Eлектронни четци - VI

• 58 687
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте! Аз имам Киндъл 4 и съм много доволна - това е най-хубавото нещо, което съм си купувала. Сега искам да взема NOOK Simple Touch with GlowLight. Въпросът ми е той ще чете ли кирилица? И кой е форматът на Нук? Благодаря ви предварително  Grinning

# 46
  • В друго измерение
Добре изглеждат, но това не е панел, а скин - лепенка. Иначе за митницата не знам - никога не съм се занимавала с такива неща. Имаше някаква сума, над която нещата минаваха през митница, но не помня 20 долара ли беше, колко ли...  newsm78 Ако си харесаш нещо от ebay.co.uk, няма да иде на митница независимо от цената.  Peace

Да, аз неправилно използвах панел, знам, че е скин  Heart Eyes но мисля, че би трябвало да е плътен, щом е винил, но не знам Whistling
Много ти благодаря  Hug
Аз сумата я знам, ако не съм се объркала нещо е 30 лева, това малко ще надвиши 30, но от Китай са ми идвали неща над 30 в пощата, та се чудя  newsm78
А за английския ибей няма значение, същото е, продавачът е в Хонолулу, оттам идват нещата, трябва специално да търся продавач в Европа..
Пък аз избирам по хубост на калъфа и затова се мотая в чуденки, тези много ми харесаха  Flutter  Heart Eyes

# 47
Няма ли да дразни шареното около екрана на четец със скин?

# 48
  • София
Много доволна от e-depot. Вчера потвърдих поръчката, днес получихме Киндълчето на мъжа ми.
Крайната цена излезе 187 лв.- 177+ 10 лв. за куриерската услуга.
Киндълчето определено е усъвършенстван модел в сравнение със стария с клавиатурата. Направо си умрях от завист. Laughing Красив, компактен, още по-лек, много удобен за хващане. За мен липсата на клавиатура определено е плюс. По отношение на четенето ми се струва по-бърз в прелистването и като че ли това притъмняване на екрана при смяната на страниците е доста по-незабележимо.

187 лв за Киндъл? Като гледам сайтовете тука са доста повече....може ли да споделиш откъде го поръчахте?

# 49
  • Казанлък of all places
Болднато е в цитата и. Киндъл 4 с рекламите е това.

# 50
  • София
Доколото видях,  e-depot е посредник. Чрез него може да купиш от доста магазини. Мерси иначе, ще потърся.

# 51
  • Казанлък of all places
Да, да , точно, явно имат на склад евтини Киндъли и затова ги доставят толкова бързо. Цената в амазон.де е 89 евро, ако помня правилно. Сметката се връзва.Simple Smile

# 52
  • София
ох, от кога съм му навита на тоя Киндъл, но ми идваше много височка цената. Така е доста по-добре, може да се облажа и аз Laughing

# 53
  • София
Да, e-depot са посредник за закупуване на стоки от американски сайтове. Киндълчето е от американския Амазон. Иначе българските онлайн магазини продават същия за 245 лева. ooooh!

# 54
  • София
Много ме е яд, как може една и съща стока да е на толкова различна цена. Нямах идея обаче, че има посредници за поръчка от USA. Обикновенно има доста неща, на добри цени. Сега сервирах на мъжо, да видим дали ще се навие Simple Smile)

# 55
Здравейте момичета...
За този четец говорим :
http://www.amazon.com/Kindle-Touch-e-Reader-Touch-Screen-3G-Spec … 373663&sr=1-3

Нали ?
Или бъркам ?

# 56
  • София
dessi1, за този става дума.

# 57
  • Варна
УРААА, УРААААА, УРААААААА
Amazon готви E-Ink четец с вградено осветяване на екрана
Amazon работи по Kindle с подсветка

Те още на 9 април са си го казали, но аз го открих днес Simple Smile

# 58
Здравейте! Аз имам Киндъл 4 и съм много доволна - това е най-хубавото нещо, което съм си купувала. Сега искам да взема NOOK Simple Touch with GlowLight. Въпросът ми е той ще чете ли кирилица? И кой е форматът на Нук? Благодаря ви предварително  Grinning

Nook чете кирилица без никакъв проблем и модела с и този без подсветката. Формат  - e-pub. Радвам се, че сте се ориентирали към Нук, за мен това е по-доброто устройство за четене на ел. книги (сравнено с Киндъл).

# 59
Да, e-depot са посредник за закупуване на стоки от американски сайтове. Киндълчето е от американския Амазон. Иначе българските онлайн магазини продават същия за 245 лева. ooooh!

Здравейте, мога ли да попитам, като дойде устройството има ли документ за покупка към него? т.е. е-депот препродават ли го или си имате директно фактура на ваше име?

Общи условия

Активация на акаунт