Eлектронни четци - VI

• 58 714
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,откъде ще ми изпезе най-евтино и бързо да поръчам киндъл, и да има доставка до България?

Аз поръчах от Едепот и както каза Вени, много бързо пристигна. В петък поръчах и в събота пристигна с Еконт. Освен всичко се обадих по телефона и разговарях директно с човек и той ми потвърди всичко за което се интересувах.

# 706
Момичета, с какво почиствате екраните на четците си /моят не е с тъч скрийн/? Не става въпрос за някакви фрапантни петна, по-скоро ми се иска да си го хигиенизирам. Имам вкъщи професионален препарат за почистване на монитори, но ме е страх да пробвам върху четеца.. Хрумва ми с леко навлажнена мека кърпа..
Помогнете със съвет, много моля...  Hug

# 707
  • София
Ползвала съм без проблем влажни кърпички за почистване на очила. Peace

# 708
  • София
А аз с микрофибърна кърпа без препарат - върши идеална работа.  Peace

# 709
  • София
И аз с микрофибърна кърпа, която мнооого леко навлажнявам.

# 710
  • USA, Steak State
Всякакви екрани почиствам с кърпички за монитор на компютър.

# 711
Благодаря ви, отново!  Hug

# 712
  • Пловдив
Здравейте! Имам следния въпрос. Четецът ми е Nook. Искам да си регистрирам кредитна карта през него в сайта на B&N за да си купувам и чета американски списания, но за регистрацията ми искат адрес в САЩ или Канада. През компютъра няма проблем да си регистрирам картата, но се притеснявам че ако купя списание и го пренеса от компютъра на четеца след това ще се задействат някакви защити и няма да мога да го чета. Как мога да се справя с това?

# 713
  • София
Приятелка се сдоби с този калъф преди месец и е доволна, сега гледам цената   Shocked Shocked Shocked.
http://www.amazon.co.uk/Leather-Wallet-Amazon-Kindle-Generation/ … c_bxgy_01_01_t_lh

# 714
Здравейте! Имам следния въпрос. Четецът ми е Nook. Искам да си регистрирам кредитна карта през него в сайта на B&N за да си купувам и чета американски списания, но за регистрацията ми искат адрес в САЩ или Канада. През компютъра няма проблем да си регистрирам картата, но се притеснявам че ако купя списание и го пренеса от компютъра на четеца след това ще се задействат някакви защити и няма да мога да го чета. Как мога да се справя с това?

Доколкото разбирам, не можеш да регистрираш Нук (с официален Барнс енд Ноубъл акаунт) ако не живееш в Щатите или Канада или нямаш американска кредитна карта.  Може да разтоварваш книги на компютър (ипъб формат) и след това да ги качваш на Нук. За съжаление, не знам подробности, но ако гугъл-неш "Нук форум," ще намериш форум и други дискусии, където можеш да питаш или вече някой е писал за това на английски.

След като се регистрира с американска карта, книги се купуват/даунлоудват от други държави или поне това ми казаха от Б&Н когато питах.

# 715
Привет момичета! Simple Smile
Влизам да се похваля, че днес получих новия си Киндъл /заменения/, както и да споделя накратко подробности, във връзка с получаването на доставката, в случай, че на някой някога му се случи нещо подобно. Дано не се случва на никого!
След като се установи, че дисплеят е счупен, написах имейл на амазон, обяснявайки им случая. След няколко часа ми върнаха отговор да се свържа с тях по телефон или лайф чат, като директно ми бяха постнали линкове към съответните секции в сайта им. Свързах се по чата с техен сътрудник, обясних му случая и той без изобщо да ме пита за подробности ми предложи да ми изпрати нов. Аз съответно приех. Попълних адрес за доставка в профила си в амазон, прибавих и една карта /но сумата по нея е непоктната/ и зачаках доставката. Следях я постоянно в сайта на DHL съгласно посочен от тях номер и така на вторият ден тя вече беше в нашата митница. От там се наложи да направя едно нот.заверено пълномощно на представител на DHL да ми направи EORI номер и да ми освободи пратката от митиница и днес вече точно 8 дни от разговора ми с Амазон, Кидъл е при мен, без баланса по картата ми да е мръднал. Сега в 30 дневен срок ще трябва да върна повреденият, като за целта отново ще бъда освободена от такси, само ще трябва да залепя едни лепенки, които ми пратиха на имейла. Връщането обаче ще се извърши през In Time куриер.
Много съм щастлива и отново благодаря на всички, които се бяха включили по моя въпрос не отдавна. bouquet

# 716
  • Бургас
Antares, честито!  Simple Smile
Всичко се е развило идеално, със здраве да си го ползваш!

Колко плати на митницата?

# 717
 Hug Чудесна новина! Нека новичкия да служи вярно, докато някой ден нов модел не ви раздели или детенцето не си го присвои.  Laughing

# 718
Здравейте, извинявайте, че се намесвам в хубавата ви темичка, но искам да ви благодаря за полезната информация, която давате! Искам да попитам дали момичетата, купили си Киндъл Кейборд  от първите теми са доволни от него, и дали ако Киндъла има 3G мога да чета примерно форума от него. Не ми се карайте ако питам вече зададени въпроси, но нямам време да изчета всичко, трябва да реша до два дни!  Embarassed

# 719
  • Казанлък of all places
Аз имам Киндъл Кийборд, без 3G, но с WiFi.
Доволна е меко казано. Само хубави неща мога да кажа за четеца. Ползвам уайфай, тегава е работата, но да, форума може да се чете ( при много зор за форум:))

Общи условия

Активация на акаунт