Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 316
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 915
  • густо майна Филибето
Чак пък уникално красиви....Снимките им са уникално красиви. Момичето е прекрасно, фотото е супер, но роклята според мен не й стои добре.

# 916
Чак пък уникално красиви....Снимките им са уникално красиви. Момичето е прекрасно, фотото е супер, но роклята според мен не й стои добре.
Има ли снимка ,на която се вижда как и стои роклята ?

# 917
момичето е капчица - много ми хареса
Нито е много гримирана, нито косата и е като на чалга певица- прелестна е!

# 918
Къде са обувките,за които даваме толкова пари, момичета?  Laughing
http://sou29.com/wp-content/gallery/bal_2012/12_19.jpg
До преди да изляза в майчинство работех в хотел, в който се провеждат баловете на почти всички училища от околните градове. Като наблежеше бал се зареждахме на рецепцията с лейкопласт в големи количества.  Joy Пристигат абитуриентките в 20ч и в 21ч вече куцукайки на бос крак идваха да молят за лепенки.  ooooh! Ама и повечето бяха с едни полувертикални обувки с по 15см токове.  Crazy

# 919
  • ...край Дунава

........ моделите на Knapp са уникално красиви и различни.

Да-уникално красиви са. Различават се доста от всичко останало на пазара ни и имат една "линия" по която няма как да ги сбъркаш кои са.

# 920
Разгледах сайта им, има и доста....смешни тоалети.

# 921
  • ...край Дунава
Има разбира се, както при всичко останало. Имаше и абитуриенти, които бяха доста смешни Wink
Исках да кажа, че моделите на Knapp, са различни и оригинални, това, че на момичето не ѝ стои по мярка сега....

# 922
http://www.knapp.bg/collection_knapp_flower.html
Преди време някой беше дал линк към  моделите  на една самородна бг дизайнерка  във фейсбук /имаше костюми като на Батман, с разни наметала/, тези ми приличат малко на нейните.

# 923
  • Варна
Скрит текст:
Принципно избягвам да коментирам подобни постове, още повече, че е малко встрани от темата, но това изказване буди въпрос в мен: Кое според теб е смешното в роклите на Knapp и, много моля, пусни една снимка на една не-смешна рокля, че ми  стана интересен твоят вкус

# 924
Скрит текст:
Принципно избягвам да коментирам подобни постове, още повече, че е малко встрани от темата, но това изказване буди въпрос в мен: Кое според теб е смешното в роклите на Knapp и, много моля, пусни една снимка на една не-смешна рокля, че ми  стана интересен твоят вкус

Точно над твоя пост съм показала кое според мен  е смешно.

# 925
Скрит текст:

Точно над твоя пост съм показала кое според мен  е смешно.

Ужас, че на мен нищо там не ми хареса  newsm78
Направо се засрамвам от себе си  Embarassed

# 926
  • София
Ами то и Версаче е смешен за някои, ама надали му пука. А моделите са оригинални на фона на всичкия евтин китайски сатен с фринтифлюшки и воланчета по магазините.

Сега трябва да заключат темата заради тези спорове ли?

# 927
  • София
Не искам да влизам в спора, но дрехите ми харесаха - къде могат да се видят на живо, че не видях адрес на сайта.  newsm78

# 928
  • ...край Дунава
Още една прекрасна абитуриентка:

Bordeaux, писах ти адреса на ЛС.

# 929
Не искам да влизам в спора, но дрехите ми харесаха - къде могат да се видят на живо, че не видях адрес на сайта.  newsm78
Заповядай
http://www.knapp.bg/contacts.html
Доколкото прочетох, там се ходи само след предварително уговорена среща, и работят само с теб, определят индивидуални часове така да се каже  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт