Eлектронни четци - VI

• 58 687
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet Чакам си поръчаните К4 в края на месеца и тогава вече и аз ще мога да сравня на живо К3 и К4.

# 16
Просто запис, но темата е много полезна и трябва да се следи Peace

# 17
  • В най - голямото село
  bouquet  за новата тема.
Аз винаги си конвертирам книжките с Калибрето.

# 18
  • Варна
Относно гаранцията на Kindle - вярно, че не покрива изпускане и пр., но моят опит (а и не само моя) показва, че въпреки това Amazon подменят устройства със счупени екрани. При това бяха повече от любезни и експедитивни. Моят е купуван от UK и пощенските по връщането ми излязоха ок.10 лв, предполагам ако трябва да се връща до САЩ, ще е доста по-скъпо.

Сега вече съм извън гаранция и си го гледам като писано яйце.  Grinning

Получих и Kindle 4, за подарък е и сега го зареждам с хубави книжки. Много ми хареса дизайна му, прекрасен е просто.  Heart Eyes Ще го пробвам как е за четене, но дотук не се усеща липсата на клавишната клавиатура. За създаване и редактиране на колекции ползвам Kindle Collection Manager и всичко става бързо и лесно. Имам и Kindle 3 Keyboard, но и неговата клавиатура почти не ползвам, така че си мисля, че виртуалната клавиатура не е никакъв проблем (ако някой се чуди само затова де).

# 19
.. Каква е разликата ако са в моби формата. Мисля че свалих и инсталирах калибрето, но така и не стигнах да я разгледам реално...
Аз предпочитам да ги "калибрирам", защото мога да прескачам цели глави или да избирам главата директно от съдържанието. За четене на бележките под линия също ми е по-удобно.
Освен това има допълнително форматиране на текста (болд, италик).
Аз също чета в тхт от мързел  Embarassed .

# 20
  • DE
.. Каква е разликата ако са в моби формата. Мисля че свалих и инсталирах калибрето, но така и не стигнах да я разгледам реално...
Аз предпочитам да ги "калибрирам", защото мога да прескачам цели глави или да избирам главата директно от съдържанието. За четене на бележките под линия също ми е по-удобно.
Освен това има допълнително форматиране на текста (болд, италик).
Аз също чета в тхт от мързел  Embarassed .

Благодаря за темата!
Аз конвертирам винаги тхт в моби, защото често ми се случва цели пасажи в тхт файл на кирилица да са оплескани и да излизат на маймуница. Не е фатално, защото не става дума за голям текст, но все пак е досадно. С никой от другите формати не ми се е получавало това.

# 21
Запис. Притежател съм на Sony PRS-300, чета в .epub формат.

# 22
  • Пловдив
След една камара въпроси, с които ви засипах тези дни, да се похваля, че днес най-накрая си поръчах Киндълчето 3 +3G от Едепот за 297 лв. Mr. Green Сега се чудя и каква дрешка да му взема - колебая се между тези двете:

- черен кожен: http://www.amazon.com/CE-Compass-Cover-Kindle-Black/dp/B004A7ZEI2/, който ще ми струва 22 лв. + цена за доставка с Еконт от София до Пловдив, която не знам с точност, но някъде около 10-12 лв. би трябвало да е

- кафяв, текстилен: http://www.amazon.com/Eco-nique-natural-Amazon-Keyboard-Wireless … d_sxp_grid_pt_0_0 , който от Амазон ще ми дойде за 60 лв. + цена куриер Сф-Пд. Същия го има и тук+цена доставка 7.80 лв.

И единия, и другия страшно ми харесват, но мога да заделя парички само за 1. Някой да има такива калъфи или подобни, за да сподели как са, дали имат някакъв специфичен мирис (някои кожи миришат отвратително Sunglasses)?

# 23
Не знам, този втория обаче е много изискан, кеф да ти е с него да четеш  Heart Eyes

# 24
  • Казанлък of all places
Аз имам първия(+още 3:) ).Удобен и издръжлив,добре пази.

# 25
  • София
И двата калъфа изглеждат добре. Вторият е по-шик.  Wink Може да го поръчаш и от (Англия) за около 40 лв + 2,40 за доставка до София и после не знам колко до Пловдив... ама много пипкаво става. Simple Smile Ако ще даваш толкова пари за калъф, аз съм доволна от моя, който е от myebook.bg - гледам, че сега имат само 3 цвята, но пък с доставката ще ти е около 40 лв. и ще дойдат за ден-два.

# 26
От Рийдър.бг има и още варианти в тези 60 лв.

# 27
  • в тристайна гарсониера :)
Благодаря за темата   bouquet Вчера по мейла ми пратиха някаква анкета от американския амазон. Въпросите бяха свързани със специалните оферти. Вие получихте ли? Аз си ги форматирам в .mobi моите книжки.

# 28
  • София
Аз имам този калъф от Рийдърбг

http://readerbg.com/калъфи/калъф_за_kindle_touch_конопен_електрик

супер доволна съм, прекрасен е на допир, а и хубаво обгръща киндъла.

# 29
  • Den Haag
И аз благодаря за темата  Hug  bouquet

Да се похваля пристигна ми лампичката и голям кеф  Party, вечер в спалнята всичко живо спи, а аз светя като светулка  Mr. Green. Благодаря още веднъж за препоръките ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт