След края на "Листопад" - тема 68

• 37 462
  • 456
  •   1
Отговори
# 270
Може ли и на мен?

# 271
  • София
В момента го качвам в Докса - дано ми се получи и ще ви го пусна директно тук  Praynig

На 25 % съм

# 272
  • София
Филм :        http://dox.bg/files/dw?a=699feb6ed7 -
Субтитри : http://dox.bg/files/dw?a=eb9effa55e
Пробвайте и кажете после всичко наред ли е  Thinking
Превода мисля , че е дело отново на B l a n k a от темата за Иийт Озшенер Flutter
Просто мина много време от както го пуснаха и по случайност съм го запазила на лаптопа си  Peace
Дано се свали безпроблемно . Приятно гледане  Hug

Линка е активен до 10.07.2012

# 273
Здравейте утре ,че кача последната част от интервюто с Фахрие тъй като по погрешка съм изтрила файла където бях написала интервюто и сега го почвам наново.

# 274
Този "Сървайвър" не се отразява добре на Нихат (Левент) заприличал е на поп.

hahaha

Някой да знае кога е финала?  newsm78

# 275

hahaha

Някой да знае кога е финала?  newsm78
Shocked Shocked Shocked Това той ли е??  Mr. Green
koricimu
Нямам проблем със свалянето  Peace Ще го гледам малко по-късно,убедена съм,че ще е хубав.
А ти гледала ли си го,сподели мнение?

# 276

hahaha

Някой да знае кога е финала?  newsm78
 Сега е финала, пускай бързо !

Филм :        http://dox.bg/files/dw?a=699feb6ed7 -
Субтитри : http://dox.bg/files/dw?a=eb9effa55e
   Всичко е наред. Hug Много ти благодаря !   bouquet

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 22:28 от su6ito

# 277
Край! Вече не съм му фенка на Нихат!  Crossing Arms

# 278
  • София
Ами аз филма го гледах най вече заради Фахрие и беше отдавна ... не си спомням почти нищо  от него , мисля и аз да си го припомня утре  Grinning
Аз турски филм лош не съм гледала  Peace

# 279
Нихат спечели турския "Сървайвър"! Party

Ето и част от предаването, до Нихат е съпругата му и детенцето им. Неотлъчно бяха до него и го подкрепяха. А и останах с впечатление, че всички много се зарадваха, че именно той спечели. Peace

Естелче, не се отказвай! Simple Smile Брадата се маха от раз. Stop

А това е за теб, за да си възвърнеш фенската любов. Heart Eyes Wink

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 08:14 от angel4e_f

# 280
Добре му се е отразило на формата, отслабнал е.  Party

# 281
Жена му е доста грозноватичка  Sick То вярно,че и той е погрознял,ама...

Тук навярно е със синът им.
Как е заменил това                       с това 

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 12:22 от iva123

# 282
Ето и последната част от интервюто.Още веднъж се извинявам за закъснението.

РПредполагам,че обичаш и да четеш много.Всички историци обичат книгите.Исторически книги или...
ФТака е,обичам да чета много.Все още уча история и по задължение,но и с удоволствие изчитам поне една историческа книга седмично.Освен това обичам да чета и книги по социология.Не харесвам романите-научните книги са ми по-интересни.

РДа си поговорим за мода!Страст ли ти ?
ФПо-голяма страст са ми обувките.

РОстава ли ти време за шопинг?
ФНе планирам специални часове или дне за шопинг.Става спонтанно.Като изляза с приятелка,без да се обсъжда въпросът,първо си организираме един тур по магазините,без значение дали търсим нещо конкретно или не.Имам късмет,че и приятелките ми обичат шопинга.

РКъде най-често обичаш да ходиш по магазините?
ФВ Нишанташъ или на бул.Багдад в азиатската част.Това са двата най-хубави района за шопинг в Истанбул.В моловете влизам по-често през зимата.Защото,както казах,за мен шопингът върви заедно с други приятни удоволствия с приятели-напр. хубаво кафене или ресторант.

РКаква мода харесваш?
ФЗа свободното време през деня предпочитам удобни дрехи.Тази година напр.цветни или сини дънки на ниска подметка или еспадрили и семпли блузи.За работа или срещи-тесни панталони с обувки на висок ток или платформи и цветни блейзъри.Или пък мини рокли,отново с високи токчета или платформи.За специални случаи понякога избирам класическа вечерна рокля,друг път съм по-артистична

РИмаш ли любими цветове този сезон?
ФДа,харесвам,ярките цветове,които са голям хит сега-по-специално жълто,цикламено,розово.По отношение на моделите-блейзърите са безспорния ми фаворит.

РКакво мислиш за бялото в модата?То е новото черно.
ФОбожавам го.Както и стила,в който направихме фотосесията за ЕЛ България.

РСватбения сезон е в разгара си в България.Ще дадеш ли някакъв съвет за роклята на читателките,които биха искали да следват твоя вкус?
ФСемпла и елегантна рокля-винаги работи!

РТи се омъжи два пъти ,но в Листопад.А в реалния живот какво се случва?
ФО,да наистина имам две сватби!Достатъчно засега...Не планирам повече на този етап:)

Р Много български двойки живеят без брак.В Турция как е?
Ф Няма такава мода в Турция.Двойките предпочитат да се опознаят преди брака,но тово не означава да живеят заедно,преди да са се оженили.И аз не бих живяла без брак.

Р Казват,че влюбената жена е най-красива.Не знам дали си непрекъснато влюбена в някого или в нещо,но изглеждаш прекрасно...
Ф Хубаво казано!Благодаря!Съгласна съм с това ,че жената изглежда красива, когато има положително отношение към живота,където любовта е огромен фактор в щастието и.Но най-важното е жената да харесва себе си и всички ще я харесват.Естествено,трябва да се грижим за тази красота.Според мен най-важното е да поддържаме кожата чиста и да я щадим от грима и слънцето,когато е възможно.А за тялото най-доброто е спортът.

Р Каква козметика носиш в чантата си?
Ф Балсам за устни,защото имам много сухи устни.Освен това цветен глос,молив за очи,крем за ръце и малко бебешко гребенче.

Р Мислиш ли,че красотата е до време?
Ф Не.Всъщност красотата е резултат от доброто настроение,от позитивизма и любовта към себе си.Човек,който притежава всичко това,ще успее да съхрани красотата през всичките си години.

Р Да изглеждаш добре е важно в твоята професия нали?
Ф Да,телевизионните и  кинозрителите искат да гледат симпатични актьори.Но според мен за един актьор е важна не толкова красотата,колкото чарът.

Р А кое и най-важно в твоя живот?
Ф Да се гордея с всичко,което оставям след себе си.

Р Голямата ти мечта?
Ф Колкото по-големи са мечтите ти,толкова по-големи могат да бъдат разочарованията.Животът ми в момента върви прекрасно и не знам за какво повече мога да мечтая.Благодаря на Бога за всичко ,което имам в живота си,и  за семейството ми!

Р Благодаря за приятния ден в Истанбул!
Ф И аз благодаря на ЕЛ България!

# 283
cveteto_123, много благодаря.  bouquet  bouquet  bouquet

Да му е честито на Нихат. Да, жена му не е първа красавица, но по-важното е да се обичат и да се разбират.  Wink

# 284
Да му е честито на Нихат. Да, жена му не е първа красавица, но по-важното е да се обичат и да се разбират.  Wink
Няма спор,просто отбелязвам факта,че Дениз е в пъти по-красива.

Общи условия

Активация на акаунт