Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 136
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 1 695
То ако 18г. си си чесал носа и не си обръщал нужното внимание на това дете....нима за бала му ще останеш учуден в какво се е превърнало? И какви са му вкусовете, разбиранията и всичко останало?
Децата са просто отражение на родителите си, средата и т.н.
И аз не го разбирам това с  боя и др. изброени от сорта. Но ако си се грижил за изграждането на този човек като индивид, то едва ли ще имаш такива проблеми за бала.

# 1 696

и аз една свястна не видях..а черно-зеленото нещо - тази рокля имаше шанс да е хубава, ако не беше така ужасно комбинирана и нямаше тая якичка, която я прави да изглежда като престилка на камериерка.

http://www.dnevnik.bg/shimg/zx980_1834260.jpg  - тия момиченца са хубави и обувките ми харесват и като фигура за роклите си. Само черният чорапогащник не ми се връзва, особено на светлата рокля.

# 1 697
лошото е друго - и най - подходащите аргументи не са в състояние да се преборят с ширещата се по магазините за рокли грозота и безумност. Пример - Пиротска в София. Ами ако човек не е моден експерт може да се загуби в евтин сатен, пера и пайети. а нали затова са специалистите (уж моделиерите трябва да са такива) - да насочват хората, щото не всеки се е родил с мозъка на Диор.

Ние веднъж минахме с дъщерята там /и още на други места/, че тъй и тъй бяхме по работа в София, уж за рокля за изпращането. Направо кошмар. Накрая тя питаше - обикновена черна рокля, без да лъщи и да дрънка нямате ли? И тя като мен не понася пайетите,  камъните Сваровски и имитациите им.

# 1 698
лошото е друго - и най - подходащите аргументи не са в състояние да се преборят с ширещата се по магазините за рокли грозота и безумност. Пример - Пиротска в София. Ами ако човек не е моден експерт може да се загуби в евтин сатен, пера и пайети. а нали затова са специалистите (уж моделиерите трябва да са такива) - да насочват хората, щото не всеки се е родил с мозъка на Диор.

Ние веднъж минахме с дъщерята там /и още на други места/, че тъй и тъй бяхме по работа в София, уж за рокля за изпращането. Направо кошмар. Накрая тя питаше - обикновена черна рокля, без да лъщи и да дрънка нямате ли? И тя като мен не понася пайетите,  камъните Сваровски и имитациите им.
Не можахте да намерите обикновена черна рокля ?Стига де  ooooh!
Само рокли с пайети и кавъни видяхте  newsm78
Забавна си е темата.
Едните плюят що били с конфекция и евтинки рокли ,другите пък що били хвърляли толкова пари родителите за скъпи рокли .
Вече съм сигурна какъв е проблема на българина -негативизма , радвам се че липсва при мен .
Като чета тук колко  експерти има ,какви оценки какви анализи ...
Жалка работа .

# 1 699
  • София
Ти пък що реши, че коментарът за магазините е негативизъм, че и на българина на всичкото отгоре?
не знам от кой град си, но вероятно ако познаваше София достатъчно добре нямаше да се учудиш на примера ми с Пиротска. май, май... с тия обобщения да те пишем втори Иван Хаджийски?

# 1 700
Едните плюят що били с конфекция и евтинки рокли ,другите пък що били хвърляли толкова пари родителите за скъпи рокли .

Ами, едните-другите, все едни и същи са. В първата половина на темата се гавреха, че тоалетчетата били евтинки имитации на маркови модели (с акцент върху "евтинки", скъпите имитации не са чак такава драма)  и кудкудякаха възхитено над снимките на разни манекенки и модни къщи, във втората половина от темата се потресоха откъде-накъде родителите ще дават толкова пари за маркови тоалети, особено ако са от захлупено село като Пазарджик и т.н.
Няма угода нашата ССФ и това си е.  Laughing
Чакам с нетърпение модните капацитети да си отгледат и възпитат дечицата, да са им живи и здрави, да завършат училище и да пуснат снимки, че да видим на какво се казва стил и класа и като как трябва да изглежда абитуриентският бал у нас - много марков и за без пари.
А, дано, ама ако се съди по демонстрирания им тук "вкус", надали...  Simple Smile

# 1 701
и едно от момичетата, събрали най-много гласове в конкурса за най-красива абитуриентка...
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/555167_1 … _1515314194_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/547374_1 … 4_782471731_n.jpg

такъв си е масовият вкус..

# 1 702

Не можахте да намерите обикновена черна рокля ?Стига де  ooooh!.
Жалка работа .
Да, какво чудно има? За теб софийските магазини да не би да са панацея? При това просто минахме, без да ровим подробно из щендерите. Но от това, което ни предложиха продавачките... Под обикновена черна рокля нямам предвид всяка черна рокля, а нещо, което да й хареса като материя, как й стои и т.н. По същия начин миналото лято доста упорито обикаляше плевенските магазини за потниче без надписи, щампи картинки, лъскавини и т.н. Трябваше й най-обикновен едноцветен потник. Доста трудно си намери, явно не се търсят.

# 1 703
Чакам с нетърпение модните капацитети да си отгледат и възпитат дечицата, да са им живи и здрави, да завършат училище и да пуснат снимки, че да видим на какво се казва стил и класа и като как трябва да изглежда абитуриентският бал у нас - много марков и за без пари.
А, дано, ама ако се съди по демонстрирания им тук "вкус", надали...  Simple Smile

Как` Сийке, обичам те !!!   202uu  202uu  202uu

# 1 704
Какче, съфорумката е скромна, тя не парадира с природните дадености на детето си и финансовите на съпруга си. Също така тя е прекалено хитра, че да се огъзи да я мине половин форум, предоставяйки лични фотоси. Това съфорумката, богинята богинчета не иска.

# 1 705
  • на североизток от Рая

Как` Сийке, обичам те !!!   202uu  202uu  202uu

+1 !  Hug

Чудех се с какви думи да благодаря на Кака  за включването.

# 1 706
Как` Сийка, е хайде сега. ) Хората се стараят...)

Касита, а ако няма с какво да парадираш?. )
Пък за фотосите, аз явно съм ексхибиционист, щото мои снимки и на щерката, колкото искаш из форума...)

# 1 707
По същия начин миналото лято доста упорито обикаляше плевенските магазини за потниче без надписи, щампи картинки, лъскавини и т.н. Трябваше й най-обикновен едноцветен потник. Доста трудно си намери, явно не се търсят.
И аз изключително трудно намирам изчистени потници. И не само, че трудно се намират изчистени, но и моделите са странни, материите не са хубави, а и цените са много високи за това, което са. Тази година си накупих за лятото изчистени на Benetton, Sisley и H&M. Цените бяха между 11 и 30 лв, което изобщо не ми се струва скъпо на фона на боклуците по повечето други магазини.

# 1 708
Момичета, помагайте. От къде/каква марка беше жълто-черанта рокля, която така нашумя напоследък !?  Confused Не се справих да открия сама Embarassed

# 1 709
и едно от момичетата, събрали най-много гласове в конкурса за най-красива абитуриентка...
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/555167_1 … _1515314194_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/547374_1 … 4_782471731_n.jpg

такъв си е масовият вкус..
Е да като мина и аз през фотошопа знаеш ли каква ще стана  Laughing

И честно да ви кажа 30 или 20 лв за изчистен потник са смешни пари  Laughing Ти с какъв акъл трябва да си, че да изръсиш за потник 30 лв, пък и супер изчистен на всичкото отгоре, кво като пише Сисли ???? Баба ти Чок Гюзел ги е шила всичките в Турция!!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт