога сляпата подкрепа на героинята, повечето от момичетата тука са на такава позиция, но тя си е нещо стабилно и не прави впечатление. Коментирай си както искаш, същото се отнася и за мене.
Ферда, не знам дали имаш предвид и мен, но тъй като не си конкретизирала точно кого имаш предвид, а аз съм една от тези, които подкрепят Фери..... Но в никакъв случай не приемам такава характеризация за мнението ми относно сериала и героите. Всеки има право да мисли каквото си иска, но не и да съди другите затова, че мнението му не съвпада с тяхното. Peace

Здравей Еси, струва ми се, че доста подробно съм се обяснявала днес и нито виждам смисъл в безкрайните повторения (особено, ако хората са с различна настройка, то тогава е съвсем безсмислено), нито пък ми се занимава повече... Така че - ако мисълта ми е била неясна и ти така си я разбрала - твое право, приемай го както искаш!
.....
Ферда, аз в никакъв случай не съм с различна настройка, просто прочетох обясненията ти и се учудих на това, което си вмъкнала на края. Не ми се видя правилно да определяш така позицията на хората, тъй като всеки си има своя гледна точка и доводи. На мен още по-малко ми се занимава, приемам/както казваш и ти/, това което съм разбрала от думите ти.

Хубава вечер ви желая Hug

# 653
  Ферда  Hug Hug Hug

Скрит текст:
И аз си помислих,че става въпрос за монтаж на главата на друго тяло Thinking Thinking Thinking
   Ако е така,този който го е правил е много добър,не,че не може да се направи и да не си личи-може,но от много добър професионалист и майстор,а и самото заснимане се организира така,че да има логика в монтажа и така не може да се разбере,а и се планира предварително.
   Има и нещо друго,че в Унтернет пространството с цел опазване от кражби,се пускат изображенията в много малък размер и с така наречена обработка за WEB, и не могат да се крадат, и използват на друго място.Така и подробностите се губят.Попадала съм на такива обработки,особенно на американски знаменитости, при които от оригинала и крайния резултата-това,което се тиражира-няма нищо общо ooooh! ooooh! ooooh!
   Уф.... много трудна тема е тази и налаганото мнение,че фотошопа,е програма,с която може да се изопачавя изображение и да се фалшифицира.Ами не е така Crossing Arms Crossing Arms Crossing ArmsТова е и нещо като черно-бялата лаборатория както при класическата черно-бяла фотография Naughty Naughty
   Макар,че и при нея си има цяло изкуство,а и се е използвало масово:фоторетуш и самите плаки позволяват да се рисува в/у емулсията с моливи,с различна твърдост и да се подобрява негатива. ooooh! ooooh! ooooh!То затова почти всички фотографи са умирали почти слепи ooooh! ooooh! ooooh!
   Ако е монтаж-предварително е режисирано снимането и е направен много добре.Дразни ме някак си дясната страна на снимката и особенно ръката ooooh! ooooh!

# 654
На тази старница има видео с Чаги, но не участва през цялото време.

03/05/2012 ANONS MESHURLAR BIZIMLE

QONAQLARIMIMZ ADINI FERIHA KOYDUM SERIAL AKTYORLARI VE MUSTAFA CECELI OLACAQ. MUTLEQ IZLEYIN.

http://www.facebook.com/CagatayU.1990#

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 21:04 от Neidjal

# 655
# 656
# 657
# 658
Хрисе  Hug Hug тази снимка пишеше че е от рекламата на Бинго

# 659

Общи условия

Активация на акаунт