ШОК! ЦИГАНИ СИ ПРАВЯТ ФОТОСЕСИЯ В БГ ГРОБИЩЕ, ПУСКАТ СНИМКИТЕ ВЪВ "ФЕЙСБУК"

• 16 881
  • 218
  •   1
Отговори
# 60
"Не е задължително, права си или прав, това няма и значение де, задължително на някакво основание да се повдигне обвинение. Ей, на, признах си грешката, ха сега яж ме  ."

Хора не ям.  Laughing
Та да се върна на въпроса, ако някой е наясно- по какви причини тези лапетии са арестувани? Двете били непълнолетни, доколкото четох.
Значение има точно това. Много голямо.

# 61
  • Galaxy 13197853088
Не виждам нищо ненормално . Съвсем спокойно може от
половината гробища да вземат плочите и да си застелят
пред къщите за плочници.Не знам какво ви тъка за едни
гробища на умиращи селца.

# 62
Не знам как реши, че на хората закопали близките си не им пука за гробовете. Нямам думи направо.

На хората, дето са си закопали близките сто на сто им пука за гробовете, на пусналите темата, очевидно им пука, че вандалите са цигани, а не за гробовете.
 Ако бяха българчета изобщо нямаше да ги арестуват, или ако го бяха направили, сега рой жални майки щяха да се жалват от полицейски произвол.
 Има тънка разлика, нали?

Иначе у мен такива говедца будят желание най-вече да им зашия по един зад врата, независивмо от етническия произход.

# 63

"Valentin Naydenov Точно тоя етнос троши надгробни паметници и после иска кинти от близките за да ги оправя. Случи ми се."  Аз няма какво да добавя повече

# 64
А кой е етносът, дето разхожда кучета по тротоарите и детските площадки и ги изхожда там? После иска ли пари, за да ги чисти или сам си ги чисти? Кой етнос кърти спирките и подлезите и маже по фасадите? Сигурно са децата на тези, със строителните фирми.

Айде, граждани, гражданки и гражданчета, не на база етнос, а на база реално извършено да се раздават присъдите, вкл. и мерките за неотклонение.
Аз съзирам ново дело в Страсбург. Ха, познайте, кой ще го плати! На Айшето вуйната или на Фатмето баджанака?

# 65
Проявата на младежите е гавра и искрено се надявам да им бъде потърсена отговорност. Същевременно обаче не смятам, че може да се говори за провокация към българите от страна на група роми. Най-малкото на мен поне не ми е известно да има разделение на български и ромски гробища. По-скоро ми се струва, че това са групичка тийнове идиоти, обърнали няколко чашки и правещи магарии.

Това мнение,плюс тези на Judy,препокриват и моето.Случката въобще не може да се сравнява с глупостите,които правиха мои познати(българи,учещи в една от най-елитните ни гимназии),които в тинейджърска възраст се бяха увлекли се по сатанизма.
Тази проява даже не знам дали може да се охарактеризира като вандализъм,но със сигурност показва грубо неуважение.

# 66

"Valentin Naydenov Точно тоя етнос троши надгробни паметници и после иска кинти от близките за да ги оправя. Случи ми се."  Аз няма какво да добавя повече

Тоя па, етноса му трошал паметника. Строшили са му го некакви хитреци, дето са намерили пазарна ниша, и вероятно са бутнали и на гробищната управа. Тя не знае ли, че на нейна територия трошат паметници и после изнудват опечалените?
 Етноса е несъществен в случая.

# 67
А кой е етносът, дето разхожда кучета по тротоарите и детските площадки и ги изхожда там? После иска ли пари, за да ги чисти или сам си ги чисти? Кой етнос кърти спирките и подлезите и маже по фасадите? Сигурно са децата на тези, със строителните фирми.

Айде, граждани, гражданки и гражданчета, не на база етнос, а на база реално извършено да се раздават присъдите, вкл. и мерките за неотклонение.
Аз съзирам ново дело в Страсбург. Ха, познайте, кой ще го плати! На Айшето вуйната или на Фатмето баджанака?

Кучешки теми имаше доста, там пописах значително, та няма да се повтарям. А, иначе Цитат на: Andariel в Ср., 02 Май 2012, 12:53
а ако не бяха цигани, а "чисти българчета от добри семейства", увличащи се по вампирската субкултура?

мой отговор - Още повече!!! Това е оскверняване, за мен не е от такова значение етноса на съществото, което осквернява гроб.

Как пък може човек да си крива душата и да твърди, че наистина подобни случки не са предимно от т.н роми, хора, които живеят в тази страна  newsm78

# 68
  • Kопенхаген
Хайде сега, що били ги писали, че са цигани, а не българи от ромски произход, все е мангал от където и да го погледнеш.

Judy, това с кучешките лайна е нищо в сравнение с поругаване паметта на мъртвите, не са само циганите има и българи вилняли и трошили гробове, македонята пък разкопаха гробовете на български офицери, всеки трябва да си получи заслуженото.
И да не се оправдава като слабоумна постъпка и край.

Бъзикаш се нали...?

# 69
Деца, деца, говорим не за кучета, а за етнос. Нали за него е темата?  Simple Smile

Нима има тук някой статистика за това, кой скверни най- много гробища? По етноси? Запознайте ни, моля ви!

Освен на правопис, националистите следва да се научат и на четене.

Дотук никой не е оправдал постъпката.

# 70
Деца, деца, говорим не за кучета, а за етнос. Нали за него е темата?  Simple Smile

Нима има тук някой статистика за това, кой скверни най- много гробища? По етноси? Запознайте ни, моля ви!

Освен на правопис, националистите следва да се научат и на четене.

Дотук никой не е оправдал постъпката.

Че каква статистика искаш, когато масово напоследък се избягва определяне на етнос по медиите?...от там евентуално би могла да се направи някаква съвсем обща, защото иначе никой няма да се занимае с такова дело.

# 71

Как пък може човек да си крива душата и да твърди, че наистина подобни случки не са предимно от т.н роми, хора, които живеят в тази страна  newsm78

Ич не съм убедена. Пълно е със всякакви кретенчета без разлика от етнос, пол, занятие.

# 72
Въпросния етнос се коментира, псува и проклетисва постоянно, сигурно е случайно. Или не е. Той горкия етнос си се държи  социално редно. А пък може и някой от етноса да се включи да попише.

# 73
"Че каква статистика искаш, когато масово напоследък се избягва определяне на етнос по медиите?...от там евентуално би могла да се направи някаква съвсем обща, защото иначе никой няма да се занимае с такова дело."

Е, то тогаз всеки може всичко да си фантазира. Но фантазията няма тежест, прекалено хвърковата е. Почти безтегловна. 
Сетих се, предложете специализиран НК, НПК и съд за отделните етноси! Така проблемът ще е по- лесно разрешим.

# 74
  • Kопенхаген
Защо пък да не се спомене от кой етнос е престъпника извършил престъплението, та нали въпросните етноси се бият в гърдите, че трябва да се определят като такива и да не ги смесват с българите.
Във Велика Америка когато чернокож извърши престъпление, ама хич не му го спестяват това.
Така че не ми е ясно някой тук за какво се борят.

Общи условия

Активация на акаунт