Eлектронни четци - VI

• 58 691
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Благодаря за споделения опит  bouquet
На първо време май ще се ориентирам към първият (коженият) вариант, а като посъбера парички, ще накипря Киндълчо с луксозната корица Mr. Green
А сега само остава да изчакам още няколко часа, за да ми доставят четеца baby_neutral Леле, не съм се вълнувала така от ученическите години Mr. Green Laughing Joy

# 31
  • Варна
newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Уж твърдо реших да си взема NOOK Simple Touch with GlowLight, обаааче
Delivery Shop искат 309 лв.
Edepot - 315 лв. + още нещо за доставката до Вн
... а оделно ще трябва да купувам и калъфче...
Американски гости ще има чак през декември (не са мои, а на снахата, така че не мога да ги карам да ми пращат колети...)

Започвам да се чудя дали да не устискам още малко, и да дам време на Amazon да избухнат с още по-революционна осветителна технология и Киндъл, който да е с един идея по-евтин заради специалните оферти  Joy

# 32
  • DE
Пунчик, не плачи, Амазон ще отвърнат на удара, а скоро се надявам и да се появят масово четци с Мирасол (цветен) екран, според мен си заслужава човек да поизчака малко Wink

# 33
  • София
Много доволна от e-depot. Вчера потвърдих поръчката, днес получихме Киндълчето на мъжа ми.
Крайната цена излезе 187 лв.- 177+ 10 лв. за куриерската услуга.
Киндълчето определено е усъвършенстван модел в сравнение със стария с клавиатурата. Направо си умрях от завист. Laughing Красив, компактен, още по-лек, много удобен за хващане. За мен липсата на клавиатура определено е плюс. По отношение на четенето ми се струва по-бърз в прелистването и като че ли това притъмняване на екрана при смяната на страниците е доста по-незабележимо.

# 34

един "запис" от мен, момичета, защото съвсем ви изпуснах, а вкъщи обмисляме сериозно дали да не се сдобием с един европейски "киндъл тъч"!
Wink

# 35
  • София
sweetkids_mama за кой модел киндъл става въпрос точно?

# 36
  • София
За Киндъл 4 с рекламите. Peace

# 37
  • София
Как четете pdf-и? Много е неудобно директно на Киндела, скролвам за да видя текста, като го фитне на една страица и буквите са миниатрни...

Инсталирах calibre, конвертирах файла, който автоматично се обърна във формат epub, но като го копирам в киндела и не виждам файла... не е правилен формата ли? Къде бъркам  newsm78

# 38
  • USA, Steak State
Обърни го на mobi или txt.

# 39
nad_tab, в mobi го направи. И файлът трябва да е в папка 'documents' .

# 40
Nad_tab, ако пдф-а е фотокопие на книга, няма да стане само с Калибре. Трябва да го минеш на програма за разпознаване на текст, после да го редактираш и т.н. Доста е трудоемко, а докато редактираш реално погледнато прочиташ книгата.

# 41
  • В друго измерение
Здравейте  Hug

Записвам се в новата темичка, малко ми е неудобно, но с едно въпросче...чакам си киндълчето, вече с гигантско нетърпение, не този, а другия вторник ще е при мен и направо съм оооооооох  Crazy

Сега се лутам да избирам калъф...харесах си ужасно много една комбинация на панелче + калъф, калъфчето изглежда качествено...обаче пристигат от Хонолулу и общо цената на комбото и доставката ще бъде 24 долара...и се чудя дали ще отиде на митница, хич не ми се занимава, ако е така...
И затова ми се прииска да попитам дали случайно някой от пишещите тук не притежава такова, съответно откъде и как се е сдобил с него....Дали е добро?   Praynig Hug
Ето го комплектчето, всъщност няколко съм си харесала:
Kindle Cover
Много ви благодаря!   bouquet

# 42
И аз съм на мнението на Сиамка - Амазон със сигурност ще отвърне на удара и то на конкурентна цена  Peace

# 43
  • София
Благодаря за съветите не е фото/скан копие, с тхт файл не става, но ще пробвам с моби, сигурно ще стане... Винаги копирам в папка documents  Wink

# 44
  • София
Сега се лутам да избирам калъф...харесах си ужасно много една комбинация на панелче + калъф, калъфчето изглежда качествено...обаче пристигат от Хонолулу и общо цената на комбото и доставката ще бъде 24 долара...и се чудя дали ще отиде на митница, хич не ми се занимава, ако е така...
И затова ми се прииска да попитам дали случайно някой от пишещите тук не притежава такова, съответно откъде и как се е сдобил с него....Дали е добро?   Praynig Hug
Ето го комплектчето, всъщност няколко съм си харесала:
Kindle Cover
Много ви благодаря!   bouquet

Добре изглеждат, но това не е панел, а скин - лепенка. Иначе за митницата не знам - никога не съм се занимавала с такива неща. Имаше някаква сума, над която нещата минаваха през митница, но не помня 20 долара ли беше, колко ли...  newsm78 Ако си харесаш нещо от ebay.co.uk, няма да иде на митница независимо от цената.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт