Eлектронни четци - VI

• 58 706
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Аз го имах преди да си взема тъча. Също само добри неща мога да кажа. За форума е голям зор да се ползва наистина. Навигира се с бутона за 4 посоки и е мъка.

# 721
  • Пловдив
Здравейте, извинявайте, че се намесвам в хубавата ви темичка, но искам да ви благодаря за полезната информация, която давате! Искам да попитам дали момичетата, купили си Киндъл Кейборд  от първите теми са доволни от него, и дали ако Киндъла има 3G мога да чета примерно форума от него. Не ми се карайте ако питам вече зададени въпроси, но нямам време да изчета всичко, трябва да реша до два дни!  Embarassed
Аз също съм с Киндъл 3 + 3G Peace
Четецът е перфектен - вярно, че малко неудобно се ползва браузъра, но все пак става дума за четец, а не компютър с мишка или таблет. Отваря почти всички сайтове, с изключение на тези, ползващи Флаш - аз съм се джъткала из Уикипедията, Фейсбук, сайта на БДЖ (при едно пътуване наскоро на 'гъза на географията' само 3G-то ме спаси Crazy), Вести, форума на БГ-мама и още не помня къде. Но като изключим този "недостатък" (мудното маневриране из менютата чрез навигатора и нефункционирането на Флаш модулите) всичко друго е повече от положително - размера на четецът е максимално близък до стандартната книга, лек и удобен при четене (особено ако го 'облечеш' в калъфче), екранът е много добър, да не кажа и най-качествения от последните модели на Киндъл Sunglasses
Абе с 2 думи - няма да сгрешиш, ако се спреш на Киндъл 3 + 3G Peace

# 722
Отскоро съм с Киндъл Кийборд и мога да кажа, че съм много доволна, но пък не съм сравнявала с други модели.

Поръчах си скин протектор, но поради недоразумение продавачът ми е пратил още един, който чакам да дойде тези дни. Естествено не ми трябват два едни и същи, а да му го върна, не си заслужава. Който прояви интерес, да ми пише на лични.
Ето това е.
Модел К313

Киндълът стои просто страхотно с този протектор! Peace

# 723
  • Пловдив
Pixie, благодаря ти за отговора  Hug

# 724
  • срещу двата комина :)))
аз също имам Киндъл 3 с 3G и не бих го заменила  Joy 3Gто наистина спасява в определени моменти  Peace

# 725
Благодаря на всички за отговорите, определено ще е Кейбордът!  Аз ще чета основно книги на него, така че ще ми върши работа. И още едно въпросче, дано да не досаждам вече, спомням си че някой беше писал, че има разлика между белия и черния, че белия има проблем с 3G в България. Има ли нещо вярно в това?

# 726
  • в тристайна гарсониера :)
Благодаря на всички за отговорите, определено ще е Кейбордът!  Аз ще чета основно книги на него, така че ще ми върши работа. И още едно въпросче, дано да не досаждам вече, спомням си че някой беше писал, че има разлика между белия и черния, че белия има проблем с 3G в България. Има ли нещо вярно в това?

Аз съм с бял Киндъл и нямам никакъв проблем с 3 G. Купувай смело  Hug

# 727
Аз имам един въпрос. Иска ми се да си взема второ зарядно за Киндъл. Това, което се чудя, е дали обикновен микро usb кабел ще ми свърши работа, защото пробвахме кабела на Киндъл на HTC HD 7 и зареждаше изключително бавно  Rolling Eyes

# 728
За съжаление трябваше да се откажа от Кидъл 3, поръчах 4, цената изигра решаваща роля. Но все пак, ще имам Киндъл, нямам търпение Simple Smile .  Сега остава само да избера калъф.

# 729
  • София
Някой от вас използва ли синхронизацията на киндъла и ако да, как точно работи? Случи ми се тези дни да чета една книга вечер на четеца и през деня на компютъра. Опитвам се да ги синхронизирам, но не става...  newsm78 Само с книги купени от амазон ли работи или? Ужас ми е - особено, когато книгите нямат глави, а само страници и за да стигна до страницата, на която в момента съм, трябва да прелиствам като луда...

Освен това си купих една книга от английския амазон, която също не е форматирана като хората - самата книга има глави, но на четеца не мога да прехвърлям от една на друга, а само да прелиствам. Много кофти...  Crossing Arms

# 730
  • в тристайна гарсониера :)
Някой от вас използва ли синхронизацията на киндъла и ако да, как точно работи?

С компютърът не знам дали е същото, но аз синхронизирам киндъла  и телефона така: с включен WiFi и на двете устройства и да са близо едно до друго  Peace

# 731
Аз не съм синхронизирала така, но ако запомниш до коя страница си стигнала няма да е толкова трудно. Като отвориш книгата на Киндъла, натискаш Меню и даваш Go to. Там пишеш номера на страницата и готово  Peace

Синхринизирала съм само, когато свалям някакви неща от Амазон.
Мисля че имаше някакъв cloud, който служеше за синхронизация между всички устройства  Thinking

# 732
  • София
Да, по принцип точно затова е clouda - за да може всичките ти неща да са на едно централно място и да ги достъпваш от всякъде и от всякакви устройства. Не мисля, че е задължително устройствата да са близо едно до друго - няма логика, поне според мен... Пак ще пробвам. Ако не - ще помня страници.  Wink

Аз имам един въпрос. Иска ми се да си взема второ зарядно за Киндъл. Това, което се чудя, е дали обикновен микро usb кабел ще ми свърши работа, защото пробвахме кабела на Киндъл на HTC HD 7 и зареждаше изключително бавно  Rolling Eyes

Доскоро мислех, че всякакви зарядни с подобни характеристики стават за киндъл, но след като моят цял ден стоя на едно зарядно за blackberry без батерията въобще да мръдне, май си промених мнението. Сега разсъждавам така - всеки микро usb кабел би могъл да зареди киндъла през компютър, но не всяко зарядно за контакт става... дали съм права?  Thinking

# 733
  • София
Хм, никога не съм ползвала опциите за синхронизация, а биха ми били удобни, макар и в редки случаи.
Моя Кирчо дойде с УСБ кабел и преходник за английски ток. От България си купих преходник за нашата ел. мрежа и съм доволна - мога да зареждам от компютрите или на ток.

# 734
  • София
Моя успявам да го заредя с зарядното на айфона.

Общи условия

Активация на акаунт