Нашите кухни - тема 43

• 94 622
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Така ме радваш с отговора си . Ти си първата която ме  обнадеждава , досега само негативи съм чула  а толкова да ми харесва ,не искам и да си помисля за ПДЧ и мат .Пръсти остават ли много .Аз  съм с малсо дете ,всичко ще ми е за вграждане и не искам да имам дръжки . Нека и другите да споделят удачно ли е профилна дръжка?
ETTy може ли снимка от твоята кухня.

# 511
  • Щастлива мама на 3 слънца
Така ме радваш с отговора си . Ти си първата която ме  обнадеждава , досега само негативи съм чула  а толкова да ми харесва ,не искам и да си помисля за ПДЧ и мат .Пръсти остават ли много .Аз  съм с малсо дете ,всичко ще ми е за вграждане и не искам да имам дръжки . Нека и другите да споделят удачно ли е профилна дръжка?

искам и аз снимки на гланцова кухня аз много си харесах гланца ,но се странувам от малките детски вечно намацани пръсти Simple Smile)))))) аз си избрах черен гланц с цвят зебра плот пък да видим шом нямат лилавко

# 512
Така ме радваш с отговора си . Ти си първата която ме  обнадеждава , досега само негативи съм чула  а толкова да ми харесва ,не искам и да си помисля за ПДЧ и мат .Пръсти остават ли много .Аз  съм с малсо дете ,всичко ще ми е за вграждане и не искам да имам дръжки . Нека и другите да споделят удачно ли е профилна дръжка?

искам и аз снимки на гланцова кухня аз много си харесах гланца ,но се странувам от малките детски вечно намацани пръсти Simple Smile)))))) аз си избрах черен гланц с цвят зебра плот пък да видим шом нямат лилавко

Момичета,  в тази тема, както и в предходната има публикувани снимки на кухни предимно от лак. През 5-6 странци се дават отзиви за почистването и поддръжката на гланцовите плоскости. Прехвърлете няколко темички дори и по диагонал и ще ви бъде от полза.  Peace

# 513
Аз също съм с малко дете, не цапа с мръсни пръсти, драска по стени и мебели, де що свари.Лично аз не избрах гланц именно за това, всички стени са нарисувани с молив, химикал, пастел, има и очукани стени с предмети, които са му били пред погледа.Нацапаното и от ПДЧ се чисти лесно, но на ПДЧ-то май по-малко ще ме боли Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 11:07 от basmachi

# 514
  • на Мелмак
И аз съм с малки деца и точно за това взех гланц-за да го чистя лесно,а няма по-лесно от това,моите си цапат непрекъснато ooooh!

# 515
Искам да си поръчам батерия за мивката от ебау .Някой от вас поръчвали ли са и дали сте доволни от качеството .Не знам дали да рискувам
Самоцитирам се

# 516
  • София
Пролетно време, аз съм си купила, но още нямам кухня, за да ти кажа впечатления : ) Мегисан или Мерилин имаха смесители от там, ако искаш пиши им на ЛС.

# 517
  • Русе
Не съм аз със смесител от Ибей, но признавам си не се сещам кой беше. Но беше горе-долу аз като правих кухня. Моите са на Видима.

# 518
  • София
Не съм аз със смесител от Ибей, но признавам си не се сещам кой беше. Но беше горе-долу аз като правих кухня. Моите са на Видима.
Извинявай, Мегисан! Имаше някой, дори май говорих с нея - вашите имена ми се въртяха, ако съм уцелила, може да е Мерилин  Grinning

# 519
Аз си поръчах, пристигна преди 3-4 дни, но все още не е монтиран. Видимо изглежда добре, но за това как работи все още нямам коментар. Моделът е с изтеглящ се душ, излезна ми около 50 лева смятам, че за тази цена риска е оправдан.

# 520
Може ли линк към този който си получила
50 лева е ок.
С фирма превозвач ли го поръча?

# 521
http://www.ebay.co.uk/itm/140748491245?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1438.l2649
с фирма превозвач - http://easy2buy.bg

има разминаване във вида на ръкохватка от тази на снимката и тази, която получих, но не го считам за проблем.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 13:17 от ina.bg

# 522
  • Gone with the wind
Джема /Джемма/ - не съм сигурна как точно беше ника  Embarassed показваше смесител от ebay в края на миналата тема.
Аз също се спрях на видимски смесител, защото вече веднъж вече брахме ядове с намирането на керамична глава за един вносен, пък за част, която струва 10на лв не си струва да се сменя цял смесител според мен

# 523
  • Русе
Извинявай, Мегисан! Имаше някой, дори май говорих с нея - вашите имена ми се въртяха, ако съм уцелила, може да е Мерилин  Grinning

Няма проблем, аз даже се учудвам как може да помниш Simple Smile. Аз тотално се обърквам от никовете.

Отзивите бяха добри за смесителя обаче.

# 524
bibsy, ако много пече в кухнята може да си сложиш гумирани руло щори. Имам такива в кухнята и особено лятото са голямо предимство.
При нас са монтирани на стената над прозореца, а имам прозорец с горно отваряне. Над вратата също може да монтираш, но когато я отваряш ще трябва да вдигаш щората, но това важи за всички щори.

Общи условия

Активация на акаунт