ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 39 785
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Линкът е различен... на някои хора им се появявали "маймунки"...

Пиша го по форуми, където има мед. лица, но всички се правят, че неудобните линкове не съществуват - 1, 2

# 646
Пиша го по форуми, където има мед. лица, но всички се правят, че неудобните линкове не съществуват - 1, 2

Тази тема не е подходяща... Пишещите тук медицински лица са против задължителните ваксини... Какво очакваш да ти кажат по "неудобните" линкове?

# 647
  • Пловдив
Току що даваха по новините за многодетно семейства от П-в,което се изхранвало със жаби...Най-малкото дете било с вроден порок на сърцето,уголемянаве на едната камера на сърцето също и поради това не са му слагани ваксини до сега.И майката се бунтува,че поради това не получава детски и не може да го запише на ДГ Whistling Дадоха как го преглежда и Чирков,хирурга и той каза по повада на ваксините,че то ва паложение било пълен абсурд-как така,можел само да се смее за тези неуредици.

# 648
Пиша го тук, защото много хора гледат в БГ мама, а на мен това ми е целта - 100% не обвързано с пари, информиране на максимален брой хора.

# 649
...можел само да се смее за тези неуредици.
Да се смее на нещастието на хората, които са длъжни да ваксинират или да лъжат, иначе детето остава в къщи и няма кой да го гледа...

# 650
За деца в ТЕЛК не се изискват ваксини за детски. Ако детето е официално "освободено" какъв е проблема?
И какви са тези директори, които не се интересуват от наредби? Май не се интересуват, когато не им изнася. Да не би да иска да освободи място за свой човек?

# 651
Доколкото знам децата с ТЕЛК не са освободени от ваксиниране.

# 652
За децата с ТЕЛК също искат бележка за поставени ваксини в детските градини и в социалните,освен ако изрично в ТЕЛК-а не пише че детето е освободено.

# 653
Но за детски надбавки не им искат бележка за ваксини, нито доходи на родителите.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 21:53 от tini-mini

# 654
На мен ми искат за детските бележка за ваксини,моя син е с ТЕЛК.

# 655
На мен ми искат за детските бележка за ваксини,моя син е с ТЕЛК.
Нямат право да ти искат и не си длъжна да им даваш:

От ППЗСПД глава 3 чл.17 :
http://lex.bg/laws/ldoc/2135456128
чл.17 т.12 (10) (Нова - ДВ, бр. 7 от 2011 г., в сила от 21.01.2011 г.) Към молба-декларацията за отпускане на месечни помощи за дете с трайно увреждане до завършване на средно образование, но не повече от 20-годишна възраст, не се прилага служебна бележка, удостоверяваща извършените задължителни имунизации и профилактични прегледи при спазване изискванията на Наредба № 15 от 2005 г. за имунизациите в Република България (обн., ДВ, бр. 45 от 2005 г.; изм. и доп., бр. 82 от 2006 г., бр. 5 и 106 от 2007 г. и бр. 57 от 2009 г.) и на Наредба № 39 от 2004 г. за профилактичните прегледи и диспансеризацията (обн., ДВ, бр. 106 от 2004 г.; изм. и доп., бр. 102 от 2005 г., бр. 4 и 60 от 2009 г. и бр. 101 от 2010 г.).

# 656
Малко оф топик, макар и неразривно свързана с темата за заблудата, в която живеят хората, които ваксинират и сляпо се доверяват на медицината, са и раково болните, които се подлагат на химиотерапията - поредният начин за изкарване на пари, а не за излекуване.

Често си купувам списание "Ева", днес се замислих дали си струва да го направя заради гордо изправената Нана на корицата, с гола глава и лозунг за подаръците на съдбата.
Покрай Алекс изчетох и изгледах материали за химиотерапията и разбрах, че тя също е част от извратената матрица, целяща пари и намаляване на имунитет, също както ваксините.
Учудих се, че Нана, която е доста интелигентен и информиран (макар и сприхав и дисбалансиран) за моя критерий човек, се бие по гърдите за това как изтърпява всичките ужасни симптоми след химиотерапията и как ще се бори с тази болест.
Ей заради такива статии се поддържа заблудата за хуманните медицински пособи и заради тях, хората вървят сляпо напред срещу острието на бръснача, виждайки го като вълшебен цяр, а не самоубийство.
Има и друго... един предрасъдък, който покрай т.нар. ново християнство(идята за вярата в себе си и силата на мислите) скоро ще отпадне, а именно идеята, че трябва да минеш през ада, за да видиш райските порти, един вид Господно възнаграждение за трудностите през които си минал... и от там често хората се подлъгват, че колкото по-трудно е дадено нещо, токова по-вероятно е, защото са го изтърпяли, да си получат хубавото. Истината е съвсем проста - раждаме се да бъдем щастливи, раждаме се и да бъдем здрави. Ваксините, химиотерапията и лекарствата са противооестествения и тотално фиктивен и алчен образ на едно спасение, което се базира само на думи и "фактология" от изкривени събития.
Ваксините убиват. Химиотерапията също. И ако да си мазохист е част от божествения план, за да бъдеш здрав и щастлив, тогава понятия като "Божественост" и "Бог", са жив цинизъм!
http://www.blitz.bg/article/22353

# 657
Малко оф топик, макар и неразривно свързана с темата за заблудата, в която живеят хората, които ваксинират и сляпо се доверяват на медицината, са и раково болните, които се подлагат на химиотерапията - поредният начин за изкарване на пари, а не за излекуване.

Аз пък смятам, че човек сам трябва да избира. Няма как да искам другите да уважават моя избор /не че го уважават/, ако аз не уважавам техния.

Иначе и аз съм на менение, че бизнес интересите в медицината надделяват.

# 658

Аз пък смятам, че човек сам трябва да избира. Няма как да искам другите да уважават моя избор /не че го уважават/, ако аз не уважавам техния.

Нека избират. Аз избирам да работя еди коя си работа... Аз избирам да имам две деца... Аз избирам да се боря срещу рака еди как си...
Нека, обаче избирайки наричат и нещата с истинските им имена, защото в случая не става дума за Аз избирам да живея, а Аз избирам как да умра, но от статията е изкарано егати желанието за живот и егати  силната психика. Пък колко ти е силна психиката като се оставяш на страха и предразсъдъците да те ръководят е друга тема...
Да не говорим, че има много субективизъм в това до колко изборите са наши. В случая с химиотерапията това е една насаждана схема, която ТЯ теб избира.. избрала те е отдавна... защото ти си нейн клиент. Важен и редовен!

# 659
Ваксините, химиотерапията и лекарствата са противооестествения и тотално фиктивен и алчен образ на едно спасение, което се базира само на думи и "фактология" от изкривени събития.
Ваксините убиват. Химиотерапията също. И ако да си мазохист е част от божествения план, за да бъдеш здрав и щастлив, тогава понятия като "Божественост" и "Бог", са жив цинизъм!
http://www.blitz.bg/article/22353
Няма да съм аз, ако не коментирам на дадения от теб сайт Wink

Общи условия

Активация на акаунт