Абитуриенти 2012 ІІ тема

• 161 455
  • 1 800
  •   1
Отговори
# 270
  • Велико Търново
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=382688428434580&set= … ype=3&theater

тази е много красива.
Харесва ми като цвят, модел, момичето е прекрасно.
Единствено дългият шлейф е неподходящ както за случая, така и от чисто практична гл.точка.
Но е красива и стилна.

Мен пък ме побърква този обем в долната част на роклите-обръчи, буфти и прочие.

И мен ме изненадва как в 21-ви век все още има момичета, които обличат рокли тип торта...
newsm78

Хареса ми момичето с дългата синя рокля. Като богиня е. Много е красива.

# 271
През 2004, 2005 и 2006 тортите бяха хит. Аз завърших 2005, но моята беше права, дълга до земята рокля.

# 272
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=243870849046032&set=a … ype=1&theater

Това е от тази година,направо останах потресена ;x

# 273
добре де, като е решила да е по боди арт още преди две години (аз ако бях на мястото на майката, нямаше да позирам така горда, ама това е друг въпрос), да се еше погрижала за фигурата под арта.

# 274
# 275
Ето една красива абитуриентка. ) Фотограф - Васил Николов

снимка
още една
една уникална
отблизо
Ето така трябва да изглеждат младите момичета...

Наистина е прекрасна, но и фотографът си го бива!

# 276
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=243870849046032&set=a … ype=1&theater
Това е от тази година,направо останах потресена ;x
Явно е доста освободен човек. Хубаво е ида има и такива хора. Защо трябва всички да са по калъп като някакви изтукани примадони. Аз съм друг тип човек и не бих се представила в този вид, но ако това момиче ми беше  приятелка, бих я подкрепила в избора й. Това не е конкурс за красота, нито за класа и стил. Всеки изразява себе си според както намери за добре.

# 277
  • София
Мен пък ме побърква този обем в долната част на роклите-обръчи, буфти и прочие.

И мен ме изненадва как в 21-ви век все още има момичета, които обличат рокли тип торта...

Понякога това е единствения начин да се скрият недостатъците на по-пълната фигура. Не съдете прекалено строго. Разбира се, не говоря за случаите като "змейовете и драконите" от Великотърновските снимки.  Laughing Просто обръчът помага да не се очертават формите.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 13:14 от Тaня67

# 278
Таня, благодаря, че го допълни.
Действително обемът отдолу прикрива. Поради тази причина булченската ми рокля е с обръч, тъй като съм с типична крушовидна структура. В резултат приличната талия беше добре откроена, а каквото имаше за скриване се скри.

Но при показаните модели с обръчи и буфони в полите е наистина ужасно.
И както пише Зелен дух, ако сега избирах сватбена рокля щях да потърся повече варианти за не-тортена такава.

# 279
aleks, фотографа ми е голям фаворит, всичко което снимка е просто страхотно. )

Таня67, аз също не съм никак слабичка, но ако облека подобна рокля с обръчи и обем долу ще заприличам съвсем на кифла. )
Една права рокля с дължина около коляното е много по-добър избор.

Още две от Руската гимназия, Варна.

цък - момичето със синята рокля не изглежда зле
типичните голотии
и отблизо
подобно облекло приемам по-скоро за плажни одежди, отколкото за официална рокля. ) ))

# 280
С подобна изрязана рокля или гащиризон се появи моя съученичка на прощалната вечер след 8 клас. Говоря за горната част на розовото момиче.

# 281
  • Велико Търново
Моделите с обръчи ги свързвам точно със сватбените рокли. А иначе не съм съгласна, че само те прикриват недостатъците. Според мен дори в някои случаи правят една едричка дама да изглежда огромна. Разбира се, всичко си е до модел, кройка, цвят и прочие. Но една по-пълничка девойка съвсем спокойно може да облече нещо ефирно и така хем няма да прилича на торта, хем ще е скрила това, което не си харесва.

# 282
Моделите с обръчи ги свързвам точно със сватбените рокли. А иначе не съм съгласна, че само те прикриват недостатъците. Според мен дори в някои случаи правят една едричка дама да изглежда огромна. Разбира се, всичко си е до модел, кройка, цвят и прочие. Но една по-пълничка девойка съвсем спокойно може да облече нещо ефирно и така хем няма да прилича на торта, хем ще е скрила това, което не си харесва.
съгласна.
Когато жената е едра отгоре, без талия и е със слаби крака/ябълка/, тези рокли са направо противопоказни.
На тяхната младост им отиват по-къси дължини.
По-добре да открият колената и прасците, омръзна ми да гледам тинеджърки с любовни дръжки и коремчета.

# 283
От всичко досега, от тази година и от миналите, едно от най-прекрасните момичета според мен е http://orionlessskies.com/abiturienti/2011/35-to/ с бялата рокля на снимките. Момичето природно си е изключително красиво, но и всичко е много добре подбрано и мислено като за нея, пълен синхрон.

# 284
http://orionlessskies.com/abiturienti/2012/25-mai/ има 1 девойка с различен цвят обувки.

Общи условия

Активация на акаунт