ШОК! ЦИГАНИ СИ ПРАВЯТ ФОТОСЕСИЯ В БГ ГРОБИЩЕ, ПУСКАТ СНИМКИТЕ ВЪВ "ФЕЙСБУК"

• 16 851
  • 218
  •   1
Отговори
# 120
Кое те ви го те? Ти споменаваш  турците, според моите наблюдения са мургави поне 90%, а пък да правиш нещо друго на гробище освен да погребеш или изнесеш помен на близък, говори за проблем с мозъка най-малко. Явно някой се опитва да подкрепи ромчетата, че дори и на паметниците в гробищата да се покатерят имат право, те са онеправдани всичко може да им се позволи.Обаче ако някой се възпротиви и недоволства, докоснат от наглостта им става расист и националист. Но това е до време, и аз преди години давах стотинки на циганетата , щото си мислех, че са неоправдани.

Не съм видяла Judy или който и да е друг да твърди, че е редно който и да било да се катери по надгробни плочи, че всичко им било позволено и пр. Ще ми е интересно, ако успееш да цитираш такова мнение.

А когато се напише, че всички мургави били имали проблеми с мозъка  Sick Наистина нямам думи!

# 121
[
Кое те ви го те? Ти споменаваш  турците, според моите наблюдения са мургави поне 90%, а пък да правиш нещо друго на гробище освен да погребеш или изнесеш помен на близък, говори за проблем с мозъка най-малко. Явно някой се опитва да подкрепи ромчетата, че дори и на паметниците в гробищата да се покатерят имат право, те са онеправдани всичко може да им се позволи.Обаче ако някой се възпротиви и недоволства, докоснат от наглостта им става расист и националист. Но това е до време, и аз преди години давах стотинки на циганетата , щото си мислех, че са неоправдани.

Аааа, ето го проблема. Не мила, не са.

Иначе то и аз смятам, че ако някой прави нещо друго с животински карантии, освен да ги изхвърли, има проблем с мозъка. Обаче знаеш ли колко хора набиват разни дроб сърми и не дават хич вид на луди.

Хората правят и други неща на гробищата, без да са луди. Някои дори работят там.

# 122
"Еми явно мургавите имат сериозен проблем с мозъка, а както разбирам и от тука са със сериозна поддръжка от други хора."

Те ви го, те! Изсмуканите от пръстите мотиви- къде в моя пример пише за "мургави"? Или хората, говорещи на турски са винаги такива? Или всяко джипси говори турски? Или всеки, говорещ турски, е потенциален заподозрян ако не в поругаване на гробища, то поне в това, че има "проблеми с мозъка"?

Кое те ви го те? Ти споменаваш  турците, според моите наблюдения са мургави поне 90%, а пък да правиш нещо друго на гробище освен да погребеш или изнесеш помен на близък, говори за проблем с мозъка най-малко. Явно някой се опитва да подкрепи ромчетата, че дори и на паметниците в гробищата да се покатерят имат право, те са онеправдани всичко може да им се позволи.Обаче ако някой се възпротиви и недоволства, докоснат от наглостта им става расист и националист. Но това е до време, и аз преди години давах стотинки на циганетата , щото си мислех, че са неоправдани.

Значи, ако мога да си направя извод от писаното до тук от този потребител:

турчин=мургав=сериозен проблем с мозъка.  Laughing

До тук съзирам мозъчно напъпване, което разцъфтява с последващите твърдения, в насока за "подкрепа на ромите" и направо узрява с дълбоката мисъл, че "на тях може всичко да им се позволи", базирана на.. . най- вероятно на каква беше там "истина". А, "истинска светлина" комай бе.

Големи съчинения, без елементи на разсъждения. Е, то при този модел наистина няма нужда от цитати. Нали са свободни фриволни писания, все пак. Съчиненията, имам предвид. Нещо, като от сорта "Какво искам да ми се случи през лятната ваканция...".

Забавна стана темата, но тя си е така зададена поначало.

Стотинки не давам ни на мургави, ни на руси просяци и аз.  Peace

# 123
В Пазарджик и околните села доста от ромите са турчеят и казват, че са турци, а не цигани.
не са християни, а мюсулмани и говорят повечето турски език.

# 124

Не съм видяла Judy или който и да е друг да твърди, че е редно който и да било да се катери по надгробни плочи, че всичко им било позволено и пр. Ще ми е интересно, ако успееш да цитираш такова мнение.

А когато се напише, че всички мургави били имали проблеми с мозъка  Sick Наистина нямам думи!
Нищо не цитирам, тя разказва за грозното филмче където се говорело на турски, а пък описаното според мен е проблем с мозъка.

# 125
  • София
Темата е доста расистки зададена.
Всъщност проблемът е в недостатъчното или по-скоро отсъстващо възпитание при определена част от младото население. Говорим за хулиганска проява, необвързана с етноса. Хулигански прояви има и сред останалите етноси, представени в България.

# 126
Описаното от мен и аз приемам като "проблем с мозъка", но това няма нищо общо с тъй... свободното твърдение, че "явно мургавите имат сериозен проблем с мозъка".

Абе в училище вече не се ли обсъждат произведения и не се ли прави интерпретация на това, което е тема и цел на произведението? Не се ли разсъждава по зададен въпрос и не се ли изисква все пак някаква аргументация на изводите?
То вярно, че тестовете изядоха мисленето в образованието напоследък, но все пак...

# 127
  • Kопенхаген
ZinaSt , едни застанали други възкачени, трети сложили очила на снимката на покойника, абе пълен купон.

Judy, не искам да се тралям повече, че започнахме да се повтарямв и завтаряме, надявам се тези ,, деца от ромски произход,,  да си получат заслуженото.

Nekomusume , етносите никога няма да се обеденят, винаги ще има българи, цигани и турци. Ще има циганска интеграция, ще има новини на турски и т.н.

# 128
В Пазарджик и околните села доста от ромите са турчеят и казват, че са турци, а не цигани.

Ако се задълбаеш в историята на селата около Пазарджик, ще откриеш, че някои от тях са били в началото си изцяло турски. После са се заселили и цигани. Половиината Созопол твърди, че е грък, ти за селата около Пазарджик се хвана. Ми има резон да са с мюсюлмани. И какво от това?

# 129

Judy, не искам да се тралям повече, че започнахме да се повтарямв и завтаряме, надявам се тези ,, деца от ромски произход,,  да си получат заслуженото.

Бе кой ти спори, че не трябва някой да си получи заслуженото?  Laughing Трябва! Казвам го от пост № 1 в тази тема и аз.
Само дето акцентираме, че заслуженото следва да се поеме от всеки, а не само от "децата от ромски произход". А да се акцентира за етносът е пълна тъпотевина, понеже за останалите случаи БЛИЦ няма да напишат "нециганин изнасили баба в село Х".

Как ще да се обединят етносите, като едици насаждат по такъв начин междуетническа омраза и аз не знам. 

# 130
Защо се правите на неразбрали?Аз самата нееднократно съм се изказвала против поведението на повечето цигани.Също така,макар и да не съм религиозна,категорично не одобрявам подобно държане на гробищата,защото уважавам чуждата вяра и мъка.Но не съм съгласна с паралела,които се прави между двете явления.Последното в никакъв случай не може да се приравнява на поддържане на ромския етнос.

Скрит текст:
Офф-топик:Ако ще си говорим по-общо на тази тема,категорично против съм погребалните агенции да са разпръснати из града,а не концентрирани в близост до гробищата.Мразя многобройните обяви в София,които ми хвалят колко добри услуги ще получим,когато умрем.А още повече мразя погребалната агенция,която е в блокът на приятеля ми(това в Бургас) и как всеки път,като отивам у тях,трябва да минавам покрай катафалки.И нещо,което откровено ненавиждам-това,че катафалките не е задължително да са със завеси.Последните 3 месеца на няколко пъти ми се случи докато пътувам в ГТ да погледна през прозореца и да видя някои труп.Колкото и да е нормална и естествена смъртта,всичко това го възприемам като грубо навлизане в личното ми пространство.И всичко това се прави от българи,търсещи начин на извлекат максимална печалба от смъртта на хората.Нищо лошо,след като има търсене има и предлагане,но за мен това е по-грубо от факта,че няколко циганина са се снимали на гробищата с цел да се похвалят колко са безстрашни.

# 131

Judy, не искам да се тралям повече, че започнахме да се повтарямв и завтаряме, надявам се тези ,, деца от ромски произход,,  да си получат заслуженото.

Бе кой ти спори, че не трябва някой да си получи заслуженото?  Laughing Трябва! Казвам го от пост № 1 в тази тема и аз.
Само дето акцентираме, че заслуженото следва да се поеме от всеки, а не само от "децата от ромски произход". А да се акцентира на етносът е пълна тъпотевина, понеже за останалите случаи БЛИЦ няма да напишат "нециганин изнасили баба в село Х".

Последна редакция: ср, 02 май 2012, 16:45 от Judy

# 132
От доста години ходя по БГ гробищата, не пожелавам на никого да се случва, но всичките проблеми, които съм си имала, които и ще си имам защото виждам етноса как действа, са били причинени от мургави хора, какви са точно не искам да коментирам повече. Лесно е да защитаваш нещо когато не те е докоснало злото както казах, и аз така си мислех навремето, говореха ми хората, ама аз не, не слушах, после ми се отвориха очите по много грозен начин.

# 133

Ако се задълбаеш в историята на селата около Пазарджик, ще откриеш, че някои от тях са били в началото си изцяло турски. После са се заселили и цигани. Половиината Созопол твърди, че е грък, ти за селата около Пазарджик се хвана. Ми има резон да са с мюсюлмани. И какво от това?

с. Звъничево е до Пазарджик, за това уточних етноса и вероизповеданието.

# 134
Много са се разгорещили страстите, очаквано  Rolling Eyes
Ето на продължението на темата http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/49848/romite-ne-ch … shtata-za-smelost       "хулиганска тийнейджърска проява".
Успокойте малко духовете  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт