Отговори
# 45
Добро утро, момичета!  newsm51  Честита нова тема! Да е на късмет за всички! Спокойствие и кураж пожелавам, а успехът е просто въпрос на време! Чудеса се случват всеки ден в клиниката и дано всеки достигне по-скоро до своето чудо!  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7

Честита нова тема и от мен!Пожелавам на всички момичета да имат твоя късмет и да се пълни темата с много положителни резултати! newsm10

# 46
Здравейте  Hug записвам се и аз на 7 05 ще ми бият блокажа
и на 21 05 ме викат за преглед и хормони дано този опит да ми е успешен че ми е последен от фонда.
Успех на всички Peace

# 47
и на 21 05 ме викат за преглед и хормони дано този опит да ми е успешен че ми е последен от фонда.
Успех на всички Peace
Praynig
Това ще е твоят опит Laughing

# 48
Успех на всички Peace
Praynig
Това ще е твоят опит Laughing

Дано Вале  Hug

# 49
Успех с Надежда! Стискаме палци.

# 50
Здравейте момичета!
Запис и от мен и да попитам дали някои знае има ли разлика в цената на ин витро и икси на естествен цикъл.За пункцията е ясно, че е еднаква и при двата случая, но за метода не можах да открия никъде на сайта цени, а във форума са най различни.

# 51
Класическо ин витро е по - евтино от икси.Най - евтино е на Ец.

# 52
Аз съм на ЕЦ и трябваше да е ин витро, но в последствие Стаменов каза, че ще е икси и аз понеже бях все още под въздействие на упойката от пункцията не се усетих да го питам за цената.Идеята ми беше дали е много голяма разликата в цената, за да не съм неподготвена.На сайта на малинов не открих инфо за цените.Там има само за инсеминация, така че моля ако някой е правил да сподели.

# 53
Преди бе разликата около 300лв.
Но,в пове4ето слу4ай знам ,4е даже и не таксуваха по-повисоката цена.

# 54
  • София
На спонтанен цикъл за всичкото пункция, трансфер и икси общо 950лв.
Но мисля че и за инвитро е пак толкова.
350 пункция и 600 след трансфера.

# 55
Благодаря ви!Много ме успокоихте!  ooooh! Гледах тук някакви цени от 3 000 лв. и ми стана зле, но сега ми е по-спокойно!

# 56
Момичета и за да попитам правих ин витро на ец - неуспешно, правих и икси на ец също неуспешно. Докторите казаха да отида отново на 8 ден от цикъла според вас какво следва?

# 57
etaa според мен ще е пак ЕЦ.Те не ти ли казаха защо те викат на 8-ми ден?

# 58
Аз при самата пункция питах д-р Персенска ако е неуспешно отново какво да правя и тя каза отново се записваш за 8 ден от цикъла. След пункцията д-р Стаменов ми изписваше лекарствата и тъй като досега и тримата доктори отказват да ни пуснат имунологични и генетични изследвания той каза, че и сега ако не стане вече можело да ги пуснем и аз се чудя дали да не се запиша по - рано за ги пуснем или да си чакам 8 ден от цикъла.

# 59
Честит имен ден на д-р Стаменов.
Да е жив и здрав,
и да помага в мечтата ни за бебе.

Общи условия

Активация на акаунт