След края на "Листопад" - тема 68

• 37 426
  • 456
  •   1
Отговори
# 345
... толкова повече си затвърждавам мнението че ЛИСТОПАД си е най ! Naughty

... и "Великолепният век"!  Party  Heart Eyes

# 346

аааа за него не знам  newsm78     не съм го гледала, но засега в моята класация на второ място е  "Забранения плод"
tv7  нямам(разбрах че ще го излъчват там) така че пак няма да мога да го гледам, но щом толкова мн хора (А И ТИ) го харесвате значи има защо!

# 347
tv7  нямам(разбрах че ще го излъчват там) така че пак няма да мога да го гледам, но щом толкова мн хора (А И ТИ) го харесвате значи има защо!
Ами ние го гледаме в Интернет по турската телевизия и после се превежда, правим субтитрите и си го гледаме после преведен. И така всеки епизод.  Sunglasses Ето тук има всички линкове, който се интересува http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=670511.0

# 348
  • Разград
Kanal D yeni sezon tanıtım filmi

# 349

Определено и аз съм "за" тези 2 филма!  Дори вече не знам кой от двата харесвам повече ... чакам с нетърпение 12 септември, за да почне третия сезон!

# 350
На мен най най любимия ми е Листопад, гледам го за кой ли пореден път по Диемата и пак откривам нови и нови  неща...На второ място ми е Любов и Наказание , ВВ сега ще го гледам, аз предпомчитам да ги гледам по ТВ.

# 351
Днес се навършва 1 година от сватбата на Гюнай Мусаева и Толга Карел!  bouquet

# 352
Нека да им е честито!!!!

# 353
ооооо да вярно!
Ама защо?
Защото в България(Пловдив) им направиха едно конкурсче че да се запознаят младите да ги тресне любовта...и заживели дълго и щастливо

# 354
Да им честито на Толга и Гюнай.   bouquet  bouquet  bouquet Дълъг и щастлив семеен живот им желая.  bouquet Да им е жив и здрав малкият Джиханджан, а защо не да му се роди и една сестричка след време!? Heart Eyes

# 355
# 356
Добро утро. Hug Hug Hug

Систър,  Hug  много сладка снимка. Heart Eyes

Спокоен ден.    bouquet

# 357
Добро утро , момичета!

# 358
Добро утро. Hug Hug Hug

Днес, от 20 часа по канал Д, започва новият сериал на Гьокче Бахадър - "Kayip sehir"/"Изгубеният град". Wink

Приятен ден.  bouquet

# 359
Много ми харесва новия й изглед!  Party

Общи условия

Активация на акаунт