След края на "Листопад" - тема 68

• 37 422
  • 456
  •   1
Отговори
# 60
  • У ДОМА
А то от баба ви Джеврие какво друго може да се очаква.  Mr. Green
Помните ли как се вълнуваше като получи писмо от онзи господин.....забравих как му беше името, дето се запознаха като я водеше Тахсин в болницата.  newsm78 Crazy

Ааааааааааааааааааа  за дядо Садун ли питате????????????? Той се отърва човечецът!Добре че не му излезе късметът Joy Joy Joy

# 61
Засякох Листопад по Диема Фемили. Вярно, че някой беше казал, че почва, ама аз съм заплес и забравих.  ooooh!

# 62
# 63
По-практично е да се влюбваш в партньора си във филма, така сцените излизат по-автентични.  Simple Smile

# 64
  • У ДОМА
Ех луди млади години..................................

# 65
Халил Ергюн съм го гледала за първи път преди години във филма "Път" - страхотен филм, но много тежък.

# 66
Момичета, привет!!!  Hug  Браво на Снежка за темата, приятно се изненадах , когато видях, че има тема!  Hug    bouquet
Признавам, че напоследък не бях редовна, но бях много ангажирана-имам малка принцеска на 3 месеца, за която се грижа.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Радвам се, че и Чебурашка се е появила!Соя фен,Естел, Алабала, ангелче ф,.....сигурно ще пропусна някой.......
Али Ръза-браво за снимките!
Радвам се, че влязох, за да видя, че има още потребители, които поддьржат огьня!Браво на вас!  Hug Hug Heart Eyes

# 67
biskit , да ти е жива и здрава щерката, да расте умна и красива, здрава и щастлива! 

# 68
Бискит, да ти е живо и здраво детенцето! И послушно. Grinning

# 69
Мерси момичета! Hug Heart Eyes
Соя фен-не се съмнявам, че така ще бъде, с такава готина ористница като теб!  Laughing  Hug
Естел-да ти се връща!  Wink Hug  Crazy

# 70
biskit, да ти е жива и здрава малката принцеса. Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

АЛИ РЪЗАHug

# 71
СнежкаHeart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet

# 72
Бискит, да ти е жива и здрава малката красавица и много да те радва!  bouquet

# 73
Толга Карел е станал татко на момченце - Джихан Джан. Hug Няма снимки на бебето. Wink

http://www.sigmahaber.com/magazin/tolga-karel-bugun-baba-oluyor-h8788.html

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 14:27 от ·٠•Snejka•٠·

# 74
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт