След края на "Листопад" - тема 68

• 37 491
  • 456
  •   1
Отговори
# 105
Да са ти живи и здрави и двамата Бискит. И дано имат хубава съдба, както казват в Листопад.  Hug

Peace Peace От твоите уста в ушите на Господ,Чеб! Hug Praynig

# 106
Мерси Снежи!  Hug

п.с. Честит подпис и аватар-много са готини-да си ги ползваш със здраве!   bouquet Hug
Благодаря.  bouquet

Да са ти живи и здрави и двамата Бискит. И дано имат хубава съдба, както казват в Листопад.  Hug

+ 1  bouquet

# 107

Да са ти живи и здрави и двамата Бискит. И дано имат хубава съдба, както казват в Листопад.  Hug

+ 1  bouquet
+ 1  Peace

Систърче, бомба си с новия стайлинг. Heart Eyes

Нови снимки на бебока:

# 108
Систърче, бомба си с новия стайлинг. Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug

Според мен това бебе ще промени Толга Карел.  Wink Вижте с какво обожание го гледа, изражението му е различно. Peace

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 22:03 от ·٠•Snejka•٠·

# 109
бискит, да са ти живи и здрави и двамата.

# 110
А тази снимка е малко преди да роди Гюнайката. Пускам я заради вида на Толга Mr. Green извинете ме, ама ми прилича на първолак, само раницата му липсва. hahaha

Систър, и аз така мисля. Peace След раждането не се отделя от жена си и мъника. Определено имаше нужда от тази промяна в живота си, за да осмисли и неговият. Peace

# 111
Извинете, ама намерих и други фотоси ще си позволя да пусна и тях.

Вижте, вече момчето е на чайче!

Тук май се разиграва сцена от "Ти дърпаш, аз дърпам". Mr. Green

Тук май имат нещо като традиция да пишат пожелания за новороденото, не съм наясно. Нека някой запознат ако има да ни разясни:

Почерпката:

ПП: Голямо ровене падна за тези снимки! Stop

# 112
Женицата е голЕм крокодил. Вярно че хубавите ябълки прасетата ги ядат ама ...  Confused

# 113
А русия дебел "крокодил" коя е? Има я на поти всяка снимка?

# 114
А русия дебел "крокодил" коя е? Има я на поти всяка снимка?

Някаква Севиндж, сигурно им е приятелка. newsm78 А може и нещо роднина нямам представа, но от нея си приватизирах снимките. hahaha Ходила е и в къщата на Карел на гости, че я има и на снимка как свири на пиано там. Whistling

# 115
# 116
Едно ми е ясно от тия снимки, Гюнайката никога повече няма да бъде модел.  Mr. Green

# 117
Естел- Hug Hug Hug

Едно ми е ясно от тия снимки, Гюнайката никога повече няма да бъде модел.  Mr. Green

Joy Joy Joy Mr. Green Ааааа, не се знае, то и аз бях като Гюнайката, пък сега пак съм си модел........ Crazy Crazy Flutter  Joy Joy

Ангелче-страхотен папарак си!   bouquet
Толга на повечето снимки изглежда ужасТно........  Sick Направо има налудничав вид......   #Crazy #Crazy Whistling

# 118
Толга на повечето снимки изглежда ужасТно........  Sick Направо има налудничав вид......   #Crazy #Crazy Whistling

Така е.   Whistling
Като позаглеждам първите серии на Листопад дето ги дават и като го гледам какъв хубавец е там, сега няма нищо общо с тогава.  Thinking

# 119
Добро утро.  Hug Hug Hug

Женицата е голЕм крокодил. Вярно че хубавите ябълки прасетата ги ядат ама ...  Confused

То и Толга вече не е от хубавите ябълки, малко позагнила ми се вижда. hahaha hahaha hahaha
Хубав ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт