ШОК! ЦИГАНИ СИ ПРАВЯТ ФОТОСЕСИЯ В БГ ГРОБИЩЕ, ПУСКАТ СНИМКИТЕ ВЪВ "ФЕЙСБУК"

• 16 810
  • 218
  •   1
Отговори
# 180

Хайде сега ми кажете, кое е по-възмутително. Онова с очилата или това? На мен тази снимка ми е по-неприятна, честно. Но....това е изкуство. Ония са цигани. Те поругават, тя твори....

# 181
  • Kопенхаген
Баси и извратеното творчество  Sick

# 182
  • София
ми, циганите сами са си виновни, че не са някакви цицорести мацки, полегнали предизвикателно! Тогава щяха  и те да са творци!

# 183
ми, циганите сами са си виновни, че не са някакви цицорести мацки, полегнали предизвикателно! Тогава щяха  и те да са творци!

Даааа, затова тях ги арестуваха. А мацката изнасилва паметника и е готина  hahaha

Циците и гримът много грижи спестяват  Laughing

# 184
Аз лично съм потресена.. днес го видях в един вестник, пишеше името на момчето качило снимките, намерих го във фейсбук, но явно ги беше изтрил.

Някъде миналата година лятото се натъкнах на това клипче: http://vbox7.com/play:4c0bd451  Тъжно е.. 

# 185
Аз лично съм потресена.. днес го видях в един вестник, пишеше името на момчето качило снимките, намерих го във фейсбук, но явно ги беше изтрил.

Някъде миналата година лятото се натъкнах на това клипче: http://vbox7.com/play:4c0bd451  Тъжно е.. 
направо не мога да повярвам, че пак са цигани, егати и случайността и съвпадението.

# 186
Видях го това вчера и доста бях потресена.. прочетох и разни коментари
Едният беше, че това е циганско гробище. Не че това оправдава идиотията на тези кретени, но поне го приех по-лесно.

Интересува ме какви мерки ще се вземат, защото аз съм погребала доста хора близки на Централни гробища и не искам там да се подвизават разни парапитеци. Да се заключва, да се охранява.. нещо има ли по въпроса?

# 187
Охрана има, но когато ги попиташ как се случват вандалщини, почват да мрънкат и пускат някакви обяснения от сорта на това, че били малко хора. А като не си вършат работата май са много.

# 188
Направо си е диагноза това с мадамата от последната снимка, а от циганите, които са се снимали на гробищата дори не съм възмутена - като цяло все пак са по-примитивни и необразовани. Възмутена съм за пореден път от безстопанствеността в държавата, ако не се бяха изфукали в интернет щяхме да продължим да се правим, че не знаем какво се случва нощем по гробищата, сякаш и полицията не знае, че там се крадат надгробни плочи, например.

Но някак тези призиви да не се говори и да не се пише ми заприличват на едно друго време.
Сакън,  уж да се пази етническият мир на всяка цена, като че ли, ако се говори за проблемите ще се състои държавен преврат, пък ако не се говори - те ще се решат сами.
Това, че се преекспонира случаят е доказателство, че напрежение има, скрито, чака удобен случай да се покаже. А има, защото държавата не си върши работата, и то години наред, тепърва ще берем плодове от държавно нехайство, за съжаление.

Минавах преди 1-2 месеца по бул. Житница, в столицата, на 5 мин. от центъра, близо е до пазара Красно село. Минах покрай подобие на блок, зарязан, мисля, че е бивш на гаража Земляне, изглеждаше, като че ли вече няма нищо за крадене, на мястото на прозорците зееха черни дупки, но тумба цигани дружно опоскваше арматурата от стълбището и я трупаше в каруците. Посред бял ден.
В същото време, само след няма и 50 метра някакви хорица с автомобил се именуваха пред едни катаджии. Видимо не караха нищо съмнително.

Преди дни пак минах покрай същото място, вече имаше "решение" - будка с охрана до гротеската.
Паметник на безхаберието и безпомощността държавна.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 21:39 от нова

# 189
  • София
Всеки ден, на път за работа минавам покрай гробищата
на Бакърена фабрика и съм възмутена до дъното на душата си.
Понеже гробището се разраства непрекъснато, до един момент
има ограда - зид, но след това край. Всеки си минава от там
и може да прави и да вземе, каквото си поиска. Да не говорим,
как не веднъж виждам разни хора, може би живеещи наблизо /в Надежда/,
да си разхождат кучетата на гробищата.
Представям си, как отивам да посетя гроба на дядо и отгоре му,
се мъдри един кучешки шедьовър, а плочата просто да липсва.
Наглостта на държавата не свършва до тук - като оставим цените
на парцелите и самите погребения, за нещото, което не се охранява,
се заплащат 2 лева вход за автомобилите  Shocked
Та не снимки, а и доста по-нелицеприятни неща ще се случват.

# 190

Боже!  #Cussing out...наистина бих си изпросила бан ако се изкажа по това

jullianna Тъжно, жалко...това е и една от причините аз лично за себе си да желая кремация, а прахът ми да се разпръсне, но да не сменям темата

# 191
  • Плевен
Циганите от фотосесията бяха току що при Карбовски - извиниха се.
Казаха, че не са осъзнавали постъпката си и че ще доведе до такива коментари.
Просто се били направили на смели. И това били първите гробове до входа на гробището, защото не са искали да влизат по навътре.
Кмета ги е наказал с обществено полезен труд. И бой е ял единия от дядо си.

# 192
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Циганите от фотосесията бяха току що при Карбовски - извиниха се.
Казаха, че не са осъзнавали постъпката си и че ще доведе до такива коментари.
Просто се били направили на смели. И това били първите гробове до входа на гробището, защото не са искали да влизат по навътре.
Кмета ги е наказал с обществено полезен труд. И бой е ял единия от дядо си.
Не ги извинявам. За поругаване на гробове трябва да полежат малко и в затвора. Малко им е. Извинението им малко ми прозвуча като "Извинявай че те убих".

# 193
  • Пловдив
Да ги похрантутим там викаш. Не е ли по-добре да оплевят гробищата, да поочистят, та да им мине мерака за такива „мъжки“ постъпки.

# 194
Лъки мое, знаеш ли какво ще стане, ако се снимам на турски гроб седнал отгоре, да се вижда полумесецът и звездичката? Има такива, съвсем близо до нас. Ще ти кажа. Меди Доган ще ревне, че има опасност за етническия мир. И така ще го отнеса, все едно съм участвал в масов разстрел на мирно село.

Общи условия

Активация на акаунт