ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 26

• 40 107
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Малко оф топик, макар и неразривно свързана с темата за заблудата, в която живеят хората, които ваксинират и сляпо се доверяват на медицината, са и раково болните, които се подлагат на химиотерапията - поредният начин за изкарване на пари, а не за излекуване.

Аз пък смятам, че човек сам трябва да избира. Няма как да искам другите да уважават моя избор /не че го уважават/, ако аз не уважавам техния.

Нека избират. Аз избирам да работя еди коя си работа... Аз избирам да имам две деца... Аз избирам да се боря срещу рака еди как си...
Нека, обаче избирайки наричат и нещата с истинските им имена, защото в случая не става дума за Аз избирам да живея, а Аз избирам как да умра, но от статията е изкарано егати желанието за живот и егати  силната психика. Пък колко ти е силна психиката като се оставяш на страха и предразсъдъците да те ръководят е друга тема...
Да не говорим, че има много субективизъм в това до колко изборите са наши. В случая с химиотерапията това е една насаждана схема, която ТЯ теб избира.. избрала те е отдавна... защото ти си нейн клиент. Важен и редовен!

За тях това са истинските имена.

# 661
Да, но това не е техния избор...
Вместо да плуват към брега, те се хващат за сламка, тази сламка, която ги чака от преди да са се родили и която, ако наистина си силен, има начин да проумееш и отхвърлиш.

Изборът на системата, няма нищо общо с теб като индивид. Тук няма индивидуалност просто. Това не е избор, а инерция. И не е за корица, колкото и грубо да звучи.

# 662
Благодаря за отговорите.
Оказва се че ''Совите не са това което са''.
Детето сега с какъв статут е в ДЯ? Записано, запазено място докато чакат бележката или пълен отказ? От София ли сте?

Детето е записано с бележка че ваксината се отлага. Два месеца по-късно пак дадох същата бележка. Така може да си  я караме до 3 г. когато ще напусне и ще отиде в градина Tired
Много мразя някой да чете между редовете и да си измисля не съществуващи наредби.

Princess Zvezdichka Напълно те подкрепям , че хората в отчаянието и страха си са по-слепи от всякога! Диагнозата е страшна, но по страшно е да направиш сам избор и да вземеш решение (няма значение дали е грешно или вярно).

# 663
Princess Zvezdichka, тази Нана я обсъждаха вече, но мисля, в темата за ГНМ. Тя също се изказа негативно за хората от този форум (против ваксините) по "станция Нова".
В щатите гледащите телевизия са намалели с 20% през последните две години. Предполагам, че са само интелигентните... Аз в колкото домове съм влизала, едно ми е правило впечатление, тук, в САЩ. Интелигентните хора или нямат (а може би не се вижда) телевизор или ако има, той винаги е изключен.
На кратко, което искам да кажа е, че не телевизията ще ви даде истинските послания, а напротив. Както народът ни е казал, който плаща, той поръчва музиката. Който се сеща и не иска да си пълне главата с лъжи завърта копчето и не си купува списанията...

# 664
Тук пак сме коментирали. Даже проверих какво сме писали.
Ще си замълча, че да не си направят пак предаване.
Убедена бях, че масово се четат форуми и що предавания и статии се направиха и написаха на база споделеното тук и там из нета....Даже се сещам, че и книга се издаде...

# 665
Какви медицински документи се изискват при прием в първи клас? В кой нормативен акт мога да прочета повече?

# 666
stelt77,здравен статус към момента-общо състояние,кг,височина..,имунизационен статус и евентуално ако има потвърдено заболяване.Личния л. издава-здравна карта или талон беше. Лична  тогава нацвъка ваксините с номера-колко се чудеха в у-ще кое какво е  LaughingАз тогава отказах БЦЖ /май и нея написа обаче/.

# 667
Здравейте, знаете ли дали бебе може да бъде освободено от ваксини на базата на вродена аномалия - например родено без един бъбрек? Случаят е с моя близка и бих искала да и помогна...

# 668
Здравейте, знаете ли дали бебе може да бъде освободено от ваксини на базата на вродена аномалия - например родено без един бъбрек? Случаят е с моя близка и бих искала да и помогна...
Да, може.

# 669
Princess Zvezdichka, тази Нана я обсъждаха вече, но мисля, в темата за ГНМ. Тя също се изказа негативно за хората от този форум (против ваксините) по "станция Нова".
В щатите гледащите телевизия са намалели с 20% през последните две години. Предполагам, че са само интелигентните... Аз в колкото домове съм влизала, едно ми е правило впечатление, тук, в САЩ. Интелигентните хора или нямат (а може би не се вижда) телевизор или ако има, той винаги е изключен.
На кратко, което искам да кажа е, че не телевизията ще ви даде истинските послания, а напротив. Както народът ни е казал, който плаща, той поръчва музиката. Който се сеща и не иска да си пълне главата с лъжи завърта копчето и не си купува списанията...

Camino, аз към Нана си изпитвам непоносимост откакто се "запознах" с нея по Нова. Нали знаеш, има хора, които само като погледнеш и не ти допадат, тя ми е от тези.

Списание Ева си го купувам заради страниците с мода и козметика, статиите не ги чета, но тази с Нана умишлено не я пропуснах. Иначе е близко до акъла, че е ЗА ваксините, защото ако беше против, нямаше да позволи да бъде клиент на порочната система.

Вкъщи също избягваме да гледаме ТВ, но вече не се обяснявам за масово програмиране и манипуалция, защото не всеки може да ме разбере и излизам като параноичка. Просто казвам, че не искам да слушам новини и предпочитам да се гледаме в очите и да си говорим как ни е минал деня, което е хем по-приемливо като обяснение, хем не е лъжа.
Не на всеки му понася истината. За някои е въпрос на акъл, за други на широкоскроеност, за трети - и двете. По-лесното е да не се съмняваш, а в днешни дни почитателите на лесното за сега са повече. Умирай лесно - to be continued...

# 670
Princess Zvezdichka, искрено ме заинтригува. Кой е този вид лечение според теб, към който трябва да се обърнат болните от рак?

(Не съм фен на Нана, но искрено й пожелавам да се пребори с тази болест)

# 671
Princess Zvezdichka, аз пък много се кефя да кажа на някой, че не гледам телевизиа от поне 15 години и, че не притежаваме телевизор вкъщи и това малко след като съм ги информирала за куп неща, за които те изобщо не са чули и разбрали. Хората ТРЯБВА да чуват, че има алтернатива на мозъкпромивалника и че човек ако иска да е информиран трябва да го спре веднага и да търси информация от достоверните източници а не от телевизия.

# 672
Нана, ако наистина има рак (не просто поредната скрита реклама на химио) и се обърне към съвременната медицина за лечението му - до година, макс 3-4 ще си спомняме само за нея!

Великите медици мислят, че атакувайки нарочените ракови клетки - директно изрязване или убиването им, чрез радиация (лъче терапия, "действа" на суб-клетъчно ниво) или химио терапия (video) лекуват рак.

Няма как да има "преборване" на рак, ако не променим цялостно някои неща.

Между другото и аз не гледам ТВ от ~12 години Wink

# 673
Аз гледам - един филмов канал с криминалета, които все още не е окепазен с дублаж.

# 674
Телевизията е "опасна" колкото и интернет общуването - визирам в случая фейсбук. Wink
Сигурна съм, че може да си намерите клипчета в youtube. Е, малко е като теория на конспирациите, но пък в темата не ги отричаме като цяло тия теории. Wink

Общи условия

Активация на акаунт