Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 090
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 1 755
Напротив, W'A'S'P', разбрала си ме погрешно. Аз харесвам всички- и българчета, и чужбинчета, с малки изключения, разбира се. За мен са чудесни- млади, усмихнати, сияещи, официално облечени. Какво повече да искаш от младостта?
Но в темата хубавото беше забелязвано от малцина, повечето търсеха блясъци, кичове, гащи, сутиени, нелепи гримове. Абитуриентите, особено момичетата, ги потопиха в катрана.. И бях убедена, че веднага, разбере ли се, че са чужденци, ще последват сравнителни реплики от типа:
Много гот в този замък...Колко са културни само  Shocked /или поне така изглеждат Mr. Green/. Роклите на момичетата са много премерени, не блещукат, не им се виждат гащите или липсата на такива! Simple Smile

Видиш ли чужденците, па ние к`ви сме нещастници.
А 18- годишните са 18-годишни. Дали тук, или в Швеция, или в Шри Ланка. И, ето у нас, и в Швеция има от всичко- и стил, и кич. Просто предварително оборих опонентите си, че само у нас има лошо облечени, пък ти ме разбра погрешно, за което безкрайно съжалявам. Инак пак да кажа- еднакви са ми- весели, млади.

# 1 756
Не, не, не съм казвала, че който и да е е нещастник. Само констатирах разлика!!  Peace
може би те са задръстени   Mr. Green

# 1 757
Ок, разбрах
Сори тогава

# 1 758
Много гот в този замък...Колко са културни само  Shocked /или поне така изглеждат Mr. Green/. Роклите на момичетата са много премерени, не блещукат, не им се виждат гащите или липсата на такива! Simple Smile
Така е, защото облеклото и физиономиите на поне 90% от тях са като на поне 30 годишни, очевадното наднормено тегло, което е по-скоро правило - премълчаваме, роклите - също, а замъкът и обстановката наистина са много стилни. А дали това не е фактор, "виновен" за "стерилното", непоказващо почти никакъв живец излъчване, присъщ за годините и младостта им, може само да се гадае.
Нашите девойки, като изключим явните издънки ( които най-вероятно са по-скоро търсен ефект  Mr. Green ) са в пъти по-лъчезарни и по-жизнерадостни от показаните, нищо че повечето тоалети са "непремерена" конфекция, а ресторантите - нестилни....
Мое мнение, неангажиращо никой Peace

# 1 759
Първо се плюеше по нашите абитуриенти, а сега е дошъл редът и на шведските.
Като ги оплюем едно порядъчно шведските абитуриенти, тогава какво ще правим?

# 1 760
Е какво, може да се плюе само по нашите ли? Бяха оплюти момичета, на които нито гащите се виждаха, нито бяха с чалга облекло. Но не са облечени според нашия изискан вкус.

# 1 761
"Плюене"? Къде? newsm78
Много ми е странно, когато каквото и да е мнение, несъвпадащо с нашето, се обозначава по някакъв подобен начин.
А ако някой иска да подължи с това действие ( "плюенето" ), споко, свят - голям, все ще си намери материал Mr. Green

# 1 762
  • София
тези двечките ми харесаха
 Peace

# 1 763
  • Варна
Прекрасна шведска двойка

# 1 764
Аз не прочетох никой да плюе младежите.

Тези двата са наистина много хубави! Crazy

# 1 765
  • Belgium
Защо ако се отбележи очевидното наднормено тегло е плюене?

Стилни попадения, както и чутовни излагации има и при нашите, и при чуждите абитуренти.

# 1 766
https://plus.google.com/photos/106687393784274135807/albums/5749 … ey=CLqA9tS8tIqvPQ
Сладури ,явно не са чак толкова стерилни.
И тук забелязвам момичетатаизглеждат по-зрели от момчетата.

# 1 767
# 1 768
  Според мен няма никакъв начин да бъдат объркани с нашенски абитуриенти. Не правя сравнение, просто изглеждат... другояче.

# 1 769
Кой кого чак толкова е плюл? Какво като на някого някой не му харесва - нормално е. Защо винаги трябва да се казват само положителните мнения, а другите да се премълчават.
И защото наистина и на мен ми писна за абитуриентките, които са си еднакви. Шведките ми харесва това, че са руси и светли, защото при нас сигурно и 5 руси момичета общо не съм видяла, всичките са се направили на циганки. Иначе са мазни и дебели и добре са се покрили с роклите-чаршаф до земята.
Нашите момчета за разлика от момичетата са много готини. Масово ми харесаха много. Шведските са ужас. Няма такива грозотилници, приличат на детиняци и са по-дребни от момичетата..

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 14:48 от Princesa_Polly

Общи условия

Активация на акаунт