ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 130
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Съгласна съм. Simple Smile Ще дадеш ли линк за натравянето? Сигурна ли си, че е от лавандулата, а не от пестициди или нещо по нея? Баща ми се беше натровил с някакъв билков чай за стомах, но не е от съставките, а сигурно нещо от нивите наколо. Sick

С етеричните масла трябва да се внимава, особено с такава концентрация като 30% за рецептата за чаеното дърво. Естествено, че не директно и неразредени върху кожата с няколко изключения, както казах-лавандула за рани и изгаряния, но със сигурност и тя не е безобидна напълно.
сигурна съм, защото същия продукт преди не я е тровил, но когато прекали с количеството и стана наистина страшно. Самият пик на реакцията продължи 24 часа, които ми се сториха вечност.
не разбрах линк за случая, къде споменавам или по принцип линк, в който са написани притивопоказанията за лавандула.  Тук е където съм споменала.
ето например тук за противопоказания. На моето шишенце с етерично масло от лавандула също стои предупреждение.
Производител е Allos . www.allos.de.
take a smile, нас с кокосово масло ни "ухажват" осите... Sad А какво е "Tr", моля?
"Tr". е "капки".  Сега ще се върна да го поправя, извинявам се.
Благодаря, че  предупреди за кокосовото масло. С олиото аз съм нямала проблем до сега.  Rolling EyesНо пък и не съм се мазала непосредствено преди излизане......Може би като забъркам конкретна рецепта/ я купя готова, миксът и с другите аромати ще отблъсква и осите, те нали са също насекоми; да се надяваме....не съм попадала на такива отзиви докато търсех инфо......

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 07:12 от take a smile

# 481
  • Пловдив
Ох...пак аз.Сега се връщам от новия ЛЛ.Отидох да говорим за ваксината,т.е. против нея.Няма да ми стигнат думите да ви опиша как се опита да ме убеди,че е полезна и няма нищо отровно в нея ooooh! Почти не ме остави аз да си изкажа моите доводи...Каза,че ако му доведа тоя дето ни пълни главите с безумици ще го обезлави Crazy Това били пълни измислици и нямало такова нещо като живак и алуминий във ваксините!Алуминият нямал място там и т.н.
А...каза,че той не познава излукуван и оцелял/дете/ от тетанус и полиомиелит.И точно тая ваксина била полезна щото предпазвала от много страшни болести и нямало излекувани!Вече не били живи ваксините или нещо подобно.../вече не помня/.Също като му споменах за увредените-неееямало такова нещобило глупост!

Ама има ли смисъл да продължавам... Tired

п.п. казах,че другият път ще му занеса материали да прочете...

http://marica.bg/show.php?id=53167

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 13:05 от tandonova79

# 482
п.п. казах,че другият път ще му занеса материали да прочете...

Няма смисъл, този е абсолютен ботур...  Peace

# 483
Не му носи никакви материали. Помоли го да ти покаже просто листовките на ваксините и му прочети какво пише за страничните ефекти. Там, черно на бяло, в самата листовка.
Или се подготви и си ги отпечатай от вкъщи листовките - има ги всички в сайта на XVisible (  bouquet).
За мен няма по-добър аргумент от листовките, когато се спори с мед. лице. Там е написано и съдържанието на ваксината, и това, до което може да доведе. Въпреки че е "изключително рядко"....

# 484
Много обичам да ми казват, че сигурността на ваксината била максимална - 99%  Mr. Green

Останалият 1% какво? Не ги лови ваксината ли? Защото? Или по скоро си изстрадват страничните реакции описани във ваксините - МС, Гилен баре и какво ли не друго!

Нещо много удобно за пропускане е СВДС, който, според мен, в голяма степен е причинен не от друго, а именно от ваксини.

И да, tandonova79, не си прави труда да носиш материали. Ще отидат веднага в коша...

# 485
А...каза,че той не познава излукуван и оцелял/дете/ от тетанус и полиомиелит.

А дали е виждал с очите си болен от тетанус и полиомиелит или го кара по зазубреното в университета?  Mr. Green

# 486
Здравейте! Simple Smile Искам да попитам всички родители, които не ваксинират децата си, фалшифицирате ли картоните на децата си, вписвайки непоставени ваксини?

# 487
Аз отговарям веднага на този труден за повечето хора въпрос - НЕ, НЕ СЪМ НИКОГА, НЯМАМ И НАМЕРЕНИЕ!
За съжаление малко хора, могат да го направят...

# 488
Вчера братовчедка ми ме попита защо не слагам ваксини на децата. Поговорих й без да я навивам. Тя очаква дете и сега се е замислила, защо аз правя така. Казах й че за да вземе решение трябва да почете, аз не искам да й влияя. Днес ми прати по скайп ето този сайт:
http://download.vaksinite.info/
 Mr. Green
Поразровила се е !

# 489
Аз пък направих това - http://vaksinite.info/hgb.html
Няма никаква връзка с ваксини, но показвам как ще изглеждат бъдеще книги, по които работя. Wink

# 490
  • Пловдив
Да ви питам...каква реакция би могла да има слагането на Тетраксим?Имам предвид нещо по-леко като обрив и т.н. за да ми послужи като"оправдание",че детето го е получило при слагането на предишните дози.

# 491
tandonova79, в листовката има описани - доста богат избор.  Mr. Green

# 492
tandonova79, за такива случаи направих това и това  Hug

# 493
Това сигурно не е ново,но е поне от преди 2 месеца само.
Зачестели случаи на парализи след масови орални полио ваксинации по "програма".
В момента програмата в Индия се поддьржа от Бил Гейтс.
 http://www.deccanchronicle.com/channels/cities/thiruvananthapura … polio-vaccine-234

# 494
  • София
Да пиша и тук,
връщам към темата за вредата от ваксините и задължителния имунизационен календар, като спешно търся под дърво и камък личен лекар (джи пи) от София или Перник, който би се съгласил да отбележи поставяне на ваксина "Морбили" на от бебе проявяващия различни алергии син (сега на 4.5 год.), вкл. към яйце, и който да можем да изберем до края на юни за нов личен.
Искаме да отидем на детска, където толкова ни се ходи.

Вече ни отказват протокол за освобождаване от тази ваксина (досега я отлагаха), бил израствал алергиите, но аз имам лошо предчувствие точно към тази ваксина и съм решена да я подминем, поемайки каквито и да са свързаните рискове при евентуално разболяване.
А пък и без ваксината не приемат.
Всички други ваксини без коклюшна ги имаме.

Предварително благодаря за бързия отговор!

Общи условия

Активация на акаунт